АНКЕТА: Коя телевизия да вземе правата?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: АНКЕТА: Коя телевизия да вземе правата?
место да говорим кой да взема правата да вземем да започнем да ходим по стадионите няма значение от кои град/село си щом обичаш отбора си тряя си там и да подкрепяш K.. за телевизионните зрители : а колкото до телевизията тея от канал 3 като предават мач или кота било имам чувството че снимат с телефон а не с камера 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
Единственият оператор и медия в България,които имат моето уважение е Булсатком и двата й канала.Някои,ще ги нарека индивиди,че ще ме баннат,а и не съм простак,за да обиждам,обиждат оператора,но нека да кажат дали някъде в Европа срещу 10 евро за два приемника могат да гледат вътрешното първенство и Купа,Висшата лига,Шампионска лига,Лига Европа,Формула 1,които могат да се гледат и на други оператори плюс Серия А,Примера,Бундеслигата,много мачове на националните отбори,Уимбълдън,Копа Америка,НБА,НХЛ,дори руското,аржентинското първенство и Чемпиъншип,които Близу спря,чрез спирането на Ринг?Да не говорим,че миналата година бяха излъчени мачове на българските отбори в евротурнирите,които никоя друга медия не искаше...Все си мисля,че трябва да си пълен малоумник да отречеш какво предлага този оператор и как е абсолютно несравним с който и да било друг и то не само в България.Истина е,че А група е добре да бъде предаване от ефирен канал,на мен лично ми писна от БТВ и всичките им мизерии,смятам,че е писнало и на клубовете,затова е нужна промяна.Към днешна дата,Тв 7 ми се струва най-вероятната телевизия,която ще излъчва мачовете,но нищо не е сигурно още.При всички положения,най-лошият възможен вариант би бил един мач на кръг по БНТ...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Със сигурност последното ще е най-лошия вариант. Само си спомнете какво беше навремето, когато те излъчваха и съответно коментираха мачовете от А група.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

-
- Контакти:
XXL
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Върни се в “Футбол - България”