Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Middlesbrough » 02 юли 2011 20:52

Иван Цветков: Не знам на какъв пост ще играя

Вкаралият гол в неофициалния си дебют за Левски Иван Цветков сподели, че все още е рано да се правят изводи след проверката с Локомотив София. Бившият играч на Пирин призна, че не знае на какъв пост ще играе при “сините”.

“Още е рано да говорим, 10 дни са минали, има още време. Има 4-5 нови момчета и ще ни трябва време. Не знам къде ще играя, това може да го каже старши треньорът”, заяви Цветков.

“Публиката трябва винаги да подкрепя един отбор, мисля, че публика на Левски ще прави това винаги. Контролите са без значение, важното е как играем. Нормално е да се чувства умората”, допълни нападателят.

ако не се земе друг нападател , мисля че като такъв ще го ползва Гонзо : )

Офтопик:

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 02 юли 2011 21:36

santiliana написа:Че е първа контрола- така е.Но от самолет е видно, че класата е паднала още повече.Няма Гарра, няма агресия и изненада.А холандеца ще е провал.Не става само с пресиране, трябва и дрибъл, и финт и още много неща.Категорично,след видяното от контролата с Локо, мнението ми е, че тази есен ще сме много по-слаби и от пролетта.

Голям познавач се извъди как разбра че ще сме по слаби от пролетта след като играха 24 човека разбра този слаб и този силен за едно полувреме много разбирачи станах ме тука.И стига с този Гара Дембеле той вече не е играч на Левски
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 юли 2011 23:08

Кипърският АЕК (Ларнака) е решен да сезира УЕФА относно преговорите водени от страна на Левски с футболиста Нджонго Присо. "Сините" вече почти месец правят всичко по силите си да привлекат камерунеца на "Герена", но опитите им удрят на камък.

Първоначално кипърците искаха 250 хиляди евро за играча, но впоследствие вдигнаха цената на 500 хиляди и това е на път да откаже "сините". Междувременно обаче, шефовете на АЕК смятат да се жалват в УЕФА, че от Левски мътели главата на играча и той не иска да тренира, а настоява да бъде продаден.

Шефовете на АЕК са бесни от отношението на камерунеца. Присо първо закъсня за началото на подготовката, а след това отказваше да тренира. Все пак, футболистът бе качен на самолета за Холандия, където ще бъде подготовката на АЕК.

Как да го разбираме сега това-играча не иска да играе в този отбор, искат безумна цена за него, а накрая Левски виновни :o
ТИЯ ЛУДИ ЛИ СА БЕ???? Ми и ние може да искаме от Краснодар 3млн за Тасевски и като ни откажат, да ги съдим защото размътвали главата на Дарко?
Офтопик:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2011 09:13

BLUE CHAMPIONS написа:Как да го разбираме сега това-играча не иска да играе в този отбор, искат безумна цена за него, а накрая Левски виновни :o
ТИЯ ЛУДИ ЛИ СА БЕ???? Ми и ние може да искаме от Краснодар 3млн за Тасевски и като ни откажат, да ги съдим защото размътвали главата на Дарко?

На мен Майкрософт ми мътят главата!Мисля да ги дам в Страсбург!Какво ще кажете? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 03 юли 2011 14:04

Гонзо набелязва таланти от Югозапада

Изображение

Колонията от футболисти от Югозападна България в Левски може да се увеличи в скоро време. Главният мениджър на "сините" Георги Иванов-Гонзо беше в Симитли за изпита за школата на местния Септември.

Някои от децата ще останат в редиците на втородивизионния клуб, но други ще бъдат привлечени във формациите на "Герена". От там може да си пробият път и за първия отбор занапред. "В този регион винаги са се раждали талантливи футболисти. Ще наблюдаваме талантите от Септември Симитли, независимо дали ще тренират тук или в Левски", заяви Гонзо преди началото на конкурса.

Той беше там заедно с помощника си в Левски Бисер Хаздай, който отговаря за приобщаването на младите таланти в първия отбор. С двамата беше и Божидар Искренов, който е шеф в детско-юношеската школа на "Герена".

Левски подписа договор със сътрудничество със Септември Симитли още през май. Малко по-късно към "Герена" се отправи младият бранител Александър Башлиев, който беше собственост на Септември, но игра в Пирин.

Малко след него в тима дойде и Иван Цветков, който още с първия си мач със синия екип загатна за огромните си възможности.

"Иван Цветков е много добър футболист. Видяхте го какво правеше в Пирин без подготовка. Сигурен съм, че сега ще се справя още по-добре. Той има невероятни качества и ще показва тепърва още по-добро лице", заяви Гонзо.

Днес трябваше да е един от малкото почивни дни на "синята" легенда през това лято, но той отново се впусна в задължения. За играчите обаче не е така.

Те сега са в почивка след победата в контролата с Локомотив София вчера. От утре обаче се подновяват двуразовите тренировки.

В сряда Левски пътува за Австрия, където от петък започват контролите. Първият съперник е унгарският Ломбард Папа. Левски остава в Линдабрун до 20 юли и след това ще се подготвя в София.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 юли 2011 19:39

Middlesbrough написа:ако не се земе друг нападател , мисля че като такъв ще го ползва Гонзо : )

Ако Дарко остане може и да не вземат нападател и очаквам Цветков да го ползват като нападател или втори нападател ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 юли 2011 19:48

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Как да го разбираме сега това-играча не иска да играе в този отбор, искат безумна цена за него, а накрая Левски виновни :o

На мен Майкрософт ми мътят главата!Мисля да ги дам в Страсбург!Какво ще кажете? :lol: :lol: :lol:

Жестоко изказване.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
santiliana