"Тур дьо Франс" 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Тур дьо Франс" 2011
Точно така Анди е бил в челната група и Контадор загуби 1 и 14 от него.
Контадор изгуби минутката, която ще направи на Анди в индивидуалния часовник. 

- MagicMoments
- Контакти:
Някои ще разясни ли какво е станало в днешния етап тъй като не го гледах и как така Контадор е на минута и 20 от Жилбер и на минута и 14 от братята
Също и Самуел Сначес и Луис Леон Санчес .

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Имаше падане 10 км преди края което доведе до разкъсването на основната група и Контадор имаше малшанса да се намира по назад,напрактика беше блокиран от падналите състезатели пред него.
Анди в класирането го пишеха в групата на Контадор,но щом са мму дали 6 секунди от Жилбер,значи той е от групата,паднала 2 км и нещо преди финала.Ако паднеш до 3км. преди финала ти дават времето на групата в която си бил.Явно такъв е случаят с Анди.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Доста интерсен първи етап или по-точно доста интересни последни 10 км.
Заради невнимателен зрител 9км. преди края се получи масово падане в което беше Контадор, както и други известни имена. Не се забелязаха сериозно контузени, поне по ТВ, но това падане им коства половин минута, а след това не успяха да настигнат първата група и разликата дори нарасна на 1.20мин. 2.5км преди края имаше ново падане което пък беше във водещата група и в което беше засегнат Анди Шлек, но при падания в последните 3 км. изоставането на време на падналите не се зачита и са с времето на пърата група.
Утре ще е важен отборен етап където си мисля, че Леопард са по-добри от Саксо Банк и може тези 1.14мин. да се увеличат. Иначе страхотна победа на Жилбер, но едва ли ще се задържи в жълто и утре, защото съотборниците му се раздадоха за тази етапна победа и би трябвало да им се отрази за отборното.
Заради невнимателен зрител 9км. преди края се получи масово падане в което беше Контадор, както и други известни имена. Не се забелязаха сериозно контузени, поне по ТВ, но това падане им коства половин минута, а след това не успяха да настигнат първата група и разликата дори нарасна на 1.20мин. 2.5км преди края имаше ново падане което пък беше във водещата група и в което беше засегнат Анди Шлек, но при падания в последните 3 км. изоставането на време на падналите не се зачита и са с времето на пърата група.
Утре ще е важен отборен етап където си мисля, че Леопард са по-добри от Саксо Банк и може тези 1.14мин. да се увеличат. Иначе страхотна победа на Жилбер, но едва ли ще се задържи в жълто и утре, защото съотборниците му се раздадоха за тази етапна победа и би трябвало да им се отрази за отборното.
Много интересно още от самото начало аз очаквах до 12 етап да е скука а те се захванаха още отначало.Утрешния етап Леопард и най вече Канчелара ще се опитат да вземат още на Контадор и е много вероятно още 10-20 сек. да изостане испанеца.А да не забравяме и отбора на Скай и Брадли Уигинс които също смятам ще победят Саксо Банк.
Според мене Гармин ще спечелят утре.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Баси днес е било доста интересно, а аз цял ден учих и не гледах етапа. 
Контадор утре ще повече отбора си и този пасив ще бъде стопен поне на половина.
Въпреки, че очаквам тази година Анди да спечели, то определено съм за Контадор.

Контадор утре ще повече отбора си и този пасив ще бъде стопен поне на половина.
Въпреки, че очаквам тази година Анди да спечели, то определено съм за Контадор.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]