Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Едно не мога да разбера
Левски е наречен "отбора на народа" малко след като е създаден отбора,а "Сами срещу всички" - този плакат се появява след като сме преименувани на "Витоша" . 

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!
И аз искам да те питам кога Левски е падал с 3:0 на Герена преди тази пролет ще ми припомниш ли? Или Локото също играят мн затворено и да харесаха ли ти мачовете със Сливен, Локо Пд и т.н. Видяхме го цял сезон Велев -НЕ СТАВА. Мисля че е най-добре е да има промяна, въпреки титлата! 

L.S.F.C.
Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)
колко се радвам , че тука само хвалите, а на стадиона псувате------хахахахаха-----преди мача с цска оставки искахте--некадърници били всички--нямали място в левски--- А СЕГА КОЙ Е ПО ПО ПО ПО НАЙ------ жалко че ВЕЛЕВ ви клекна , ами не ви се изхрачи в сурите---баси смешните фенове сте

Пловдив-люлката на българските таланти
LSFC1914 написа:Левски е наречен "отбора на народа" малко след като е създаден отбора,а "Сами срещу всички" - този плакат се появява след като сме преименувани на "Витоша" .
а като станахте ЛЕВСКИ-СПАРТАК---какви бяхте бе....сами срещу кого..... или бяхте НИЕ С МИЛКО БАЛЕВ------трагици
Пловдив-люлката на българските таланти
Защо обясняваш неща на хора който си мислят че футбола е нещо за ядене и всичко се свежда до там. Левски е нещо свято което никога никога тези хора няма да имат и няма да разберат, защото да си заблуден е болест, която трудно се лекува. Благодаряти господи че си ме предпазил от това да сум чорбар, благодаряти...
- petrof
- Контакти:
LSFC1914 написа:Левски е наречен "отбора на народа" малко след като е създаден отбора,а "Сами срещу всички" - този плакат се появява след като сме преименувани на "Витоша" .
Не се заяждам, но ще признаеш, че и двата девиза са глупави. Особено пък "отбор на народа" дори е обиден за феновете на другите отбори. Сякаш те не се народа... Абе по трезвомислещите от вас едва ли използват тези идиотски изрази

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
graf_ написа:И аз искам да те питам кога Левски е падал с 3:0 на Герена преди тази пролет ще ми припомниш ли? Или Локото също играят мн затворено и да харесаха ли ти мачовете със Сливен, Локо Пд и т.н. Видяхме го цял сезон Велев -НЕ СТАВА. Мисля че е най-добре е да има промяна, въпреки титлата!
Приятел, според мен ЛЕВСКИ подцени изключително много този мач, а и е факт, че Локото през пролетния полусезон играят най - добрия футбол в България. Срещу Локо Пд. кой мач имаш предвид - ако е през есента - ами тогава играчите не знаеха къде се намират бе човек, до средата на есенния полусезон отборът беше сринат психически - един силен мач нямаха - хубавото е, че Велев успя да вдигне отбора и сега сме фаворити за титлата!
К'во се биете бе ? Ако Левски не е отбора на народа, то и ЦСКА не е отбора на народа, защото народа е един, а има много отбори, всичките със симпатизанти. Но ние казваме ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА, защото имаме най-много фенове. Феновете на ЦСКА могат да го оспорват колкото си искат, но е така. Правете анкети, подписки, бройте ни по къщите и пак ще сме повече !
Безмислена тема ! Защо сме сами срещу всички ? Еми когато този лозунг е бил създаден ние сме били враговете на отбора на БКП, които са купували съдии и мачове (съдиите и сега ги купуват).
Безмислена тема ! Защо сме сами срещу всички ? Еми когато този лозунг е бил създаден ние сме били враговете на отбора на БКП, които са купували съдии и мачове (съдиите и сега ги купуват).

storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)
zalojnik написа:колко се радвам , че тука само хвалите, а на стадиона псувате------хахахахаха-----преди мача с цска оставки искахте--некадърници били всички--нямали място в левски--- А СЕГА КОЙ Е ПО ПО ПО ПО НАЙ------ жалко че ВЕЛЕВ ви клекна , ами не ви се изхрачи в сурите---баси смешните фенове сте
![]()
![]()
И какво да ходим да режем греди като един друг отбор ли?!
Кокала смени няколко треньора в "Левски".Беше постоянния помощник.Ако имаше малко мозък в главата си,щеше да научи най-доброто от всички.Той трябваше да е най-подготвения и най-знаещия.На него не му трябваше никакво време за свикване с обстановката и климата в отбора,а и много добре познаваше и качествата на всички футболисти.Но има една стара поговорка-ОТ ПЪН ДЪРВО НЕ СТАВА!!!