Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Едно не мога да разбера

Мнениеот glarus_ds » 25 май 2009 16:23

collector написа:
bor-don написа:Левски е обичан от народа и недолюбван от управляващите

Аз като мразя лефски значи съм управляващ ,така ли?И това прозвище е една от многото глупави идеи на отбора от подуене.Според мен най-много ви утива прозвището евроидиоти ,създадено от френски журналист.

Не само ти мразиш Левски, всички които не обичат Левски, го мразят. От там идва това "Сами срещу всички!" Аз примерно не мога да кажа, че мразя ЦСКА или някой друг отбор. Но на вас май това е смисъла на живота ви - да мразите Левски!
CHELSEA

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 25 май 2009 16:25

Е как така всички които не обичат лефски го мразят?Феновете на Ливърпул като не са чували за отбора ви и не го обичат по твойта логика го мразят така ли?

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 25 май 2009 16:27

collector написа:Е как така всички които не обичат лефски го мразят?Феновете на Ливърпул като не са чували за отбора ви и не го обичат по твойта логика го мразят така ли?

Кви фенове на Ливърпул бе :) :) :) :) :) Говорим за фенове на родните ни отбори :) :) :) :) ти пък къде отиде :lol:
CHELSEA

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!

Мнениеот gorg » 25 май 2009 16:27

glarus_ds написа:Може би наистина е най-добре да бъде оставен, точно сега не е времето да бъде сменян. При положение, че все пак отбора е фаворит за шампионската титла. В първия си сезон, Мъри Стоилов също се провали в Европа срещу Беверен, а и не успя да направи отбора шампион. Но беше оставен на работа и бяха постигнати много добри резултати. Сега отбора пак има шанс да постигне нещо в Европа, така, че Велев трябва да остане. Ако и сега се провали, вече не знам. Но моето мнение е, че ако управниците на Левски искат успехи, най-важното е, да не продават никой от сегашния отбор, и да доведат още двама-трима доста добри и опитни футболисти, чрез които да стане отбора готов за Европа !!!

Съгласен съм напълно - ако искаме пробив в ЕКТ Велев трябва да остане! А иначе въпрос към тези, които са против: Ако не е Велев кой да е?!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!

Мнениеот bigbonusprize » 25 май 2009 16:28

dimitar59 написа:Нека някой от защитниците на Кокала да ми посочи в кои мачове му е харесала играта на отбора."Левски" не е експериментално училище за некадърници!

Веднага ти посочвам! В дербито. В мача със Спартак Варна. В мача с Литекс (само накрая трябваше да треперим). В мача с Локо Мездра (второто полувреме). Срещу Славия не стояха зле, само дето Тиберканин беше дупката в отбора. По-назад не мога да се върна, защото не помня много играта каква беше. Играем трудно срещу отбори, които се затварят и добре срещу такива, които играят футбол. Това е факт!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 25 май 2009 16:29

cvetan написа:
zalojnik написа:
niki_rs написа:Как така Левски едновременно са отбор на народа, а в същото време са сами срещу всички? Кое е истината?

пич---уникална тема---поздравявам те......аз също съм се чудил как така АЗ И МНОГО МОИ ПРИЯТЕЛИ, които не сме от левски, мафията, политиците и т.н ---не сме и от народа-----какви сме тогава??????
:o :o :o

ЧИБУРАШКИ.
Известния герой си пеше песничка:

"...а кто такой незнаю!!!
совсем совсем незнаю!!!.."

умнио, умнио---тази приказка за чибурашка от мама дето те приспива ли я помниш бе пеленак.....нали си от отбора на НАРОДА----поне герои от българска НАРОДНА приказка измисли.....райбер
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 25 май 2009 16:30

glarus_ds написа:
collector написа:Е как така всички които не обичат лефски го мразят?Феновете на Ливърпул като не са чували за отбора ви и не го обичат по твойта логика го мразят така ли?

Кви фенове на Ливърпул бе :) :) :) :) :) Говорим за фенове на родните ни отбори :) :) :) :) ти пък къде отиде :lol:

Независимо.Примерно казах Ливърпул.Има много хора които не ги интересува вашия отбор.Това не значи ,че ви мразят!

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 25 май 2009 16:37

niki _rs Поздравления! ще те предложим за награда за най-тъпа тема на месеца! А както може да си представиш конкуренцията за приза е убийствена :) :) :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Ще накажат ли ЛЕВСКИ

Мнениеот ros » 25 май 2009 16:38

Малко преди мача пред подлеза на метростанция Сердика видях с очите си как трима фенове със сини шалчета изхвърлиха боклука от ръцете си върху просеща ромка. И с псувни и показаха, че според тях мястото и не е в България. Това стана около 16.10 часа. Ако се огледате расизъм има и извън стадионите. Затова полицията трябва да се намесва много по-решително. Лумпени има навсякъде и от МВР зависи те да се озъптяват. Ако това не стане - задължителна санкция. Независимо кои са потърпевши. И БФС задължително трябва да се самосезира както го правят в УЕФА. Тук няма значение ЦСКА, Левски или Ботев се дънят. Това е положението. САНКЦИЯТА Е ОТНЕМАНЕ НА 3 ТОЧКИ.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

levskarko

Мнениеот levskarko » 25 май 2009 16:39

Прасете примиретесе един път за винаги, в България има един отбор-това е ЛЕВСКИ, всички останали допълват таблицата!!! Ходете и се снимайте някаде ако не ви изнася.

Върни се в “Архив”