Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BOKA_PALRMO

Re: Могрен (Будва) - Литекс (Шампионска Лига) 12.7.2011

Мнениеот BOKA_PALRMO » 02 юли 2011 17:06

runnersa написа:
BOKA_PALRMO написа:
runnersa написа:Е добре то е ясно, че догодина титлата няма да е пак при нас ( 90% няма да е и при вас, а на Армията не знам защо мислите, че като не сме ние автоматично титлата идва при вас?;) ) защо продължавате да спамите тука? Еб*хти комплексарите! Върете си хейтвате в червения форум догодина ще спорите за титлата с тях :idea: Кво ва е*е кво си стане в мачовете ни с Могрен Будва това касае ли ви пряко ? Или просто показвате колко комплексирани сте от последните 2 години :?:

В предстоящият сезон вие ще спорите за второто място с Цска, желая ви успех. Титлата ще е на ГЕРЕНА, тъй -като просто сме по-добри и от Литекс и от ЦСКА . ;)

Ок ама накрая да не квичите пак носейки "Моралната титла" на ръце :mrgreen:

НЕ! Този път и реалната и моралната титла ще бъдат при нас.Боби Михайлов дава на ЦСКА лиценз по-милост вече три години поред, но в замяна на това изисква от тях да не се месят в борбата за титлата(така е справедливо-не може шампионът на България да е най-големият длъжник и крадец). Литекс пък като отпаднат от Гутен МОРГЕН или Луда крава(Раднево), Гришата ще му писне и нема да прави повече организации, както стана през 1999 г., след отпадането ви от някакво полско село-Видзев(Лос...или Лодз)
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юли 2011 17:09

В предстоящият сезон вие ще спорите за второто място с Цска, желая ви успех. Титлата ще е на ГЕРЕНА, тъй -като просто сме по-добри и от Литекс и от ЦСКА . ;)[/quote]
Ок ама накрая да не квичите пак носейки "Моралната титла" на ръце :mrgreen:[/quote]

НЕ! Този път и реалната и моралната титла ще бъдат при нас.Боби Михайлов дава на ЦСКА лиценз по-милост вече три години поред, но в замяна на това изисква от тях да не се месят в борбата за титлата(така е справедливо-не може шампионът на България да е най-големият длъжник и крадец). Литекс пък като отпаднат от Гутен МОРГЕН или Луда крава(Раднево), Гришата ще му писне и нема да прави повече организации, както стана през 1999 г., след отпадането ви от някакво полско село-Видзев(Лос...или Лодз)[/quote]
Хм пак конспирация значи има бе ще видим :) Ама те забих де 10 мин са чудиш кво да ми отвърнеш :mrgreen: И забрави тия полуаматъори да ни отстранят щом някви неизвестни Албанци ги къртят за какво да говорим повече? Кво стана с консперацията ти, че са пълни с национали? :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 юли 2011 17:15

Хубаво си ги плюете черногорците, албанци ги били, незнамси кой ги бил...,ама оставете си поне някой жокерче, че като паднете, да има с какво да се оправдаете де. Освен да се опитате после да изкарате албанците световна сила и веднага след тях черногорците :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юли 2011 17:18

BLUE CHAMPIONS написа:Хубаво си ги плюете черногорците, албанци ги били, незнамси кой ги бил...,ама оставете си поне някой жокерче, че като паднете, да има с какво да се оправдаете де. Освен да се опитате после да изкарате албанците световна сила и веднага след тях черногорците :mrgreen:

Еми вие Тампере как ги обеснихте? И ние ще измислим нещо :lol: И нямате ли си форум? Май много ви вълнува тоя мач да не сте скрити фенове на Литекс, че само тука висите? Си ви се паднат някой Азери или нещо подобно в 3кръг на ЛЕ и този път няма да има прошка :mrgreen:

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 02 юли 2011 17:32

между другото какво стана с Барт? Освободиха ли го Литекс-аз лично съм навит да го вземем в Левски, добър защитник е...просто с чичовото не всеки може да се разбере ;)
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юли 2011 17:40

BOKA_PALRMO написа:между другото какво стана с Барт? Освободиха ли го Литекс-аз лично съм навит да го вземем в Левски, добър защитник е...просто с чичовото не всеки може да се разбере ;)

Последно четох, че си стяга багажа и договора му свършва на 30 юни... би трябвало да си е тръгнал! ;)

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 02 юли 2011 17:47

BLUE CHAMPIONS написа:Хубаво си ги плюете черногорците, албанци ги били, незнамси кой ги бил...,ама оставете си поне някой жокерче, че като паднете, да има с какво да се оправдаете де. Освен да се опитате после да изкарате албанците световна сила и веднага след тях черногорците :mrgreen:

Това с превъзнасянето на еди кой си отбор го можете само вие, защото сте професионалисти в тази област.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 юли 2011 17:48

runnersa написа:
BOKA_PALRMO написа:между другото какво стана с Барт? Освободиха ли го Литекс-аз лично съм навит да го вземем в Левски, добър защитник е...просто с чичовото не всеки може да се разбере ;)

Последно четох, че си стяга багажа и договора му свършва на 30 юни... би трябвало да си е тръгнал! ;)

Не може да си е тръгнал след като снощи игра в контролата срещу Оцелул и днес се прибра с отбора ;)
Това са спекулации, че ще напуска Литекс.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юли 2011 17:52

paceto написа:
runnersa написа:

Не може да си е тръгнал след като снощи игра в контролата срещу Оцелул и днес се прибра с отбора ;)
Това са спекулации, че ще напуска Литекс.

Той вярно,че пък игра :) Щото към 20 и някой юни четох, че не се разбирал с Любо договора му свършва и ще си ходел ама явно не е бил достоверен източника :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 юли 2011 17:56

Никой няма да си ходи поне до края на ЕКТ.
Ако някой се продаде след това то може да е Бодуров, защото има голям интерес към него, а едно представяне в ЕКТ дай боже ще засили тези интереси.

Продаде ли се Бодуров за Барт пак ще се отвори място заедно с новият защитник, който е като хищник.

Изображение

Върни се в “Литекс”