Нови шест ( 6 ) в селекцията на Херо...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Нови шест ( 6 ) в селекцията на Херо...

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2011 09:28

Що се касае за дискриминационната политика и нежеланието на ултрасите да играе в отбора чернокож играч малко не го одобрявам. Трудно се толерират подобни "жестове", но искрено вярвам това да е отношение на малко хора.
За да съм честен обаче : Дълбоко в себе си аз съм непоправим шовинист и за мен клубната привързаност към Бургаските футболни отбори (за съжаление не ме вълнуват много баскет и волей) се изразяват в зачитането и поддържането им. Презумпирам, че представляват града ни и са олицитворение на живеещите в него и свързаните с това социален живот, икономика, развиване на спорт и идеи. В тази връзка дълбоко в себе си имам свои лични и дискриминационни помисли и желания. За Бургаските отбори: съм ТВЪРДО за налагането САМО на Бургаски момчета и такива от региона.( т.н.- баските от Атлетик Билбао). Така, че може да се каже, че и тъмнокож ми е неприятен, в който и да е наш отбор, но заради пустите " Не на расизма" съм много либерално настроен. :)...въпреки вътрешните усещания. Ако се върна назад в годините и то отчитайки съзнателните си спомени за футбола в града ни установих, че са малко "наемниците" в отборите ни, които са допринесли с нещо за развитието на футбола в Бургас. Сред небургазлиите не мога да не зачета обаче едно име : Митко Трендафилов, след това - Пламен Крумов. За други момчета играещи или играли с толкова хъс и останали верни на принадлежността си и градът ни - нямам спомени. Включая и от истинските Бургазлии.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 юли 2011 15:54

Неделчо Матушев взима Черноморец Поморие...Хайдееее, всички Бургазлии да се прибират.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 юли 2011 22:03

С оглед на динамично сменящата се футболна действителност и в частност предсезонната подготовка на Черноморец трябва да вмъкна корекция на моят пост в, който упрекнах Херо в пазарене на халос. Не е вярно това мое твърдение - след близо месец се оказва, че Херо не е купувал нищо. Само е пробвал. Нека. Харесва ми...Нещо, като да си поръчам жрица на любовта, да я ползвам подобаващо 5-6 пъти и да я отпратя без да и платя, защото не се вписва на концепцията в панталоните ми. ;) :oops: Друг е въпросът дали вината е в"концепцията" ми или в професионалните качества на платената жрица...Та с една дума: Мили другарчета и заглавието ми не е актуално - няма ги вече ония новите шест (6). :) :roll: Хубави, лоши - йок. :) Херо започва пак от нулата. Баааах маааа му и отбор. На хан го направиха.
ПС: Играчът с култово име Ака по всяка вероятност единствен ще остане в отбора, защото Херо имал съмнения, че ставал за "нещо"... Може би за ухание и аромат. :|

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 юли 2011 23:38

До "ntodorov". Интересуваше се за Браганца. От днес е в Бургас и върти обиколки с Койта и Муйтис на стадиона.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 юли 2011 13:14

k.dimitrov написа:До "ntodorov". Интересуваше се за Браганца. От днес е в Бургас и върти обиколки с Койта и Муйтис на стадиона.

Харесваше ми. Дано и Херо мисли, като мен. Иначе Браганца имаше само една слабост . Много флиртуваше с топката и понякога забавяше играта, но пък компенсираше с нестандартни отигравания и бърза смяна на фронта за атака, владееше топката добре и често събираше по 2-3-ма около себе си. Лъхаше на футбол от него. Имаше и страхотна физика. Ще видим, какво ще се случи с него.

Върни се в “Черноморец”