Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
runnersa написа:Е добре то е ясно, че догодина титлата няма да е пак при нас ( 90% няма да е и при вас, а на Армията не знам защо мислите, че като не сме ние автоматично титлата идва при вас?;) ) защо продължавате да спамите тука? Еб*хти комплексарите! Върете си хейтвате в червения форум догодина ще спорите за титлата с тяхКво ва е*е кво си стане в мачовете ни с Могрен Будва това касае ли ви пряко ? Или просто показвате колко комплексирани сте от последните 2 години
BOKA_PALRMO написа:В предстоящият сезон вие ще спорите за второто място с Цска, желая ви успех. Титлата ще е на ГЕРЕНА, тъй -като просто сме по-добри и от Литекс и от ЦСКА .
BOKA_PALRMO написа:runnersa написа:Е добре то е ясно, че догодина титлата няма да е пак при нас ( 90% няма да е и при вас, а на Армията не знам защо мислите, че като не сме ние автоматично титлата идва при вас?;) ) защо продължавате да спамите тука? Еб*хти комплексарите! Върете си хейтвате в червения форум догодина ще спорите за титлата с тяхКво ва е*е кво си стане в мачовете ни с Могрен Будва това касае ли ви пряко ? Или просто показвате колко комплексирани сте от последните 2 години
В предстоящият сезон вие ще спорите за второто място с Цска, желая ви успех. Титлата ще е на ГЕРЕНА, тъй -като просто сме по-добри и от Литекс и от ЦСКА .
BOKA_PALRMO написа:runnersa написа:Е добре то е ясно, че догодина титлата няма да е пак при нас ( 90% няма да е и при вас, а на Армията не знам защо мислите, че като не сме ние автоматично титлата идва при вас?;) ) защо продължавате да спамите тука? Еб*хти комплексарите! Върете си хейтвате в червения форум догодина ще спорите за титлата с тяхКво ва е*е кво си стане в мачовете ни с Могрен Будва това касае ли ви пряко ? Или просто показвате колко комплексирани сте от последните 2 години
В предстоящият сезон вие ще спорите за второто място с Цска, желая ви успех. Титлата ще е на ГЕРЕНА, тъй -като просто сме по-добри и от Литекс и от ЦСКА .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта