Кой бьлгарски отбор ще се представи Най-добре в Европа ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой бьлгарски отбор ще се представи най-добре в Европа ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Според вас Кой Бьлгарски отбор ще се представи Най Добре В

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 юли 2011 15:39

Истината е,че тази година ако един се класира ще е чудо!!!Дори за момента Левски не е поставен а е първи в списъка за чакане някой да сгреши предишните кръгове за да сме поставени в плейофа!!!ЦСКА е не 100% а 1000% непоставен.Литекс ако му се наложи да играе плейоф за ЛЕ(което значи да отпадне в 3 предварителен кръг на ШЛ,както миналата година),също 100% ще е непоставен!!!Просто тази година 1/4ла на Левски в Уефа вече не важи и националният коефициент е трагичен направо!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 02 юли 2011 15:43, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 юли 2011 15:40

Avanti_Ragazzi написа:Първо Анортозис после и Апоел на следващата година!!!

Анортозис бяха в ШЛ, а АПоел в ЛЕ. Значи по ендо класиране на два различни отбора са повече от три на два различни
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 юли 2011 15:41

pomiqrat написа:

Анортозис бяха в ШЛ, а АПоел в ЛЕ. Значи по ендо класиране на два различни отбора са повече от три на два различни

бъркаш се Апоел играха в ШЛ и играха с Челси ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Кой бьлгарски отбор ще се представи Най-добре в Европа ?

Мнениеот L_Messi » 02 юли 2011 15:42

Левски и Литекс имат реални шансове да влязат в групите на ЛЕ, ЦСКА трябва да разчитат на луд късмет при жребия, както бе миналата година, а Локо Сф нямат шанс за групите, но са длъжни да отстранят македонците и ако го направят ще бъде успех за тях.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 юли 2011 15:43

Avanti_Ragazzi написа:
pomiqrat написа:

бъркаш се Апоел играха в ШЛ и играха с Челси ;)

Може и така да е. Имам спомен, че отпаднаха от Коенхаген в плейофа

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 юли 2011 15:44

Що ли си мисля че само Левски ще стигне до групите?Цска ако не са поставени плейофа могат да забравят за групи.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 юли 2011 15:46

Neron написа:Що ли си мисля че само Левски ще стигне до групите?Цска ако не са поставени плейофа могат да забравят за групи.

Как ще са поставени бе човек,то ние не сме та те ще са!!!Над тях има 17 отбора ако не се лъжа в това число и ние!!!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 02 юли 2011 15:47

stannn написа:
pomiqrat написа:Тези коментари колко ни е слабо първенството ме дразнят ужасно много. Като ни е слабо как така ПФК Левски и ЦСКА играха 3 пъти в групите на УЕФА и Лига Европа, Литекс веднъж и ПФК Левски веднъж в ШЛ?

Да си чувал за ОГРОМЕН КЪСМЕТ. Дано и тая година да имаме такъв.

абе стан,защо така говориш?какво е това чуждопоклоничество и защо винаги трябва да отричаме и омаловажаваме постигнатото от нашите отбори.навремето станахме 4-ти в света и казахме,ами то голям късмет,ЦСКА влезна в групите на УЕФА отстранявайки категорично силния Леверкузен и пак било късмет,Левски стигна до четвъртфинал пак било късмет.аиде стига моля ти се,това са си успехи отвсякъде.какво в държавата ни е наред,че да искаме повече?с такива бюджети,толкова даже е много.не мисля,че отборите ни са толкова слаби колкото ги изкарваме.нека малко по позитивно да гледаме и да не отричаме нашето си.
БОТЕВИСТ съм,но желая успех на всички български отбори.
ЛИТЕКС в ШЛ,ЦСКА,ЛЕВСКИ И ЛОКО(СФ) в ЛЕ ;) или поне и 4-те отбора в ЛЕ

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 юли 2011 15:49

Avanti_Ragazzi написа:
Neron написа:Що ли си мисля че само Левски ще стигне до групите?Цска ако не са поставени плейофа могат да забравят за групи.

Как ще са поставени бе човек,то ние не сме та те ще са!!!Над тях има 17 отбора ако не се лъжа в това число и ние!!!

Вие сте 100% поставени

Потребителски аватар
Levskar91
Контакти:

Мнениеот Levskar91 » 02 юли 2011 15:53

Брат да не съм Ванга, че да ти кажа кой най - добре ще се представи .. надявам се Левски да е най - добър от българските представители, но и на другите им пожелавам успех !

Върни се в “Футбол - България”