Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Браво на Сашо Диков.....нека си го плюят но си е номбер уан доста често....на мен лично не ми е писнал и не ме дразни защото и другите спортни журналисти не са читави....ето и Томето се уплаши след нападението над него сина му и още един син фен журналист....и какво стана.......прекратиха "пред банята" едно толкова интересно и слушано предаване по дарик.Аз съм убеден че ако това се случи на Сашо Диков......то той ще се настърви още и още повече и няма да се предаде без бой........за това му качество ще го уважавам за цял живот колкото и с глупости да ни занимава от време на време
- BLUE CHAMPIONS
Титулярният нападател на Литекс през пролетта Папе Диуф се е предложил на ръководството на Левски, пише днес "Меридиан мач". Сенегалецът, играл и за националния отбор на своята родина, е пратил sms на главния мениджър на "сините" Георги Иванов, с който го уведомява, че е готов да премине на "Герена". Диуф игра в Ловеч като преотстъпен от ФК Дакар, но вече е свободен агент. Той може да играе както като нападател, така и като десен външен халф, което накарало "сините" шефове да обмислят варианта с привличането му.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
[center]Нифлор се предложи на Левски,но него огря[/center]
[center]
Бившият голмайстор на "А" група и шампион на България с Литекс Вилфред Нифлор явно се е надявал сериозно, че ще продължи кариерата си в Левски. Мениджъри, обслужващи интересите на 30-годишния французин, са обяснили готовността на нападателя веднага да пристигне на "Герена".
Афинитетът на Нифлор към преминаване в Левски не е секнал дори след привличането на холандеца Шюрд Арш. "Сините" обаче са отказали категорично да го вземат.
Вилфред беше в списъка от двайсетина нападатели, от които Георги Иванов трябваше да избере заместник на Гара Дембеле, но остана по-назад в "класацията". Затова мениджърите са сметнали за необходимо да обяснят, че футболистът има желание да дойде в Левски и ще излезе евтино на "сините". Шефовете на софийския гранд обаче ги отрязали. Така Нифлор останал тема от миналото за тях. Заговори се обаче, че Локо Пловдив обмисля да привлече лансирания отново на българския пазар голаджия.[/center]
[center]

Бившият голмайстор на "А" група и шампион на България с Литекс Вилфред Нифлор явно се е надявал сериозно, че ще продължи кариерата си в Левски. Мениджъри, обслужващи интересите на 30-годишния французин, са обяснили готовността на нападателя веднага да пристигне на "Герена".
Афинитетът на Нифлор към преминаване в Левски не е секнал дори след привличането на холандеца Шюрд Арш. "Сините" обаче са отказали категорично да го вземат.
Вилфред беше в списъка от двайсетина нападатели, от които Георги Иванов трябваше да избере заместник на Гара Дембеле, но остана по-назад в "класацията". Затова мениджърите са сметнали за необходимо да обяснят, че футболистът има желание да дойде в Левски и ще излезе евтино на "сините". Шефовете на софийския гранд обаче ги отрязали. Така Нифлор останал тема от миналото за тях. Заговори се обаче, че Локо Пловдив обмисля да привлече лансирания отново на българския пазар голаджия.[/center]
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Тия последните двама - Папе Диуф и Нифлор че са слаби, слаби са. Ама предпочитам дърво като Нифлор за без пари, отколкото без резервен нападател. Ако имат по-добър вариант от ръководството ок, ама като ги знам какви са ...
Само Левски!
На мен пък този Папе ми допада и е млад.... особено ако бъде взет като заместник на Иса. Но едва ли е много достоверно ..
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Титулярният нападател на Литекс през пролетта Папе Диуф се е предложил на ръководството на Левски, пише днес "Меридиан мач". Сенегалецът, играл и за националния отбор на своята родина, е пратил sms на главния мениджър на "сините" Георги Иванов, с който го уведомява, че е готов да премине на "Герена". Диуф игра в Ловеч като преотстъпен от ФК Дакар, но вече е свободен агент. Той може да играе както като нападател, така и като десен външен халф, което накарало "сините" шефове да обмислят варианта с привличането му.
Спекулацийка е това.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
По Канал 3 качеството е зле, в спортал е перфектно
http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4

-
- Контакти:
PFC Litex написа:По Канал 3 качеството е зле, в спортал е перфектно
Отвратително е качеството, по канал 3.
По-добре, да не го предаваха.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- santiliana
Че е първа контрола- така е.Но от самолет е видно, че класата е паднала още повече.Няма Гарра, няма агресия и изненада.А холандеца ще е провал.Не става само с пресиране, трябва и дрибъл, и финт и още много неща.Категорично,след видяното от контролата с Локо, мнението ми е, че тази есен ще сме много по-слаби и от пролетта.
-
- Контакти:
Аз го гледах мача тук-таме, че търсих 1 инфо на баща ми.
Така че, не мога да си дам коментара.
Така че, не мога да си дам коментара.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,