cska - maina написа:ehh написа:И? Само ми доказвате думите. Едни нахилени и малоумни коментари получавам. Нека влезем в нормален диалог, де. Нали сте все недоволни, че сини фенове само влизат и ви "осират темите".
Ето, аз не влизам да осирам тема. Дайте да коментираме трезво уволнението на Костадинов и това, как лесно се обръщате със задницата напред към офисите на Титан.
Дай де, кажи какво мислиш за уволнението на Костадинов?
Ами аз го казах, ако си прочел внимателно.
Колкото до трепането и Батков... аз не мога да отговарям за цялата фенска маса на Левски, мога да отговарям за моите думи. Аз не съм говорил нищо срещу Батков, че да ми се налага после да се обръщам на 180 градуса. По простата причина, че той е най-успешният ни президент в последните години.
Затова ви питам вас, толкова ли лесно се обръщате срещу Костадинов, за да оправдаете постъпката на недоказаните ви като президенти "титани". Още повече, че Костадинов в интервю за "Гонг" сподели доста интересни неща, свързани с школата ви, с това, как от доста време, се е знаело за това закъснение на Грило и т.н.
5kov,5rov, толкова вече ви гони параноята, че един фен на Левски, влязъл във вашия форум и решил да води дискусия, пак го приемате като провокация, като че ли има задни мисли и т.н. Аз ти се чудя едно на теб - ти нямаш ли приятели левскари? Дискусии нормални с тях не си ли водил?
[/center]