Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"

Мнениеот ilian12 » 01 юли 2011 17:01

Четете внимателно момчета. КТБ има 8% в Черноморец. Не знам колко % в КТБ има нашия собственик, но не са 100%. Дори да бяха 100 той със тези (част от 8%) със сигурност има под 50% + 1 глас (ако това е мажоритарния дял) в Ч-ц, така че няма никакъв проблем.

Как въобще може да ви хрумне, че собственикът на най-проспериращата БГ банка може да направи такава глупост?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 юли 2011 17:41

ilian12 написа:Четете внимателно момчета. КТБ има 8% в Черноморец. Не знам колко % в КТБ има нашия собственик, но не са 100%. Дори да бяха 100 той със тези (част от 8%) със сигурност има под 50% + 1 глас (ако това е мажоритарния дял) в Ч-ц, така че няма никакъв проблем.

Как въобще може да ви хрумне, че собственикът на най-проспериращата БГ банка може да направи такава глупост?

стига сте им се връзвали - на всичко отгоре КТБ няма и една акция в БПФК. при нас собственик е Сдружение Ботев Пловдив /тук даже и аз участвам/ и ТЦ-ИМЕ
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 01 юли 2011 17:41

ilian12 написа:Четете внимателно момчета. КТБ има 8% в Черноморец. Не знам колко % в КТБ има нашия собственик, но не са 100%. Дори да бяха 100 той със тези (част от 8%) със сигурност има под 50% + 1 глас (ако това е мажоритарния дял) в Ч-ц, така че няма никакъв проблем.

КТБ (банка майка на ДПС ) ИМА ТОЧНО 0 % в " ПСФК Черноморец Бургас" АД.
НИТО БОТЕВ Пловдив , НИТО Черноморец Бургас - може да са сателити на някого.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 юли 2011 17:44

ico_pld_80 написа:
ntodorov написа:
baigeorgi написа:ПУБЕР

Е-еееее, най-сетне. Разгеле. Видя ли, че не е трудно да мислиш и за други неща освен за дилъри. :)
Момче,като познавам baigeorgi при лична среща с него ще смениш не дилъра ами и гащите.А сега сериозно,спрете да си измисляте теми,защото ви е тъпо и няма кво да правите.Мисля че имате далеч по важни неща от това да пресмятате дали Ботев ще или няма да влезе в А група.Да не стане така накрая да си сменим местата.,което между другото е много по- вероятно.Айде със здраве ;) ;) ;)

Ако шъ са бийти, извикати ни да глеами :) Но предполагам, че можете да мислите в Пловдив, защото с такива впечатления съм от вас, тъй като имам страхотни приятели "майни", та... Дайте да говорим и да накараме истината да произлезе от спора :) За боя ми става смешно, защо все на бой го удряте, не зная :roll: Тодоров е надраснал боищата, той човекът е на 42 години, а за гащите... Добре е да ги сменяте поне по веднъж на ден, иначе се размирисва и всяка мадама би ви върнала :shock:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 юли 2011 17:48

И последно, че тук се разводни бая, това, че някой е написал нещо на майтап, не означава, че е истина или по-скоро, че наистина го мисли :) Приемайте животът по-леко, защото иначе се живее трудно. Не се връзвайте така, ако сте оперирани както казах от майтап, просто не се дразнете с останалите :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 20:59

ico_pld_80 написа:
ntodorov написа:
baigeorgi написа:ПУБЕР

Е-еееее, най-сетне. Разгеле. Видя ли, че не е трудно да мислиш и за други неща освен за дилъри. :)
Момче,като познавам baigeorgi при лична среща с него ще смениш не дилъра ами и гащите.А сега сериозно,спрете да си измисляте теми,защото ви е тъпо и няма кво да правите.Мисля че имате далеч по важни неща от това да пресмятате дали Ботев ще или няма да влезе в А група.Да не стане така накрая да си сменим местата.,което между другото е много по- вероятно.Айде със здраве ;) ;) ;)

Брррррр, мноооого страшен този "байгеорги" бе майна. :) Юнак ще да е...Браво. :P
Сега сериозно: Хайде момчета. Поиграйте си малко с розовите пишлета и ни оставете сами. Тук сме батковци и си говорим за сериозни неща. Инак, ако любопитството ви гризе: поглеждайте в темите ни, но тихичко, че обсъждаме и вашето бъдеще.
ПС: Иначе бабаитчетата, като вас са ми слабост. Размазвам ги с шамари, като юлски комари в панорамно стъкло.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 02 юли 2011 00:37

Когато кажеш и кадето кажеш отворко :twisted: Тръгнал си да доказваш нещо,доказвай го иначе олекваш и то много ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 юли 2011 09:21

Очаквам само музиката от "Роки" да се чуе от някъде и вече съм сигурен, че си имаме нов Сталоун във форума :)

П.П. И понеже не я чувам... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4[/youtube]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 юли 2011 14:26

baigeorgi написа:Когато кажеш и кадето кажеш отворко :twisted: Тръгнал си да доказваш нещо,доказвай го иначе олекваш и то много ;)

:) Развеселяваш ме юнак...Съжалявам, че не мога да намеря емотиконката с, която да изразя чувствата си в момента. Ама нещо от сорта - :) х 1000000. Що се касае за "олекването", "дилърите", "отварянето" и прочие са думички и на хлапето ми, които към настоящия момент се опитвам да изтръгна от устицата му без насилие, но ако се наложи ти би ми свършил услуга: давам ти скайпа му, биете си среща на тестостероните и се млатите до насита - няма да ви е излишно...Аз съм в друга категория.Чурките си ги мерете в друг турнир. :)
Бургас: Пича е веселяк... :) Чувствам си го, като талисман вече. :)...новият Сталоун.
За тези на, които им се занимава: Пишат в търсачката на форума една възлова думички: дилър... Имената на препоръчителите цъфтят. Там ще намерите и нашия герой, който не знам, защо настоява да му доказвам известни нему неща.
ПС: Отплеснахме се от темата, като конска муха върху кучи гъз.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ta4i
Контакти:

Мнениеот ta4i » 02 юли 2011 15:09

Bourgas написа:
botev_1912 написа:
dodo7271 написа:Това, което се разбира от тази тема, е, че "Черноморец" и "Ботев" (Пд) имат един и същи собственик - Корпоративна търговска банка.

сега Черноморец ще ни е сателит :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За сателит се съмнявам, по-скоро вие ще сте ни на нас като Черноморец Поморие. Жалкото е, че няма да можете да влезете в "А" група ;)

Незнам "Черноморец" ли ще е сателит на "Ботев" или обратното но съм сигурен че
"Черноморец" винаги ще си остани един посрествен отбор който ще мъждука в средата на таблицата на "А"група докато не дойде денят когато Митко Събев реши да да го разбие както направи с "Нефтохимик" и приказката за Ч-ц , гнездо на Акули и прочие ще свърши.
А пък на тебе старче ще кажа само че във Бургас по-рано от 90-те истински футбол не се е играел "Черноморец" лягаше на всеки който се бореше за челните места
Благодарение на "Нефтохимик" Бургас видя (макар и за кратко) истински футбол Видя отбор който не се плаши от така наречените "грандове" а излиза и играе като равен с равен за това "НАФТАТА"ще е в сърцата на всеки истински БУРГАСКИ ФЕН без значение моментното им състояние
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!

Върни се в “Черноморец”