Българският шампион Литекс подписа договори за по 3 години с уругваеца Роберт Марио Флорес и французина Бернар Итуа Онанга. Двамата ще се присъединят към тренировките на отбора в Холандия и ще бъдат представени на феновете на шампионите на 5 юли преди контролата срещу Ботев (Пловдив) в Ловеч.
25-годишният Флорес е офанзивен халф и е изиграл два мача за националния отбор на Уругвай. Той изкара последния сезон като преотстъпен под наем в местния Насионал Монтевидео от испанския гранд Виляреал. Неговата кариера започва в уругвайския Ривър Плейт, но преминава и през аржентинския съименник. Бернар Итуа Онанга пък носи за последно екипа на френския гранд Оксер.
Така като гледам, обещаващи попълнения са. Късмет, дано ви помогнат в ШЛ.
Литекс подписа с уругваец и французин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс подписа с уругваец и французин
Браво най-после класни попълнения! Сега вече поне за мачовете с Могрен съм спокоен, а после много зависи от жребия!
runnersa написа:Браво най-после класни попълнения! Сега вече поне за мачовете с Могрен съм спокоен, а после много зависи от жребия!
Споко, Могрен ще биете и без тези юнаци

Само Левски!
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Дай боже повече такива играчи в А група.Дано да успеят да ви помогнат да стигнете поне до групите на лига европа
- paceto
- Контакти:
Роберт Флорес

Бернард Итуа Онанга

Французина е голяма върлина и доста добре физически.

Бернард Итуа Онанга

Французина е голяма върлина и доста добре физически.
siniq_fen написа:runnersa написа:Браво най-после класни попълнения! Сега вече поне за мачовете с Могрен съм спокоен, а после много зависи от жребия!
Споко, Могрен ще биете и без тези юнациА за другото съм съгласен, успех ви желая
Мерси

Желая и на двамата бърза адаптация със средата, до края на месеца да наваксат с подготовката и обиграят с отбора и за новият сезон да са готови.
Днес Флорес и имайки в предвид, че е само на една две тренировки с отбора, и че се бори с часовата разлика направи два извеждащи далечни паса каквито скоро не бях виждал по нашите терени.
Днес Флорес и имайки в предвид, че е само на една две тренировки с отбора, и че се бори с часовата разлика направи два извеждащи далечни паса каквито скоро не бях виждал по нашите терени.

Надявам се попълненията да си паснат по най-добрия начин с отбора и да ни носят много радост 

BOKA_PALRMO написа:в Литекс готвят мащабна селекция.Очаква се към отбора да се присъединят трима японски младежки национали: Нагъзиго Ама Яко, Поташако Почешима и Миусука Мъдята. Освен това ще бъде привлечен и румънският нападател Куреш Мъдуреску, както и арабинът Алтафанах АлтаебахС тая шеметна селекция-минимум финал...в турнира "Казънлъшка роза"
Много си оригинален , ама и тази година ще спите с люляци в ***а !!!

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------