Мнениеот santiliana » 01 юли 2011 21:00
нима не виждате, че каквото направи единия "гранд" след някой и друг ден нещо такова сторва и другия.Левски и ЦСКА са като скачени съдове и нещата вървят към много лош сценарии (за нас запалянковците и в синьо, и в червено).А истината е една- босовете на двата клуба имат общи интереси в няколко начинания и е само "прах в очите ни" еженето на Батков пред камерите на телевизиите.Тези "хубавци" "пърдят в едни гащи" разберете го и докато не хванат агитките, цялата публика на Левски и ЦСКА да изметем тези боклуци, все така ще я караме. С елементарни лъжи за наивни душици, с подкупуване на някои от тарторите на агитките, с машинации и манипулации на резултати от мачовете и т.н. и т.н.
Вече се убеждавам, че Гонзо е "буфер" между нас и онзи родопски измислен аЙдукат (грешката е вярна).Но също така съм сигурен, че нашата велика синя публика, към която и аз и всички вие спадаме, не можем да бъдем лъгани безкрайно.Това е.Дано все пак намерят желанието и силите да върнат Левски където му е мястото- НА ВЪРХА!
Но до този момент нито Гонзо, нито Батков са ме убедили, че наистина искат, знаят и могат да го направят.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN !