явно няма да се привлича нападател , и кво имаме само един и ако се контузи кво праим ?
дано поне Крилото и защитникът да са класни : )
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Офтопик:
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:"Какво става с исканите от Георги Иванов централен защитник и дясно крило? Очакваше се да бъдат взети още по време на първия подготвителен лагер.
„ Нещата с двамата малко се забавиха, откровен е Георги Иванов. Аз и преди ви го казах,че докато има три страни, двата клуба и играча, преговорите се водят много трудно. Имахме идея за десен външен, но условията, които другия отбор предложи, са много завишени. Почти се отказваме от този футболист. Ние не сме се спрели само на този футболист, имаме още няколко варианта. Ще дойдат и футболисти на проби. Аз мисля, че още в първите два мача в Австрия трябва да имаме нов футболист. Десен външен и стопер за да можем да приключим селекцията. Всичко след това ще бъде късно.”
На главния мениджър са предложени много играчи, от които да избира ,както за десен външен, така и за централен защитник.
„Гледаме ги с треньорското ръководство, сподела Гонзо. Преценяваме техните качества. Малко се забавяме, защото футболисти, които ни бяха първи опции за позициите , за които ги искахме, се проточиха нещата с тях. Не искам да бързаме при избора. Да дойде някой, да подпише и след това да съжаляваме. По- добре да закъснеем малко и да дойде качествен футболист, отколкото да бързаме да приключим селекцията и да вземем футболист, който да не е на нивото, на което ние искаме.”
Орлин Старокин проведе с Левски първия подготвителен лагер. Все още той не е подписал договор, защото има разминавания между двата клуба. Има ли вариант левият краен бранител да се върне в Черноморец?
„Проблемът е ,че след като договорихме всичко с Черноморец, се оказа, че Сашо Киров е контузен, сподели Иванов. В момента Сашо Киров е в Барселона, където ще му направят обстойни прегледи, които ще покажат какво е състоянието му. Херо иска Киров в Черноморец, но го иска здрав. Ако не стане този вариант, ще търсим друг. При всички положения ще се разберем и Старокин ще бъде футболист на Левски.”
Предполагам,че става въпрос за Присо.
Не мога да не отбележа ,че се пропуска от ГИ факта,че ни трябва и още един централен нападател,да не стане пак напролет,еми имахме много мачове ,и не разполагахме с необходимата конкуренция по постове за да ги издържим.
Според мен ще вземат още един нападател, просто не виждам как може да направят такава глупост, че да не вземат.
Само Левски!
- milen.hristov
- Контакти:
siniq_fen написа:Според мен ще вземат още един нападател, просто не виждам как може да направят такава глупост, че да не вземат.
Той Гонзо когато продадоха Иса каза,че ще вземат,но последно време говори само за защитник и крило
Нещо почнаха да се оплитат конците с тази селекция. Дано Гонзо знае, какво прави, защото подаряваме титлата на ЦСКА по този начин. Още повече, че той застана с името си и с обещанието, че ще напусне, ако не направи Левски шампион.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- milen.hristov
- Контакти:
ehh написа:Нещо почнаха да се оплитат конците с тази селекция. Дано Гонзо знае, какво прави, защото подаряваме титлата на ЦСКА по този начин. Още повече, че той застана с името си и с обещанието, че ще напусне, ако не направи Левски шампион.
Не съм сигурен след снощното решение дали на ЦСКА или отново на Литекс,както и написах в техният форум
Тепърва гледат футболисти,накрая ще се радваме,че Киров остава ако Дани Младенов се контузи.Не ми харесват нещата как вървят.
-
- Контакти:
ehh написа:Нещо почнаха да се оплитат конците с тази селекция. Дано Гонзо знае, какво прави, защото подаряваме титлата на ЦСКА по този начин. Още повече, че той застана с името си и с обещанието, че ще напусне, ако не направи Левски шампион.
Никаква титла не подаряваме на никого.
Има цели 30 кръга и на терена ще се види, кой ще я спечели.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- blue avalanche
- Контакти:
Ако се наложи,Цветков ще играе нападател!Да вземем ние крилото и защитника,че там сме по-зле.
milen.hristov написа:ehh написа:Нещо почнаха да се оплитат конците с тази селекция. Дано Гонзо знае, какво прави, защото подаряваме титлата на ЦСКА по този начин. Още повече, че той застана с името си и с обещанието, че ще напусне, ако не направи Левски шампион.
Не съм сигурен след снощното решение дали на ЦСКА или отново на Литекс,както и написах в техният форум
Гришата 3 та титла няма да смее да вземе... много напечено ще му стане ... ако си говорим реално

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet