Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
BultraStyle
- Контакти:
Re: Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
Абе вие нормални ли сте
хахахааха
Ботев не може да е сателит на никой ....а да не говорим въобще за недоносче като Черноморец 
GreenLives написа:сега Черноморец ще ни е сателит![]()
![]()
За сателит се съмнявам, по-скоро вие ще сте ни на нас като Черноморец Поморие. Жалкото е, че няма да можете да влезете в "А" група
Хахаха тази цаца е луда по скоро Ботев да играе в А група а вие да се лутате по селата от колкото Канарите да са сателит на някви цаци.[/quote]
Съжалявам те. Ама искрено
П.П. Да се чете моето мнение, предното, като ирония, но има и бая истини в него
П.П.2 Кажи кой дилър препоръчваш, явно моя е изпушил тотално и продава само некачествена стока
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
BultraStyle написа:Абе вие нормални ли стехахахааха
Ботев не може да е сателит на никой ....а да не говорим въобще за недоносче като Черноморец
Е, леко де, да не се засегнеш, има и други радости в живота - деца, жена, нещо като почивка, екскурзийка, хубави моменти с приятели
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
BultraStyle
- Контакти:
Bourgas написа:BultraStyle написа:Абе вие нормални ли стехахахааха
Е, леко де, да не се засегнеш, има и други радости в живота - деца, жена, нещо като почивка, екскурзийка, хубави моменти с приятелиА ние обещаваме да ви пращаме за отиграване малко "таланти"
Мерси батка ,ама тъкмо смених един памперс ,че малкия се беше наакал
BultraStyle написа:Bourgas написа:BultraStyle написа:Абе вие нормални ли стехахахааха
Е, леко де, да не се засегнеш, има и други радости в живота - деца, жена, нещо като почивка, екскурзийка, хубави моменти с приятелиА ние обещаваме да ви пращаме за отиграване малко "таланти"
Мерси батка ,ама тъкмо смених един памперс ,че малкия се беше наакалНали не си мислиш сериозно ,че това може да стане ,защото ако дори за миг ти е минало през главата .....лошо ,много лошо
Опериран си от майтап, както и повечето тук. Нищо, не ви се сърдя
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
ntodorov написа:Хайде на бас, че мога да ви изкарам поне 5 мнения на преждеписалия "байгеорги", в които съветва да се сменя дилъра...
ПС: Ще перефразирам с риск да прозвучи грозно, но едно дупе, като не може да говори "казва" - пръъъц...
На бас,че неможеш да докажеш твърденията си
baigeorgi написа:ntodorov написа:Хайде на бас, че мога да ви изкарам поне 5 мнения на преждеписалия "байгеорги", в които съветва да се сменя дилъра...
ПС: Ще перефразирам с риск да прозвучи грозно, но едно дупе, като не може да говори "казва" - пръъъц...
На бас,че неможеш да докажеш твърденията сиА колкото до това дали съм дупе,със сигурност съм доста по голям от теб така,че не ми се прави на отворен а като започнат мачовете си купи билет и отиди на един мач,че на ваще мачове ходят само роднините на футболистите и децата от школата и то по задължение капиш
С тези пубертетски лафове за смяна на дилъра си личи на колко си ....
[center]
[/center]
Ама, като се замисля...Всичко е възможно. Ако някой пък фен си е помислил, че управлява и държи събитията в свои ръце -със сигурност в близко време може да се прероди в... кентавър да речем и да залага за себе си на конни надбягвания.
ПС: Писанието ми по-горе не означава, че масовостта и общото недоволство не крият рискове за всеки изедник в милата ни татковина, но проблемчето ни е, че всеки дъвче нещо, но никога, каквото и който трябва...такава е и хронологията от последните постове в тази тема. Съгражданина ще е "луда цаца", а майната ще е "медена каца"... Пука му на майната за мазутчета и акулчици...
ПС: Писанието ми по-горе не означава, че масовостта и общото недоволство не крият рискове за всеки изедник в милата ни татковина, но проблемчето ни е, че всеки дъвче нещо, но никога, каквото и който трябва...такава е и хронологията от последните постове в тази тема. Съгражданина ще е "луда цаца", а майната ще е "медена каца"... Пука му на майната за мазутчета и акулчици...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
baigeorgi написа:ntodorov написа:Хайде на бас, че мога да ви изкарам поне 5 мнения на преждеписалия "байгеорги", в които съветва да се сменя дилъра...
На бас,че неможеш да докажеш твърденията сиА колкото до това дали съм дупе,със сигурност съм доста по голям от теб така,че не ми се прави на отворен а като започнат мачовете си купи билет и отиди на един мач,че на ваще мачове ходят само роднините на футболистите и децата от школата и то по задължение капиш
Пич, смени си дилъра
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.