Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"

Мнениеот BultraStyle » 01 юли 2011 15:19

Абе вие нормални ли сте :) хахахааха :) Ботев не може да е сателит на никой ....а да не говорим въобще за недоносче като Черноморец :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 юли 2011 15:21

GreenLives написа:сега Черноморец ще ни е сателит :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За сателит се съмнявам, по-скоро вие ще сте ни на нас като Черноморец Поморие. Жалкото е, че няма да можете да влезете в "А" група ;)[/quote]
Хахаха тази цаца е луда по скоро Ботев да играе в А група а вие да се лутате по селата от колкото Канарите да са сателит на някви цаци.[/quote]
Съжалявам те. Ама искрено :) Аз не се обиждам нито на "цаца", нито на "мазут" А това, че имаш заднопоклоннически взаимоотношения с жълтите майни, а плюеш съгражданите си... Е за това, "нацепена батка", те съжалявам :)
П.П. Да се чете моето мнение, предното, като ирония, но има и бая истини в него :) Ако са с един и същ собственик, Ботев пропускат "А" група, понеже наистина трябва да си луд, за да мислиш, че Черноморец на фона на тези отборчета ще отпадне :) Е, верно, няма да се бори за ШЛ, но мисля, че е малко по-силен от Монтана, Ботев Враца, Видима, Калиакра, Светкавица и прочие...
П.П.2 Кажи кой дилър препоръчваш, явно моя е изпушил тотално и продава само некачествена стока :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 юли 2011 15:23

BultraStyle написа:Абе вие нормални ли сте :) хахахааха :) Ботев не може да е сателит на никой ....а да не говорим въобще за недоносче като Черноморец :lol:

Е, леко де, да не се засегнеш, има и други радости в живота - деца, жена, нещо като почивка, екскурзийка, хубави моменти с приятели :) А ние обещаваме да ви пращаме за отиграване малко "таланти" ;)

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 01 юли 2011 15:24

Bourgas написа:
BultraStyle написа:Абе вие нормални ли сте :) хахахааха :) Ботев не може да е сателит на никой ....а да не говорим въобще за недоносче като Черноморец :lol:

Е, леко де, да не се засегнеш, има и други радости в живота - деца, жена, нещо като почивка, екскурзийка, хубави моменти с приятели :) А ние обещаваме да ви пращаме за отиграване малко "таланти" ;)

Мерси батка ,ама тъкмо смених един памперс ,че малкия се беше наакал :) Нали не си мислиш сериозно ,че това може да стане ,защото ако дори за миг ти е минало през главата .....лошо ,много лошо :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 юли 2011 15:30

BultraStyle написа:
Bourgas написа:

Мерси батка ,ама тъкмо смених един памперс ,че малкия се беше наакал :) Нали не си мислиш сериозно ,че това може да стане ,защото ако дори за миг ти е минало през главата .....лошо ,много лошо :)

Опериран си от майтап, както и повечето тук. Нищо, не ви се сърдя :)

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 01 юли 2011 15:46

ntodorov написа:Хайде на бас, че мога да ви изкарам поне 5 мнения на преждеписалия "байгеорги", в които съветва да се сменя дилъра...
ПС: Ще перефразирам с риск да прозвучи грозно, но едно дупе, като не може да говори "казва" - пръъъц...

На бас,че неможеш да докажеш твърденията си :( А колкото до това дали съм дупе,със сигурност съм доста по голям от теб така,че не ми се прави на отворен а като започнат мачовете си купи билет и отиди на един мач,че на ваще мачове ходят само роднините на футболистите и децата от школата и то по задължение капиш ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 01 юли 2011 15:51

baigeorgi написа:
ntodorov написа:Хайде на бас, че мога да ви изкарам поне 5 мнения на преждеписалия "байгеорги", в които съветва да се сменя дилъра...
ПС: Ще перефразирам с риск да прозвучи грозно, но едно дупе, като не може да говори "казва" - пръъъц...

На бас,че неможеш да докажеш твърденията си :( А колкото до това дали съм дупе,със сигурност съм доста по голям от теб така,че не ми се прави на отворен а като започнат мачовете си купи билет и отиди на един мач,че на ваще мачове ходят само роднините на футболистите и децата от школата и то по задължение капиш ;)

С тези пубертетски лафове за смяна на дилъра си личи на колко си ....

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 15:52

Ама, като се замисля...Всичко е възможно. Ако някой пък фен си е помислил, че управлява и държи събитията в свои ръце -със сигурност в близко време може да се прероди в... кентавър да речем и да залага за себе си на конни надбягвания. :)
ПС: Писанието ми по-горе не означава, че масовостта и общото недоволство не крият рискове за всеки изедник в милата ни татковина, но проблемчето ни е, че всеки дъвче нещо, но никога, каквото и който трябва...такава е и хронологията от последните постове в тази тема. Съгражданина ще е "луда цаца", а майната ще е "медена каца"... Пука му на майната за мазутчета и акулчици...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 15:53

baigeorgi написа:

Пич, смени си дилъра :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”