Чуждата сметка и футболната равносметка...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Чуждата сметка и футболната равносметка...

Мнениеот ntodorov » 30 юни 2011 22:01

Бургас. Мислим еднакво и не сме сами. Има млади момчета, които от позицията на своя нищожен житейски опит разсъждават сляпо и незачитайки обикновени дребни житейски правила газят всяко мнение различно от тяхното. Не им се сърдя. И ние сме били такива ( с този разум бих ли се бил с пловдивските майни из ЖП - гарата през 1983 г.) и те ще станат, като нас. Сега им е времето, но малко попит съвет не би им навредил. Моите годинки са златни. Точно с разум и воля моят набор и добър познат Митко Трендафилов игра футбол до оня ден. Аз също имам тази енергия за махлянски футбол и още много такава за да обичам без да мразя. Сърцата сигурно са ни, като хралупи щом могат да съберат два и повече футболни отбора от Бургас.
Ще мирясам, когато Черноморец и Нефтохимик изиграят един финал в ШЛ. Ей тогаЗ и за себе си ще разбера кой от двата отбора обичам повече. :) Ако ли не стигнат до такъв финал - ей тъй ще си отида от този свят - неопознал себе си. :oops: :?: :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 30 юни 2011 23:03

Тодоров, айде да спретнем срещица през юли, а? виждам, че си на моите години или по-голям, все можем да измислим нещо. Аз работя в една прилична компания (не българска), можем да бъдем полезни на Родината Бургас във футболно отношение :)))
Не само аз и ти, естествено, а и съмишленици с реални идеи и възможности
Само да се прибера и можем да го измислим
-------------------------------
Родината е Бургас, а държавата - България, за съжаление (даскалът ми по история в Основното у-ще)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 11:49

izumrud написа:Тодоров, айде да спретнем срещица през юли, а? виждам, че си на моите години или по-голям, все можем да измислим нещо. Аз работя в една прилична компания (не българска), можем да бъдем полезни на Родината Бургас във футболно отношение :)))
Не само аз и ти, естествено, а и съмишленици с реални идеи и възможности
Само да се прибера и можем да го измислим
-------------------------------
Родината е Бургас, а държавата - България, за съжаление (даскалът ми по история в Основното у-ще)

Аз съм съгласен. Груд и той ще дойде... Нали Груд ? Пиши, ако си разбрал, защото ще ти звънна по телефона :) ...Има много "момчета", които са съпричастни с нас. Иначе аз съм роден 1969 г. Работя на отговорна длъжност в Монополно дружество. Няма да е лошо - ей така да се срещнем и видим.
Бургас, Фред, Ел Греко и Дизел - също могат да си помислят...

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 юли 2011 13:01

Аз съм съгласен. Груд и той ще дойде... Нали Груд ? Пиши, ако си разбрал, защото ще ти звънна по телефона ...Има много "момчета", които са съпричастни с нас. Иначе аз съм роден 1969 г. Работя на отговорна длъжност в Монополно дружество. Няма да е лошо - ей така да се срещнем и видим.
Бургас, Фред, Ел Греко и Дизел - също могат да си помислят...

ntodorov

ако има безплатни кебапчета и черпиш идвам и аз ! Бъзикам се знам, че имаш разкошно чувство за хумор! Идеята и много добра.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 14:58

Христо. За безплатните кебапчета още ни бъзикат. Въпреки, че моята несхватлива натура и затъпено обоняние така и не ги надуши на стадиона, по време, когато имахме спуснати планове, проекти, мажоретки и компаньонки от Балъков и КО :)
ПС: Под сурдинка: Трай, че ако обещая безплатни кебапчета при евентуална среща току виж са се изсипали 15 000 народ. Виж. Вече толкоЗ народ не моЙ изхраня. Не ми е по силите и възможностите на МитЯ Събев.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 юли 2011 17:02

Благодаря за поканата за среща , само че при мен липсата на свободно време в момента е много , ама много актуално . Аз съм в сезон , а дните са му преброени . Друга е темата ако решите да се съберете в Слънчев бряг , направо ще ми гостувате и бирата е от мен !!!!
Но нали знаете , че аз не съм фен на Великобургаския футболен шовинизъм .....

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 01 юли 2011 17:11

... и мезетата ще са от мен , само ми обещайте , че няма да ме убеждавате , че трябва да ходя на мачове на зеления отбор и да го подкрепям . Това нали не ме прави по - малко Бургазлия ?!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 19:50

El greco написа:... и мезетата ще са от мен , само ми обещайте , че няма да ме убеждавате , че трябва да ходя на мачове на зеления отбор и да го подкрепям . Това нали не ме прави по - малко Бургазлия ?!

Разбира се. Всеки е свободен да обича и поддържа отбора, който иска. Дори предлагам ако се съберем да не говорим за футбол. Животът е толкова пъстър и шарен - жени, море, ракия, коли ... Пък Ел Греко. Ако случайно отприщя тема и си отворя устата на футболна тема пък ще ми е запушиш. Запушва се лесно с овчарска салата и мноооого ракия :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 19:59

ntodorov написа:
El greco написа:... и мезетата ще са от мен , само ми обещайте , че няма да ме убеждавате , че трябва да ходя на мачове на зеления отбор и да го подкрепям . Това нали не ме прави по - малко Бургазлия ?!

Разбира се. Всеки е свободен да обича и поддържа отбора, който иска. Дори предлагам ако се съберем да не говорим за футбол. Животът е толкова пъстър и шарен - жени, море, ракия, коли ... Пък Ел Греко. Ако случайно отприщя тема и си отворя устата на футболна тема пък ще ми я запушиш. Запушва се лесно с овчарска салата и мноооого ракия :)

ПС: Футболът ми е страст и безгрижен ангажимент на, който отдавна гледам с несериозната част от моята същност...
Вива Бургас, вива революция... :) - хайде момчета, мислете за евентуална среща, па може и на есен. Отивам да уважа жената, гозбата, ракията и салатата. Чакат ме в комплект. :o

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 юли 2011 20:35

ntodorov - да знаеш , че съм възмутен от факта , че не бях включен в поканата ... :evil: НО бих могъл да преглътна обидата с бутилка Старопрамен ;)
п.п Ти сериозно ли вярваш , че в една мъжка компания , при това болни запалянковци , няма да се говори за футбол :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”