Вие със Шипка, Народна Войска, Спартак, Академик, Металик мачове нямате ли?[/quote]
Дори и да е така ,ние нямаме "родословно дърво"

и не твърдим ,че сме наследници на горе изброените отбори , а вие твърдите точно това!
Отговора на въпрос с въпрос е признак на ниска култура ,но не съм и очаквал друг отговор ,поради причината ,че няма логичен такъв

[/quote]
Напротив имате, но не го признавате/знаете. Ние сме Спортклуб, появил се на картата след РАВНОПРАВНОТО обединение на два клуба: Атлетик и Караджа. От този момент на 26.Юли1926 година има вливания на отбори в Спортклуб, но ние си оставаме Спортклуб/Локомотив. Пример с вашия отбор, за да го проумеете най-накрая: След обединението на Ботев и Шипка произлиза отбора БШ45. Също както и след обединението на Спортклуб и Парчевич произлиза СП45. Също както ти приемаш БШ45 за предшественик на днешния Ботев, така и аз си приемам СП45 за предшественик на днешния Локомотив. Това родословно дърво, което толкова ти бърка в гъза, не е нищо друго освен показването на хронологията на вливащите се отбори в днешния Локомотив (даже и това с вашите любимци от Велбъжд Кюстендил). Друг е въпроса, че вас това не ви интересува или не го знаете (за мен лично няма никакво значение, защото сте ми безразлични), но вие нямате по-малко поводи за едно такова дърво: като почнем от Бай Ганьо(култово име), Шипка, Народна Войска, Спартак, Академик, Металик и т.н. да не влизам в подробности и култови имена от рода на СКНА, ДНА, КЦМ, Тракия и т.н. Аз съм сигурен, че 95% от феновете на Ботев не знаят всичките отбори обединявани с Ботев и всичките имена, които е носил клуба досега. Затова ти предлагам, вместо да остроумничиш по форумите, ако наистина темата ти е интересна, да посетиш малко библиотеките, да почетеш малко книги на тази тематика и тогава да се обаждаш по въпроса. Лек ден. Надявам се бях достатъчно изчерпателен, като за един форум. Ако искаш да научиш още работи ти предлагам среща на по биричка и да си поговорим надълго и нашироко за историята на футбола в Пловдив, защото ми омръзна да пиша фермани.[/quote]
Виж сега ,старче, аз не съм от вашата секта ,а и смятам ,че интелектуалното ми ниво е над средното , та в този ред на мисли не ми се слушат(четат)пропаганди , а искам отговор на простичък въпрос , на който така и не получавам отговор.Но най интересното е ,че в поста ти намерих още един въпрос , а имено , защо не приемете за ствол на родословното си дърво един измежду Атлетик и Караджа ,та дори и Левски Пловдив , а ни в клин ни в ръкав решихте ,че сте наследник Спортклуб??? Ако не знаеш отговора ,просто замълчи и не ми изписвай фермани който в по-голямата си част са бля-бля. М/у другото единствения логичен отговор е ,че си избрахте Спортклуб ,защото е един от най-популярните отбори по-онова време и това успокоява комплексираните ви души.
Не ви ли е срам да зачеркнете историята си и да е пренапишете само за да имате един комплес по-малко? Или не знаеш ,че във вашите редици има много хора(да не кажа болшинство), които не припознават 1926 като година на създаването ви? Нима не знаеш ,че е съществувал отбор ЖСК , който няма допирни точки със Спорт клуб , защото Сортклуб е бил отбор на интелигенцията ,а ЖСК на отрудения стрелочник?
Чакам отговор ,и пак моля без бля-бля , а точно и конкретно!!!