Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Мнениеот ntodorov » 30 юни 2011 16:12

ta4i написа:Нефтохимик и Ботев Пл

ta4i: Tе от Ботев броят отбора ни за мушмула - ние подметките ще им лижем. Я стига... :x Викнали сме 2-3 пъти заедно. ТолкоЗ.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 30 юни 2011 16:22

Пловдив -> БОТЕВ
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 30 юни 2011 22:11

ntodorov написа:

ta4i: Tе от Ботев броят отбора ни за мушмула - ние подметките ще им лижем. Я стига... :x Викнали сме 2-3 пъти заедно. ТолкоЗ.

За Та4ито пише се Ботев ПД , На другия герой под него ,аз такива дето са написали нас и незнам си кой не ги броя за наши ,тва за мене е най-противната история сред феновете в БГ ако извадиш тези които са си драснали селския отбор и хартиеният гранд дето ги кефи тази статистика отива по-дяволите. Сещаш се за тези ултраси на Левскито и цскато дтео никога не са били на стадиона им нали?!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 01 юли 2011 14:18

ntodorov написа:

Аха, така е! Над 2000 човека, пропътуваха 500 км, за да ядат мушмули, нали?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 15:22

Pupper_ написа:
ntodorov написа:

Аха, така е! Над 2000 човека, пропътуваха 500 км, за да ядат мушмули, нали?

Правичката да си говорим. Над 2000 човека дойдохте за да поддържате отбора си. Бяхте дошли за битка. Поразрови се в архивите на форума си и ще си спомниш. Ние ви предразположихме на Лазур и...заживяхме весело и щастливо. Хубаво беше. Няма лошо. В Пловдив нашите фенове дойдоха за Вашето шоу в мач без значение и без смисъл нито за вас, нито за нас. Дойдоха момчета да ви поздравят. Преди този мач обаче пак във вашите теми говорехте за разгром над отборът ни. Писахте за 5-6 парцала във вратата ни. След мача си хвърлихме милувки, но вие продължавахте да пишете, че сте ни пожалили. Аз за себе си се пообърках и се почувствах, като пред комшия с, който си пия ракията, а той иска от мен само едно- да ми клеца жената. В темата отворена за Източна група беше пълно с коментари: "Нефтохимик първи ? :lol:", Ботев ще бъде най-малко с 20 тчоки пред втория"...Дори така да е, липсата на куртоазия е дразнеща. Разрови се и пак ще се убедиш. При това нито един фен от зелените не криеше симпатиите си към Ботев и липсата на апелации за първото му място. Дори "байгеорги - дрогата" ми препоръча нов дилър, защото съм имал "наглостта" да изкажа съмнения, че Нафтата няма да бъде на 10 и повече точки след Ботев...Е-еее, кой разумен човек няма да си застрахова аналните отверстия в общата баня при положение, че "аверчето" му е винаги в гръб и го следи с апетит за да изтърве сапуна. :)
ПС: Разбира се. Не слагам всички под един знаменател. В първенството, ако загубим ще посветя загубата ни на истинските ни приятели от Ботев. Ако ви победим - ще посветя победата на недоброжелателите...Както и да я смятам - ще съм доволен от всякакъв резултат с Ботев, но нека бъдем с една идея по скромнички и въздържащи се, защото новия сезон в Б група може да задуха откъм морето. Божа работа.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 01 юли 2011 15:57

[/quote]
Аха, така е! Над 2000 човека, пропътуваха 500 км, за да ядат мушмули, нали?[/quote]
Правичката да си говорим. Над 2000 човека дойдохте за да поддържате отбора си. Бяхте дошли за битка. Поразрови се в архивите на форума си и ще си спомниш. Ние ви предразположихме на Лазур и...заживяхме весело и щастливо. Хубаво беше. Няма лошо. В Пловдив нашите фенове дойдоха за Вашето шоу в мач без значение и без смисъл нито за вас, нито за нас. Дойдоха момчета да ви поздравят. Преди този мач обаче пак във вашите теми говорехте за разгром над отборът ни. Писахте за 5-6 парцала във вратата ни. След мача си хвърлихме милувки, но вие продължавахте да пишете, че сте ни пожалили. Аз за себе си се пообърках и се почувствах, като пред комшия с, който си пия ракията, а той иска от мен само едно- да ми клеца жената. В темата отворена за Източна група беше пълно с коментари: "Нефтохимик първи ? :lol:", Ботев ще бъде най-малко с 20 тчоки пред втория"...Дори така да е, липсата на куртоазия е дразнеща. Разрови се и пак ще се убедиш. При това нито един фен от зелените не криеше симпатиите си към Ботев и липсата на апелации за първото му място. Дори "байгеорги - дрогата" ми препоръча нов дилър, защото съм имал "наглостта" да изкажа съмнения, че Нафтата няма да бъде на 10 и повече точки след Ботев...Е-еее, кой разумен човек няма да си застрахова аналните отверстия в общата баня при положение, че "аверчето" му е винаги в гръб и го следи с апетит за да изтърве сапуна. :)
ПС: Разбира се. Не слагам всички под един знаменател. В първенството, ако загубим ще посветя загубата ни на истинските ни приятели от Ботев. Ако ви победим - ще посветя победата на недоброжелателите...Както и да я смятам - ще съм доволен от всякакъв резултат с Ботев, но нека бъдем с една идея по скромнички и въздържащи се, защото новия сезон в Б група може да задуха откъм морето. Божа работа.[/quote]
ой,ой,ой горкото как се е убидило на нашата радост !ако сме нещастни от победата си над вас ще ни простиш ли ?май забрави вашите селски писаня в началото как бфсто нас на тикало ,а вас би подсичало ?!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 юли 2011 19:34

Тракия, помня този ваш отбор ( Тракия Пд ) и за него съм писал във вашия форум преди 3-4 години. Уважавам го много. Иначе хич не се обиждам. И нямам намерение, а с твоя пост, който прочетох и разбрах трудно ми стана ясно, че не съм се лъгал все пак. И понеже съм откровен - Б група не е зоналния съвет в Пловдив, но от нас да мине - ще бъдете пред нас. :)
Тази класация пък в чиято тема пишем отново е дискриминираща относно Нефтохимик. Отбора го няма вътре. ;) Поздрави на братска Полша.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 01 юли 2011 23:36

ntodorov написа:Тракия, помня този ваш отбор ( Тракия Пд ) и за него съм писал във вашия форум преди 3-4 години. Уважавам го много. Иначе хич не се обиждам. И нямам намерение, а с твоя пост, който прочетох и разбрах трудно ми стана ясно, че не съм се лъгал все пак. И понеже съм откровен - Б група не е зоналния съвет в Пловдив, но от нас да мине - ще бъдете пред нас. :)
Тази класация пък в чиято тема пишем отново е дискриминираща относно Нефтохимик. Отбора го няма вътре. ;) Поздрави на братска Полша.

Ама как удобно се застрахова и в минало и в бъдеще време 8-)
Миналата година Зоналния Съвет "ви отказа", ама сега викаш, щото вие сте били "по-вътрешни" - ей така от благосклонност ще ни пуснете да минем, а ;)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 юли 2011 10:45

@ntodorov: Малко в повече са ти очакванията. Това, че симпатизирам на отбори като Пирин, Марек, Черноморец, Спартак Вн, Нефтохимик, Етър, Дунав ... означава ли, че ми е все тая, дали ще паднат от Ботев? Не! Симпатията е едно, любовта съвсем друго. Няма как да не искам победа. Е, много по-сладка ще е срещу Литекс, но и тази срещу Нефтохимик си е пак победа. От друга страна, това не ми пречи, да се чувствам добре, при победа на Нефтохимик (разбирай Пирин и т.н.) срещу друг противник. Ето затова ти казвам, че сте винаги добре дошли в Пловдив. Над 70% от феновете ви симпатизират. Помниш отбора Тракия Пд, а помниш ли финала за купата? Кой тогава беше на стадиона и кой викаше за вас? Това сигурно е защито ви смятаме за ... как беше: мушмули. И в Бургас отидохме толкова много, защото винаги сме знаели, че Нефтохимик е основния конкурент за първото място. Дори при 11 точки аванс!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 юли 2011 14:43

Вечна дружба...Прощавайте, че съм се "вързал" на приказките, че ще ни отнасяте с по 6 парцала и, че ще бъдете с минимум 10 точки пред втория, който пък е било пълен абсурд да се казва Нефтохимик. :cry: . Много се извинявам, че ви се противопоставих и не оцених силата на отбора ви подобаващо... :) Извинявам се, че съм интерпретирал думите ви погрешно. Може би сте нямали предвид да броите отборът ни за мушмула след гореизложените ми съждения ??? Грешката е моя Ваши Величества.

Върни се в “Футбол - България”