pomiqrat написа:Значи може да давате определения за жените, които слушат чалга, но за жените, които слушат друг стил музика не може да се дава и да се слагат под общ знаменател? В дискотека, в която се слуша чалга хората са много по-приятелски настроени от останалите
Колко да ти се смея? Вземи отиди на очен, че нещо недовиждаш. Не знаеш защо помияра, тъй че малко штттттттт. Като научиш каква музика слушам пак се обаждай и не съм ти приятел, та дори и познат не съм ти.
Вземи направи разлика между хаус и техно
Да правя определения, защото мнозинството е едно и също. За мен не е нормално едно красиво, младо момиче да ми се качи на масата и да играе кючеци на фона на някакви цигани пеещи "Милионерхчее..." на полубългарски език и всички останали да я гледат одобрително и да й пляскат с възхищение. За пореден път казвам нямат грам музикална култура, слушат подобна музика, защото е елементарна, лесно достъпна, защото е харесвана от максимален брой хора по нашите ширини. Ако бях чалгар бих се замислил защо моята любима музика се слуша от едни по-мургави хора, водещи се малцинство в страната ни, от шофьори на камиони, от бакшиши, от обикновени бачкери по строежите.
Аз нямам нужда да правя разлика...но чалгарите имат, даже много мои приятели още не могат да разберат какво слушам. Преди му викаха техно, сега хаус, а то нито едното, нито другото...но какво да им обяснявам...