Програмата за сезон 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев почва в Добрич (програма за сезон 2011/2012)
Ботев добре дошли при нас!Точно вас исках!
Che Guevara написа:trakia написа:ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.
Щото трябва да се направи всичко възможно жълтите да бъдат спряни!
Стига да са ва спирали.Малко прекалявате вече вие и Лудогорец се взехте много на сериозно.А относно Етър,не ти ли стана ясно че това ще е Б групата на България,от другата ще се отсеят каквото остане и ще ги съберът заедно.И че сте фаворити е ясно но малко сниши темпото.Чек да ти разкажа една приказка.Отива един велик отбор в едно китно крайбрежно градче да играе футболна среща.Мача е за купата,на полувремето е 0:0.....след малка консултация мача почва с ранен....автогол и след секунди дузпа и става 0:2.О:2=10000 ЛЕВА.Знам защото и аз ядох и пих от тези 10 бона.Успех и дано да не почнат пак срещу вас да не играя,а ти си вярвай че всички са срещу вас:)
Ей ,революционера ,незнам за Лудогорец , но ние винаги сме се взимали на серизно ,или в милата ни родина и смотаната ни държава на серизно могат да се взимат само хартиените ни грандове? Не ми разказвай приказки от 1001 нощ , а това с "и аз бях там ,и аз пих и се веселих" в никой случай мнението ти не изглежда "по-тежко" ,а напротив!
- Forza Botev
- Контакти:
Домакинските трябва да имаме 100% успеваемост, а навън ще е трудно във Варна и Бургас.
Много хубава програма ни се е паднала. Дано да стане красив мач в Добрич. Не съм ходил там, откакто се казваше Толбухин, та смятам да поправя тази грешка. Пък ако още седи и табелката: "Пристанище Толбухин, клон-Балчик" ... 
Pupper_ написа:Много хубава програма ни се е паднала. Дано да стане красив мач в Добрич. Не съм ходил там, откакто се казваше Толбухин, та смятам да поправя тази грешка. Пък ако още седи и табелката: "Пристанище Толбухин, клон-Балчик" ...
а на мен ми се очертават 2 поредни съботи там
- DDFC_Supporter
- Контакти:
Re: Ботев Пловдив почва в Добрич (програма за сезон 2011/2012)
Валентин Ангелов: Не се плашим от силните
30.06.2011

[Валентин Ангелов: Не се плашим от силните]
Можем да побеждаваме само ако сме единни и в отбора има колектив, смята наставникът на Добруджа Валентин Ангелов.
Ботев е силен съперник, но няма да се плашим от никой, ще използваме слабите места на силните отбори и ще търсим победа срещу всеки, коментира старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов тегления днес жребий за новото първенство.
В първия кръг на Източната Б група добричлии приемат канарчетата от Пловдив.
Ботев е име в българския футбол и за това очаквам доста публика на мача в Добрич, а това ще ни мотивира допълнително да търсим трите точки, заяви Ангелов.
Важно е да тръгнем с победа, допълни наставникът на Добруджа.
Можем да побеждаваме само ако сме единни и в отбора има колектив, категоричен е Валентин Ангелов.
На този етап нови имена след първата тренировка няма. Ако Николай Илиев не бъде одобрен от Калиакра, където е на проби, левият бранител ще облече отново жълто-зеления екип. Той е доказал се футболист в Добрич, смята старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов.
http://www.dobrichonline.com
30.06.2011
[Валентин Ангелов: Не се плашим от силните]
Можем да побеждаваме само ако сме единни и в отбора има колектив, смята наставникът на Добруджа Валентин Ангелов.
Ботев е силен съперник, но няма да се плашим от никой, ще използваме слабите места на силните отбори и ще търсим победа срещу всеки, коментира старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов тегления днес жребий за новото първенство.
В първия кръг на Източната Б група добричлии приемат канарчетата от Пловдив.
Ботев е име в българския футбол и за това очаквам доста публика на мача в Добрич, а това ще ни мотивира допълнително да търсим трите точки, заяви Ангелов.
Важно е да тръгнем с победа, допълни наставникът на Добруджа.
Можем да побеждаваме само ако сме единни и в отбора има колектив, категоричен е Валентин Ангелов.
На този етап нови имена след първата тренировка няма. Ако Николай Илиев не бъде одобрен от Калиакра, където е на проби, левият бранител ще облече отново жълто-зеления екип. Той е доказал се футболист в Добрич, смята старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов.
http://www.dobrichonline.com
САМО ДОБРУДЖА!!
trakia написа:ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.
Как пък точно ще ни спрат Етър? Нали ги видяхме колко струват.....
Няма да е лесно тази гдина,но пък е вън от съмнение,че сме се запътили към 'А"
Muscarin написа:trakia написа:ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.
Как пък точно ще ни спрат Етър? Нали ги видяхме колко струват.....
Няма да е лесно тази гдина,но пък е вън от съмнение,че сме се запътили към 'А"
Не ве то е ясно ,че ако ние не си го направим трудно никой друг няма да ни го направи. На мене идеята ми по-скоро беше да ми кажеш кой отбор от западната Б група ти е познат.
Все едно за нас е по -добре групата да е колкото може по-тежка за да свикват нашите.
Иначе тъпо ,че от западната група един отбор ще се класира също за А ,а аз там всичките ги виждам като отбори с потенциал да фалират по средата на шампионата.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Re: Ботев Пловдив почва в Добрич (програма за сезон 2011/2012)
Ае ние да си бием наред,пък каквото сабя покаже