Игнатов чернодрешкото на ТИМ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

POPAY1913
Контакти:

Re: Игнатов чернодрешкото на ТИМ

Мнениеот POPAY1913 » 24 май 2009 11:47

искам да пожелая на маминото дете тонев приятно гледане на европейските турнири през лятото!да попитам гигоф колко съдий е хванал досега и как се казваше оня сръбски отбор че му забравих името?колко мача ви е свирил ахмед ахмед?на всичките 50 железни тигри-поздрави! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 24 май 2009 12:02

BS1913 написа:Разсмя ме определено.Нито съм поредия нов фен нито се правя на даскал 8-) Бях на стадиона и като се борехме да не изпаднем от Б група,бях и когато влязохме в А бил съм на стадиона през последните 20 години ;) Живея на 50 метра от Тича.Гледам че ти се правиш на даскал и много знаещ,а си нямаш никаква представа от отбора ни от феновете ни.Казах ти да вземеш да млъкнеш защото ако не беше Баничката есента да ви свири 2 дузпи и да изгони Танко нямахте шанс да ни биете.За лежане също може да не говориш при положение че си стискал палци да бием ЦСКА,ама сега си много отворен.Да не говорим и за Европодвизите ви,че съвсем ще омажем темата.И като стана дума за бройката на феновете защо не вземеш да си припомниш по колко хора събирахте цял полузен 8-)

Не ти казах на теб, че се правиш на даскал, а на момчето от Стара Загора, фен на Милан, Берое и Локо СФ...
Ами може ли да отречеш, че до преди 3 години се събирахте по 1000 човека на Тича, извинявай, че те нарекох нов фен... :roll: А Спартак ВН в добрите си години имаше по 5000-6000 човека публика и изведнъж, като почнахте вие да биете ролите ви се размениха и стана тончо обратната картинка на стадионите ви... А Левски е събирал по 4000 човека през сезона, да в момента като ставаме шампиони идват и хората, които са ни привърженици от страната, които не могат да присъстват на всяко домакинство през сезона... Европодвизи и т.н, най-малкото някакви отбори от България и феновете им имат право да коментират постиженията на Левски в евротурнирите, когато имат и те същите постижения или по-големи ще имат право да се присмиват на загубите на отбора ми в Европа, а дотогава по-добре да не си отварят голямата уста и по-кротко да го дават, като се заговори за Европа... :lol: И последно изобщо не съм стискал палци за Черно море с ЦСКА, знаех и че равен ще им направите винаги на Тича, а и няма за какво да ви благодаря, защото вие си играете за вас и участие в евротурнирите, ако не бяхте ги били щеше да си утежните задачата за 3-то място... виж ако не играехте за нищо и ги бяхте били тогава щях да ви благодаря. ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 24 май 2009 12:20

acmilan написа:Не се правя на даскал,просто не разбирам защо трябва да ни се подиграваш,еми не всички сме от Левски и ЦСКА!А за футбола на Тича те подкрепям напълно :mrgreen:

Ами аз и не искам всички да са от Левски и ЦСКА, нека в тези големи градове, като Стара Загора, Варна и т.н се подкрепят местните отбори, а и не се подигравам, а просто казах, че е смешно да си мерите феновете на Локо СФ и Черно море, смешно е да се мерят на всички отбори феновете на тази слаба посещаемост, като цяло... включително и на Левски. ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 май 2009 12:28

Левски също играеше пред празни трибуни домакинските си мачове преди да поведе в класирането, така че няма нужда от заяждане.
А от фенчетата на Локо сф в тоя форум не съм очаквал и друго. Все пак живеем в БГ и тука всеки обвинява другия и никога не приема собствените си грешки и не умее да губи. Аз лично, ако ние бяхме загубили битката за евротурнирите щях да ги поздравя и това е. Както и да е, не умеят да губят хората и толкоз. Така че Моряци не обръщайте внимание на някакви форумни плъхове тука и да напълним "Тича" срещу Славия. ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 май 2009 14:09

Локото е едино сапунено отборче. Неможахте дори смешковците от армията да победите.
Сега Игнатов бил подлога на ТИМ ?!? СМЯХ голям :mrgreen: .
Игнатов ли да ви вкара головете?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 май 2009 17:17

Вие сте ебаси лицемерните хора.4 години подред съдиите ви бутат към Европа,то не бяха рекорди по бити дузпи,всеки мач голове от засади и сега когато се провалихте съвсем заслужено-хоп,Игнатов е виновен.Нима Георги Игнатов не свири мача Локо Сф-Черно Море 3:2,която е единствената загуба на Черно Море през пролетта?Не знам,май някой е в много голяма заблуда.Нима Георги Игнатов не отмени чист редовен гол на Миро Манолов в Сливен и само по чудо в 94 минута с гола на Кака бихме 1:0?Нима точно Георги Игнатов не свири онзи смешен фал на Здравко Лазаров от който чорбата ни вкара гол за 1:1 на Армията?Да,той свирел мачове на Черно Море,ама как ги свири да кажем ли?Колкото до вас ви казвам едно-преките ни двубои показват,че ние сме с предимство!Есента във Варна не минахте центъра,бяхте жалкииии.Пролетта измъчено 3:2,изобщо не заслужавахме да паднем.Никой не ви е виновен,че не може да биете Локо Пд в София....впрочем как бихте коментирали дузпата от която вкарахте гола на Локо Пд?Хахахахаха,не очаквам отговори :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 май 2009 17:26

Фен на курви си ти!Или май скоропостижно забравихте как се нагъзихте на Левски през 2007,за да станат шампиони вместо вас?3:5,мощно дупене в Илиянци,но това беше условието да имате съдиите за гърба си.Ние обаче не се занимаваме с дребни игрички,с вашите игрички.Затова сте пред телевизорите за УЕФА,а не в самия турнир
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 24 май 2009 22:21

Черно Море, нещо много скачате. Малко се получава - гузен негонен бяга. Има още два мача до края, тогава ще си говорим. ;-)
За кво се пените толкова не мога да ви разбера. Дойдохте в София и ви бихме. Иначе играете на ниво няма спор.
Локото имаше нужда от голмайстор от доста време. Което си пролича през есента. Беше ми писнало да гледам как имаме сумати положения, които няма кой да ги реализира.
През зимната пауза се направиха много ценни трансфери и нещата тръгнаха доста добре за Локото.
Според мен 3:0 имаше по-добър ефект при Левски, които се стегнаха след това, а нас ни накара да се отпуснем, което не трябваше да се случва.
За мача с ЦСКА - гледах го, гледах и повторенията. Отсъждането за втория жълт картон на Пасков беше смешно. А дуспа поне едната е 100%-ова.
Не става дума за спекулации, ако не ми вервате - намерете от някъде и гледайте повторението.
Ако ли не - няма смисъл да спорим. Ако ви се плямпа заради плямпането има достатъчно чат канала.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 28 май 2009 02:23

Относно твърденията на Гигов, че само 4 съдии са свирили мачовете ни:

ЧЕРНО МОРЕ 1 : 0 ПИРИН Главен съдия: Георги Йорданов
ВИХРЕН 0 : 2 ЧЕРНО МОРЕ Главен съдия: Георги Игнатов
ЧЕРНО МОРЕ 1 : 0 БОТЕВ Главен съдия: Антон Генов
ЧЕРНОМОРЕЦ 0 : 0 ЧЕРНО МОРЕ Главен съдия: Стефан Спасов
ЧЕРНО МОРЕ 0 : 0 ЛЕВСКИ Главен съдия: Христо Ристосков
ЧЕРНО МОРЕ 2 : 1 ЛОКО ПД Главен съдия: Георги Йорданов
ЛОКО СФ 3 : 2 ЧЕРНО МОРЕ Главен съдия: Стефан Спасов
ЧЕРНО МОРЕ 0 : 0 ЛИТЕКС Главен съдия: Георги Игнатов
ЛОКО МЗ 1 : 3 ЧЕРНО МОРЕ Главен съдия: Ивайло Стоянов
ЧЕРНО МОРЕ 6 : 0 БЕЛАСИЦА Главен съдия: Станислав Ставров
СЛИВЕН 0 : 1 ЧЕРНО МОРЕ Главен съдия: Георги Игнатов
ЧЕРНО МОРЕ 1 : 0 ЦСКА Главен съдия: Христо Ристосков
СПАРТАК 0 : 1 ЧЕРНО МОРЕ Главен съдия: Ивайло Стоянов

Гигов я пак да брой??!! Или няма необходимото образование да брой до 7 и може само до 4 ??!!
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 май 2009 11:59

Точно,че съдиите най-нагло ви бутаха миналата година и видяхме после кво стана-Борац Чачак :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Локо София”