НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 май 2009 22:05

Модератор ЦСКА написа:Наздраве бе еййййй.. и аз съм тук , ама се загледах в БТВ , дават "Атила - вожда на хуните".

Когато Атила е превземал Пловдив е водил битка няколко години .Града е бил опожаряван няколко пъти!В кулминацията на сражението целия град се е барикадирал в 35-хилядния стадион(за сведение Колизеума в Рим е бил 50-хиляди,а стадионите са се правили да побират цялото население на града,сиреч колкото население е града ,толкова е стадиона) за да се спаси от ордите на хуните.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 май 2009 22:06

Cesc Fabregas написа:Очевидно да.Да се натряскате кат ненормалници,да имам пример,че след 2 години съм аз на ход. :) Дано тогава пак така си пишем,пак да си я има тая тема,и пак да си викаме моШно НАЗДРАВЕ! ;)

Ехе ти 10 клас ли си бе брат????
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 май 2009 22:07

kartago написа:
Cesc Fabregas написа:Картаго,пич,за тва казах,"защото СЕГА сме само ние",за по принцип еясно! ;)
П.П.Аз малко гледах от филма по БТВ,ама ми се стори адски тъп :lol:

Пич, млад си, прощавам ти, говори се, че Атила е Авитохол, родоначалника на рода Дуло, откъдето произлизаме ние, българите! Абе Наздраве ! :)

Тва може и да е така,въпреки,че както сам казва"се говори".Аз казвам чисто и просто,че филм ми се стори тъп,от това,което видях,нищо повече! ;) НАЗДРАВЕ
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 май 2009 22:08

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Cesc Fabregas написа:Очевидно да.Да се натряскате кат ненормалници,да имам пример,че след 2 години съм аз на ход. :) Дано тогава пак така си пишем,пак да си я има тая тема,и пак да си викаме моШно НАЗДРАВЕ! ;)

Оня ден излизам от вкъщи към 6-часа и гледам един абитюрент се исипва от едно такси като чувал с картофи.ЕХХ спомени,споменииии,мен ме караха С бял опел вектра на бала...хахахах НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ!

Абе чак да падам от таксита -не беше толкова зле,ама все пак-Абе аз съм доволен-много добре си прекарах-много бързо мина времето,ама то нормално.
НАЗДРАВЕ
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 май 2009 22:12

cska_90 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Оня ден излизам от вкъщи към 6-часа и гледам един абитюрент се исипва от едно такси като чувал с картофи.ЕХХ спомени,споменииии,мен ме караха С бял опел вектра на бала...хахахах НАЗДРАВЕ ПИЧОВЕ!

Абе чак да падам от таксита -не беше толкова зле,ама все пак-Абе аз съм доволен-много добре си прекарах-много бързо мина времето,ама то нормално.
НАЗДРАВЕ

Това е стрехотен момент в живота на човек.Стягайте гъзовете от тук нататък....
НАЗДРАВЕ!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 май 2009 22:16

Ако си мъж,изключително важно е гъза да ти е стеганат!!! :shock: :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: НАЗДРАВЕ!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 май 2009 22:17

Ами утре заминаваме за Боровец-ще има два дена веселба и купон и оттам нататък ще я мислим.Че като се замисля колко учене ме чака юни,че покрай тез балове съвсем го заебах и трябва да се наваксва.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 24 май 2009 22:17

Cesc Fabregas написа:Тва може и да е така,въпреки,че както сам казва"се говори".Аз казвам чисто и просто,че филм ми се стори тъп,от това,което видях,нищо повече! ;) НАЗДРАВЕ

Пич , филмите се харесват според желанията. Зависи какъв жанр ти е интересен.Но както и да е.Наздраве!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 май 2009 22:18

Абсолютно съм съгласен! :) НАЗДРАВЕ
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 24 май 2009 22:21

PLOVDIV PEE 1912 написа:Когато Атила е превземал Пловдив е водил битка няколко години .Града е бил опожаряван няколко пъти!В кулминацията на сражението целия град се е барикадирал в 35-хилядния стадион(за сведение Колизеума в Рим е бил 50-хиляди,а стадионите са се правили да побират цялото население на града,сиреч колкото население е града ,толкова е стадиона) за да се спаси от ордите на хуните.

Явно е бил велик пълководец. Не го знам, какъв ни е бил, ама сега сме останали само хуни без никакъв вожд. Наздраве, и дано се оправим!!!

Върни се в “Игри и забавления”