Пловдив1926 написа:Кво ти е странното бе Ванко дето не мога да ти го обясня. Не се взимат "доказани" българи защото имат големи финансови претенции. Тоя Балдованлиев иска повече пари от Карвальо да речем. Ванков не съм казал, че не става, а че не е новия Рио Фърдинант - отново няма кой да му плаща както в Литекс. За Зоран писах, че НЕ ЗНАЕШ в каква форма е, а не че НЕ Е. Освен това знаеш ли на колко години е Зоран? На 29 на кой ще го продадеш тоя нападател с 1-2 години пред себе си утре?
Чужденците може да са анонимници за теб - ходил е Бранко гледал ги е, докарал ги е. Идват, гледа ги и трензьора, преценява дали става и ги взима. Или пък не ги взима - днес е изгонил един "анонимник" Бенитес.
Ти кво искаш, да вземем свободни агенти най-добрите играчи в България, да им даваме заплати като за отбор в топ от 3 до 6 и да искаме шампиони да станем? Имаме ограничение в бюджета, не текът реки от мед и масло и злато в тоя отбор както си мислят някои хора. Аман от първосигнални изводи и крайни мнения, честно!
И стига с тия тъпотии чужденци на килограм, все едно българските играчи са роналдовци всичките. Шкоилите ли са ни по-добри, базите ли кво? Излиза, че се натискаме да зимаме чужденци на високи заплати вместо родните пелета които горките едва ли не без пари играят. Айде нема нужда от подобни расъждения по снимка. Да си докараме евтини добри играчи - да пускаме по 1-2 юношки по мачовете може и три ако водим с 3:0 примерно за да им вдигаме класата и така. Ако се класираме за ЛЕ тая година и земем пари от там - връщаме си МК17 от Китай и сме в играта за титлата.
Тук вече не съм съгласен с теб. Гледам, че си интелигентно момче, имаш добри виждания и си ги защитаваш с доводи... Виж, винаги е по-добре да хванем питомното, отколкото да гоним дивото... Нашите играчи си ги знаем и сме наясно какво да очакваме. Преди месец бях писал, за играчи, които си струва да привлечем, без да плащаме... По памет ти казвам някои - Паскал Борел, Старокин, Трайков от Чц, бразилеца от Монтана, Башлиев /Пирин/, Венков, Тимонов... Не са скъпи и за нашето първенство са идеални... Каква е гаранцията, че чужденците ще са по-добри? За справка - Дюран, Бариентос, Огунсото и тнт... И аз искам Маркиньос и Тасевски, но трябва да е съобразяваме със ситуацията в държавата... Дори и Даксон или Митко Илиев биха ни свършили работа... Добре, Бранко е професионалист, аз също му вярвам и знам, че работи за Локомотив... Каква е гаранцията, че неговите играчи са по-добри и ПО-ЕВТИНИ от тези, дето ритат тук? Ако са по-добри от нашите - ОК, нека да играят... Но ние трябва да се подсигурим с играчи, които знаем какво могат, пък после можем да си ги освободим, ако чужденците се окажат класа... Коко е сериозен и точен човек и това всички го оценят... Каквото е обещано се дава... Няма играч, който би отказал оферта от нас, Левски, Литекс или ЦСКА... Не знам защо пренебрегваме играчите от нашето първенство, а гледаме предимно навън...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!