Dexter Lord написа:Който иска да отиде на истински концерт - датата е 8-ми юли.
Там съм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dexter Lord написа:Който иска да отиде на истински концерт - датата е 8-ми юли.
anton950 написа:
Първо да уточня не съм циганин!Добре,може да прибързах с това,което написах за Токио Хотел и Лорди,извинявам се неподготвен бях.Но мисълта ми е,че като се седне на маса,няма да се слушат тия 2 групи или пък Гага,Ина,Бийбър и т.н.Слуша се ретро-чалга нали и хоро?
Hacko1912 написа:иделано; сега и ако 100-годишните хард рок и хеви-метъл звезди също ни пожалят това лято още по-добре ще се получи
anton950 написа:Kotzata написа:Ей, много ме убиват хора, които твърдят, че на маса може да се слуша само чалга. Явно само в България хората сядат на маси, ядат, пият, веселят се, а в останалите държави стоят прави и гледат тъпо
Не,те се забавляват по друг начин,техен си,но просто на нас българите и изобщо на всички народи от Балканския полуостров културата ни е такава.
luddeN написа:ruashh написа:stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
П.С. Ако се мислите за нещо повече ако плюете чалгата ... жестоко се лъжете
Бате ти от кой голям град си? Къде си виждал заведения с чалга и денс "отделения"?
IQ-то е важно, не "кочове"или момичета! Там където съотношението е 80-20% в полза на жените, е или феминистка организация, или публичен дом.
В Слънчев Бряг има такава дискотека. Името й е Лазур. Вътре пускат house, а отвън в градината + някакво закрито помещение пускаха чалга. Беше адски яко, ако ти се слуша чалка отиваш навън и слушаш, ако искаш house отиваш вътре. Навън беше препълнено, имаше дори хора на пътеката, също и вътре имаше адски много хора.
Искам да попитам всички, като отидете на дискотека какво правите като ви пуснат чалга ?
Galfonek написа:Hacko1912 написа:иделано; сега и ако 100-годишните хард рок и хеви-метъл звезди също ни пожалят това лято още по-добре ще се получи
Хахахаха! Прав си.тоя Цонко що не се гръмне с мухлясалите си рок легенди ,които излизат с памперси на сцената.
anton950 написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта