http://youtu.be/2LTzLZ6VfAA
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
П.С. Ако се мислите за нещо повече ако плюете чалгата ... жестоко се лъжете
stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
soko82 написа:Темата не е за и против чалгата,но тръгна в тази посока,затва да се изкаааажа и аз!Елеметарен стил 'музика' е чалгата,крадени турски,сръбски
и гръцки
повърни стават 'тотални' хитове у нас.Освен това доколкото съм им чувал граченето са Преслава от стотиците певачки наистина има гласови данни,абе долна,пропаднала работа.Имаме най-прекрасният фолклор,дивни и завладяващи мелодии така че НЕ НА ЧАЛГАТА!
ruashh написа:stf написа:Толкова хейтърски и толкова комплексарски драсканици скоро не бях чел ... ама така е бърка ви в здравенцето , че това е най - слушаната музика тук , ама колкото и да я плюете това няма се промени . Няма да цитирим имена на дискотеки в Студенски град , та когато и да отидеш в 1 метъл-рок диско , винаги едни и същи кочове , съотношения момчета-момичета 80-20% (в най-добрия случай ако се брой персонала разбира се) , отидеш някоя от типичните дискотека с 2 отделения , ще забележиш , че в чалга залата са в пъти повече от данс отделението , а и не си заобиколен изцяло от кочове .
Бате ти от кой голям град си? Къде си виждал заведения с чалга и денс "отделения"?
IQ-то е важно, не "кочове"или момичета! Там където съотношението е 80-20% в полза на жените, е или феминистка организация, или публичен дом.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта