НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 май 2009 21:18

kartago написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
kartago написа:Басси, с кой ще фиркаме бре ?! Сички се дигат ! Наздраве! :)

О оо аз съм си тука.Нищо чудно и Бирата да се появи,той е стар спортист.
НАЗДРАВЕ!

Вие сте железни, бре пич ! Евала, майна :) , абе много ми липсва оня от Холандията, berbatov, як подръжник ни беше ! Наздраве ! :)

а ,нещо ми се губи този образ.... :? :? Не си го спомням.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 май 2009 21:20

Ми значи...Карах моторя,ходих за риба с малкия ми брат,обучавах го общо взето,пих биричка на сянка под едно дърво и тн.тва всичкото вчера,в събота.Вечерта изядохме рибата,изпихме бирата и Ред Лейбъл,като се сещаш тогава кво се случва... :? :) и така,супер си изкарах! ;) НАЗДРАВЕ!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 май 2009 21:25

Cesc Fabregas написа:Ми значи...Карах моторя,ходих за риба с малкия ми брат,обучавах го общо взето,пих биричка на сянка под едно дърво и тн.тва всичкото вчера,в събота.Вечерта изядохме рибата,изпихме бирата и Ред Лейбъл,като се сещаш тогава кво се случва... :? :) и така,супер си изкарах! ;) НАЗДРАВЕ!

Страхотен weekend!Ajde организирайте се в София и да направим една среща,а и КаРтаго ни покани на морето.
НАЗДРАВЕ!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 май 2009 21:29

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Cesc Fabregas написа:Ми значи...Карах моторя,ходих за риба с малкия ми брат,обучавах го общо взето,пих биричка на сянка под едно дърво и тн.тва всичкото вчера,в събота.Вечерта изядохме рибата,изпихме бирата и Ред Лейбъл,като се сещаш тогава кво се случва... :? :) и така,супер си изкарах! ;) НАЗДРАВЕ!

Страхотен weekend!Ajde организирайте се в София и да направим една среща,а и Катарго ни покани на морето.
НАЗДАРВЕ!

Еми бате за морето не знам как ще стане,аз смятам лятото да побачкам,не знам до кога,но от 1 юли почвам.После трябва да ходя при майка ми в Швейцария,а така не ми се ходи братле... :roll: Ше видиме,ше измислиме нещо... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 май 2009 21:31

НАЗДРАВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 май 2009 21:32

Cesc Fabregas написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Страхотен weekend!Ajde организирайте се в София и да направим една среща,а и Катарго ни покани на морето.
НАЗДАРВЕ!

Еми бате за морето не знам как ще стане,аз смятам лятото да побачкам,не знам до кога,но от 1 юли почвам.После трябва да ходя при майка ми в Швейцария,а така не ми се ходи братле... :roll: Ше видиме,ше измислиме нещо... ;)

Виж ся,принципно няма да е проблем за една вечер да отскочим до Бургас.Всички сме заети с нещо....
НАЗДРАВЕ!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 май 2009 21:33

Cesc Fabregas ,
специално за тебе, братле, прИмоция по всяко време, когато имаш възможност ! НАЗДРАВЕ!!! :)

П.П. PLOVDIV PEE , върни се малко назад в темата, към 700 някъде и ще го видиш, пишеше и мацката му от Холандия, наше момче се оказа, вписа се в темата!!! :)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 май 2009 21:35

Е как се отскача за една вечер от София до Бургас,особено,като нямаш книжка :? :lol:
П.П.Картаго,мерси бате,ше се мисли по въпроса...не обещавам засега,ама да видим какво ще излезе ;) Мерси още веднъж! :) НАЗДРАВЕ
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 май 2009 21:41

kartago написа:Cesc Fabregas ,
специално за тебе, братле, прИмоция по всяко време, когато имаш възможност ! НАЗДРАВЕ!!! :)

П.П. PLOVDIV PEE , върни се малко назад в темата, към 700 някъде и ще го видиш, пишеше и мацката му от Холандия, наше момче се оказа, вписа се в темата!!! :)

Е как се ходи до 7-стотната страница на тая култова ТЕМА!
Наздраве!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 май 2009 21:42

ППфф-мене пък снощи ми беше бала и стана една................Въобще не искам и да чувам за алкохол - :) :) :)
А пък като знам ,че утре заминаваме за Боровец- :roll: :roll: :roll:
Изображение

Върни се в “Игри и забавления”