Съставът на двете „Б” групи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kubik
Контакти:

Re: Съставът на двете „Б” групи

Мнениеот kubik » 29 юни 2011 22:57

westside написа:
kubik][quote="bnborisov написа:
Според мен Спартак ВН са най-силния тим.Бяха силни,след разпадането на фенски Спартак, станаха още по-силни.Каква е връзката не знам,не знам изобщо има ли такава.Според мен те са най-стабилния тим на изток.Както казах,според мен в Нефтохимик ще се налеят средства от спонсор или собственик.В момента са далеч като класа зад Ботев,но знаем какво правят парите в един отбор.За нафтата си мисля,че дори след първия полусезон да са по-назад,в края пак ще се докопат поне до второто място,макар и изкуствено(подобно на Лудогорец).

При теб явно всичко е пълен ХАУС.
Имаш ли идея изобщо какви са финансите на отборите?
И за да ти дам леко жокерче ,знай че Ботев разполага с бюджет
по-голям от на 70% от отборите играещи в А група справка--->>> http://botev.net/2011/04/21/%D0%B1%D0%B ... %BF%D0%B0/[/quote]
Пак ли ви замазват очите........3 000 000 :o

''Полувината за стадиона''- пари от общината заложени в бюджета :)
Другата полувина .............малиииии само какви трансферни удари направихте.

Интересно как не са заложени пари за рейс, профи клуб който се има за нещо да пътува със случаен превоз :o

Важното е,че има те 3 млн. за харчене........ :)[/quote]

Абе научи се да пишеш на български е правоверен!!!
Пише се полОвина не полУвина мангал!!!

............................................................................................................................................................

Чалма много си се превъзбудил.

Ако имаш да казваш нещо по измисленият ви бюджет ,давай.
Ако ли не ,имаш свободно и към джамията...........
quote]
Последна промяна от kubik на 29 юни 2011 22:59, променено общо 2 пъти.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 29 юни 2011 22:57

hristo1306 написа:както и да е ! нека не се караме предварително ШОУТО предстои, че то източната Б РФГ е по - интересна от мижавата А РФГ какво е дербито Нефтохимик - Ботев срущу това коко - левски ??? Михов е тарикат ще напълни гуша от нашта група !! Кой ще гледа калиакра - враца ,а не Спартак - Ботев или нефтохимик да речем

Аман от разбирачи. Хайде на бас, че на Локо Пд - Левски ще има повече публика от на Нафта - Ботев?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 29 юни 2011 23:00

ИЗТОЧНА:
1.Ботев (Пловдив)
2.Черноморец (Поморие)
3.Етър
4.Доростол 2003
5.Нефтохимик
6.Сливен
7.Спартак вн
8.Добруджа.
9.Любимец
10. Несебър

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 29 юни 2011 23:02

staria написа: ]
Аман от разбирачи. Хайде на бас, че на Локо Пд - Левски ще има повече публика от на Нафта - Ботев?

Не бъди толкова сигурен.Капацитета на стадиона в Бургас е над 20 000.Вашият е за 7,8 000. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2011 23:02

baigeorgi написа:
ntodorov написа:
Един град-един отбор написа:Доктор Хаус, съвсем не те слуша главата :lol: Ботев Пловдив най-малко 10 точки преднина пред втория /Спартак или Нефтохимик/

ЧЕкайте, чекайте малко. К'ви 10 точки. Туй да не ви е В групата. Явно сме се впечатлили от публиките, но докато си разменяхме поздрави и снимки от агитките вие сте си помислили, че сте много по-добри от нафтата. Във В групата стълбът ни беше от играчи на 40 и над 40 години. и много млади момчета, като повечето от тях правиха простапулки във футбола. На мачът в Бургас поне не убедихте за сила. Помним как поведохте с два гола, но и помним , колко късмет имахте накрая. Мачът в Пловдив не го гледах и не го коментирам, но Нафтата в Б група ще има коренно различно лице и е хубаво уеееекинко да снишите самочувствието, Иначе - да. Всички фенове на Нафтата мислят, че не ни е време за А група, но нека сме по-скромнички и да уважаваме противниците. Иначе и аз очаквам интересни двубои. Нафтата ще има конкурентно способен отбор, а идеите ви са малко с, какви играчи можем да изскочим за първите мачове в групата. Инжекцийка финикийска ще има.

Пич смени дилара ;)

Сополанко. С шамар зад врата знаеш ли как дилъра ми ще стане и твой ?... Ако пишеш нещо - пиши по темата, а не се цвъкай, като екскремент на преял гларус върху плажен чадър.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 29 юни 2011 23:09

Taka, видимо е, че има еуфория при нас и сме надъхани на 6, но наистина аз не виждам кой може да спре Ботев за 1-то място.Този човек от Нафтата, моите уважения, но съм убеден, че ако нямаше празник и не бяхме в такива добри отношения, аз съм сигурен, че нямаше да завърши с празничното 3:2, а по мн по- драстичен начин за Нефтохимик.
Последна промяна от Forza Botev на 29 юни 2011 23:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 юни 2011 23:10

staria написа:
hristo1306 написа:както и да е ! нека не се караме предварително ШОУТО предстои, че то източната Б РФГ е по - интересна от мижавата А РФГ какво е дербито Нефтохимик - Ботев срущу това коко - левски ??? Михов е тарикат ще напълни гуша от нашта група !! Кой ще гледа калиакра - враца ,а не Спартак - Ботев или нефтохимик да речем

губиш как 8 000 ще ги сравниш с 18 000 ?????????

westside

Мнениеот westside » 29 юни 2011 23:11

kubik написа:

''Полувината за стадиона''- пари от общината заложени в бюджета :)
Другата полувина .............малиииии само какви трансферни удари направихте.

Интересно как не са заложени пари за рейс, профи клуб който се има за нещо да пътува със случаен превоз :o

Важното е,че има те 3 млн. за харчене........ :)

Абе научи се да пишеш на български е правоверен!!!
Пише се полОвина не полУвина мангал!!!
Вълчо кирлив качвай се на нелегалното такси и бягай в Кюстендил да търсиш черешовата купа.

Чалма много си се превъзбудил.

Ако имаш да казваш нещо по измисленият ви бюджет ,давай.
Ако ли не ,имаш свободно и към джамията...........

Колкото и редакции да си направиш на мнението ,пак си оставаш неграмотен ром.
Кажи сега ама честно как се родихте "КОГАТО БАЩА МИ БЕШЕ МАЙКА'' Вълчооо ;)
Айде у лево и в Анaдола там ще ти дадат Хапартамент :lol:
Последна промяна от westside на 29 юни 2011 23:16, променено общо 1 път.

Encore
Контакти:

Мнениеот Encore » 29 юни 2011 23:12

Мисля,че в източната група Ботев е фаворит и съвсем заслужено ще се завърне в А група,но ако някой си мисли,че ще завършат без загуба просто е доста заблуден.Лично аз уважавам много отбора на Ботев,но тази проява на самочуствие,граничеща с арогантност дразни много хората.Давайте го по спокойно,имате добър отбор,но уважавайте и другите.Не мисля,че примерно Спартак ВН по-малко заслужава от вас да е в елита...

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 29 юни 2011 23:13

ИЗТОЧНА:
Ботев (Пловдив)
Доростол 2003
Добруджа
Етър
Любимец
Несебър
Нефтохимик
Сливен
Спартак (Варна)
Черноморец (Поморие)

Ботев,Добруджа,Етър,Нефтохимик,Сливен и Спартак Варна,отбори които трябва да бъдат във висшия ешелон на български футбол.Източната Б група ще се конкурира като зрелище с А група. ;)

Върни се в “Футбол - България”