Съставът на двете „Б” групи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Re: Съставът на двете „Б” групи

Мнениеот baigeorgi » 29 юни 2011 22:41

ntodorov написа:
Един град-един отбор написа:Доктор Хаус, съвсем не те слуша главата :lol: Ботев Пловдив най-малко 10 точки преднина пред втория /Спартак или Нефтохимик/

ЧЕкайте, чекайте малко. К'ви 10 точки. Туй да не ви е В групата. Явно сме се впечатлили от публиките, но докато си разменяхме поздрави и снимки от агитките вие сте си помислили, че сте много по-добри от нафтата. Във В групата стълбът ни беше от играчи на 40 и над 40 години. и много млади момчета, като повечето от тях правиха простапулки във футбола. На мачът в Бургас поне не убедихте за сила. Помним как поведохте с два гола, но и помним , колко късмет имахте накрая. Мачът в Пловдив не го гледах и не го коментирам, но Нафтата в Б група ще има коренно различно лице и е хубаво уеееекинко да снишите самочувствието, Иначе - да. Всички фенове на Нафтата мислят, че не ни е време за А група, но нека сме по-скромнички и да уважаваме противниците. Иначе и аз очаквам интересни двубои. Нафтата ще има конкурентно способен отбор, а идеите ви са малко с, какви играчи можем да изскочим за първите мачове в групата. Инжекцийка финикийска ще има.

Пич смени дилара ;)

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 29 юни 2011 22:43

radines написа:Хаус да не си оня с влака в един пловдивски форум

Дори не знам за какво става въпрос.Я,разкажи,звучи интересно!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 юни 2011 22:44

westside][quote="bnborisov написа:
Според мен Спартак ВН са най-силния тим.Бяха силни,след разпадането на фенски Спартак, станаха още по-силни.Каква е връзката не знам,не знам изобщо има ли такава.Според мен те са най-стабилния тим на изток.Както казах,според мен в Нефтохимик ще се налеят средства от спонсор или собственик.В момента са далеч като класа зад Ботев,но знаем какво правят парите в един отбор.За нафтата си мисля,че дори след първия полусезон да са по-назад,в края пак ще се докопат поне до второто място,макар и изкуствено(подобно на Лудогорец).
[/quote]

При теб явно всичко е пълен ХАУС.
Имаш ли идея изобщо какви са финансите на отборите?
И за да ти дам леко жокерче ,знай че Ботев разполага с бюджет
по-голям от на 70% от отборите играещи в А група справка--->>> http://botev.net/2011/04/21/%D0%B1%D0%B ... %BF%D0%B0/[/quote]
Пак ли ви замазват очите........3 000 000 :o

''Полувината за стадиона''- пари от общината заложени в бюджета :)
Другата полувина .............малиииии само какви трансферни удари направихте.

Интересно как не са заложени пари за рейс, профи клуб който се има за нещо да пътува със случаен превоз :o

Важното е,че има те 3 млн. за харчене........ :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2011 22:44

Кан 72. Тебе винаги мога да те черпя цаца с бира и да не е 10 т. разликата. :) . Идеята ми беше по-ларж да ги изживяваме нещата. Аз лично не се обвързвам с нищо. Сигурен съм, че Нафтата няма да влезе в А, защото не е време, но пък колко трябва да съм смел за да предположа изоставане с 10 точки зад вас. :) Ситуацията е коренно различна, играчите различни, администрацията на първенството друга, абе въобще всичко ще е различно от В групите. Нека не забравяме, че в групата има много отбори от нашия регион с наши бургаски момчета и специалисти, които при желание ( съмнявам се да е тази година ) биха играли и за Нафтата, но...апетита идва с яденето. Ако се подразних за нещо, то е, че имаше мнения, които дискриминираха и омаловажаваха Нафтата, като фактор в това първенство.
ПС: Иначе бирата и цацата пак ще си ги пием нали? Спорът е само делови с цел да си изясним кой за какво се бори... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 29 юни 2011 22:47

Доктор Хаус написа:
radines написа:Хаус да не си оня с влака в един пловдивски форум

Дори не знам за какво става въпрос.Я,разкажи,звучи интересно!

Няма значение ,явно съм сбъркал .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 юни 2011 22:48

както и да е ! нека не се караме предварително ШОУТО предстои, че то източната Б РФГ е по - интересна от мижавата А РФГ какво е дербито Нефтохимик - Ботев срущу това коко - левски ??? Михов е тарикат ще напълни гуша от нашта група !! Кой ще гледа калиакра - враца ,а не Спартак - Ботев или нефтохимик да речем

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 29 юни 2011 22:49

kubik написа:''ПолОвината за стадиона''- пари от общината заложени в бюджета :)
Другата полОвина .............малиииии само какви трансферни удари направихте.

Интересно как не са заложени пари за рейс, профи клуб който се има за нещо да пътува със случаен превоз :o

Неграмотник. :lol: Ти гледай Коко как замазва очи с добри контроли,след което в първенството как играе игрички. :mrgreen:

westside

Мнениеот westside » 29 юни 2011 22:52

kubik написа:
westside][quote="bnborisov написа:
Според мен Спартак ВН са най-силния тим.Бяха силни,след разпадането на фенски Спартак, станаха още по-силни.Каква е връзката не знам,не знам изобщо има ли такава.Според мен те са най-стабилния тим на изток.Както казах,според мен в Нефтохимик ще се налеят средства от спонсор или собственик.В момента са далеч като класа зад Ботев,но знаем какво правят парите в един отбор.За нафтата си мисля,че дори след първия полусезон да са по-назад,в края пак ще се докопат поне до второто място,макар и изкуствено(подобно на Лудогорец).

При теб явно всичко е пълен ХАУС.
Имаш ли идея изобщо какви са финансите на отборите?
И за да ти дам леко жокерче ,знай че Ботев разполага с бюджет
по-голям от на 70% от отборите играещи в А група справка--->>> http://botev.net/2011/04/21/%D0%B1%D0%B ... %BF%D0%B0/[/quote]
Пак ли ви замазват очите........3 000 000 :o

''Полувината за стадиона''- пари от общината заложени в бюджета :)
Другата полувина .............малиииии само какви трансферни удари направихте.

Важното е,че има те 3 млн. за харчене........ :)[/quote]

Абе научи се да пишеш на български е правоверен!!!
Пише се полОвина не полУвина мангал!!!
Вълчо кирлив качвай се на нелегалното такси и бягай в Кюстендил да търсиш черешовата купа.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 юни 2011 22:54

Given_to_fly написа:
kubik написа:''ПолОвината за стадиона''- пари от общината заложени в бюджета :)
Другата полОвина .............малиииии само какви трансферни удари направихте.

Неграмотник. :lol: Ти гледай Коко как замазва очи с добри контроли,след което в първенството как играе игрички. :mrgreen:

нека сте първи и заедно да влезем в А "РФГ" - успех на двата тима !!!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 29 юни 2011 22:55

По ми е интересно колко,отбора ще завършат в двете б групи.Някои отбори са общински а на есен има избори и ако не изберат правилният човек(партия) в съответният град отбора може и да "увисне" на запад виждам поне два отбора които ще започнат и няма да завършат Академик и Сливнишки герой,на изток Доростол ме съмнява също! а за влизането
Запад:Чавдар (Етрополе)
Изток:Ботев(Пловдив)

Върни се в “Футбол - България”