Съставът на двете „Б” групи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

batbore
Контакти:

Re: Съставът на двете „Б” групи

Мнениеот batbore » 29 юни 2011 22:19

Simo Smurfa написа:Значи ако не разбрахте най-важното е:всеки който мисли че Ботев който ще събира по 40 000 зрители на полупразния си 20 000 стадион(справка Митко Лишев)и мисли че те(който си мислят че са още по селските терени)няма да финишират с ПОне 34 точки пред втория е шут и няма право да пише...

Форумния Робин Худ, що не си живееш в чернобелия свят и не ни оставиш да си се занимаваме с реалния?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2011 22:23

Един град-един отбор написа:Доктор Хаус, съвсем не те слуша главата :lol: Ботев Пловдив най-малко 10 точки преднина пред втория /Спартак или Нефтохимик/

ЧЕкайте, чекайте малко. К'ви 10 точки. Туй да не ви е В групата. Явно сме се впечатлили от публиките, но докато си разменяхме поздрави и снимки от агитките вие сте си помислили, че сте много по-добри от нафтата. Във В групата стълбът ни беше от играчи на 40 и над 40 години. и много млади момчета, като повечето от тях правиха простапулки във футбола. На мачът в Бургас поне не убедихте за сила. Помним как поведохте с два гола, но и помним , колко късмет имахте накрая. Мачът в Пловдив не го гледах и не го коментирам, но Нафтата в Б група ще има коренно различно лице и е хубаво уеееекинко да снишите самочувствието, Иначе - да. Всички фенове на Нафтата мислят, че не ни е време за А група, но нека сме по-скромнички и да уважаваме противниците. Иначе и аз очаквам интересни двубои. Нафтата ще има конкурентно способен отбор, а идеите ви са малко с, какви играчи можем да изскочим за първите мачове в групата. Инжекцийка финикийска ще има.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 29 юни 2011 22:25

Simo Smurfa написа:Значи ако не разбрахте най-важното е:всеки който мисли че Ботев който ще събира по 40 000 зрители на полупразния си 20 000 стадион(справка Митко Лишев)и мисли че те(който си мислят че са още по селските терени)няма да финишират с ПОне 34 точки пред втория е шут и няма право да пише...

Симо ти се ''оака'' бе момче .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 юни 2011 22:25

SHYNE написа:
Доктор Хаус написа:На изток наистина никога не е било толкова интерестно!

чак пък нефтохимик да се бори за влизане в а група .... :lol:

споко майна, тук няма зонален съвет пловдив и 10 отб от областа, така че не се чуди мн трудно ще ви бъде срещу всички други !

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 29 юни 2011 22:30

ntodorov написа:
Един град-един отбор написа:Доктор Хаус, съвсем не те слуша главата :lol: Ботев Пловдив най-малко 10 точки преднина пред втория /Спартак или Нефтохимик/

ЧЕкайте, чекайте малко. К'ви 10 точки. Туй да не ви е В групата. Явно сме се впечатлили от публиките, но докато си разменяхме поздрави и снимки от агитките вие сте си помислили, че сте много по-добри от нафтата. Във В групата стълбът ни беше от играчи на 40 и над 40 години. и много млади момчета, като повечето от тях правиха простапулки във футбола. На мачът в Бургас поне не убедихте за сила. Помним как поведохте с два гола, но и помним , колко късмет имахте накрая. Мачът в Пловдив не го гледах и не го коментирам, но Нафтата в Б група ще има коренно различно лице и е хубаво уеееекинко да снишите самочувствието, Иначе - да. Всички фенове на Нафтата мислят, че не ни е време за А група, но нека сме по-скромнички и да уважаваме противниците. Иначе и аз очаквам интересни двубои. Нафтата ще има конкурентно способен отбор, а идеите ви са малко с, какви играчи можем да изскочим за първите мачове в групата. Инжекцийка финикийска ще има.
Пичага,уважавам те много,но ако искаш на ''цаца с бира'',че разликата ще бъде +10т ;)

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 29 юни 2011 22:30

hristo1306 написа:
SHYNE написа:
Доктор Хаус написа:На изток наистина никога не е било толкова интерестно!

чак пък нефтохимик да се бори за влизане в а група .... :lol:

споко майна, тук няма зонален съвет пловдив и 10 отб от областа, така че не се чуди мн трудно ще ви бъде срещу всички други !

Лаиците от лаута налазиха. :lol: Ботев мачкаше във В група.Очаквам да ни бъде малко по-трудно,но ще сме първи в групата!

westside

Мнениеот westside » 29 юни 2011 22:31

Доктор Хаус написа:
bnborisov написа:
Според мен Спартак ВН са най-силния тим.Бяха силни,след разпадането на фенски Спартак, станаха още по-силни.Каква е връзката не знам,не знам изобщо има ли такава.Според мен те са най-стабилния тим на изток.Както казах,според мен в Нефтохимик ще се налеят средства от спонсор или собственик.В момента са далеч като класа зад Ботев,но знаем какво правят парите в един отбор.За нафтата си мисля,че дори след първия полусезон да са по-назад,в края пак ще се докопат поне до второто място,макар и изкуствено(подобно на Лудогорец).

При теб явно всичко е пълен ХАУС.
Имаш ли идея изобщо какви са финансите на отборите?
И за да ти дам леко жокерче ,знай че Ботев разполага с бюджет
по-голям от на 70% от отборите играещи в А група справка--->>> http://botev.net/2011/04/21/%D0%B1%D0%B ... %BF%D0%B0/

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 29 юни 2011 22:33

интересно защо никъде не споменавате Поморие които се подиграха с "елитния" ВИДИМА :lol: :lol: :lol:
пълна пародия,наистина по интересно е на Изток,отколкото Монтана-Светкавица или Видима-Враца :lol: :lol:
според мен:
1.Ботев-категорично
2.Сливен-категорично
Нафтата и Спартак(вн) следващия тираж,както се казва ще са 1 и 2

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 29 юни 2011 22:38

На изток при нас ще е много интересно щом и Етър вече са при нас,но дано класирането да е следното:
1.Добруджа
2.Ботев

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 29 юни 2011 22:39

Хаус да не си оня с влака в един пловдивски форум

Върни се в “Футбол - България”