Съставът на двете „Б” групи
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Съставът на двете „Б” групи
Доктор Хаус, съвсем не те слуша главата
Ботев Пловдив най-малко 10 точки преднина пред втория /Спартак или Нефтохимик/

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
- Контакти:
bnborisov написа:Защо?
Защото си казах мнението,защото мнението ми е такова или защото просто не съвпада с мнението на някой???
Ще го повторя пак:на изток: 1.Спартак ВН,2.Нефтохимик
ok имаш мнение , но почива ли то на няква съвсем малка логика или държиш да си поредния шут в форума. Само преди месец Ботев финишира на 30 точки пред нафтата, но това нищо незначи май. Освен пари Ботев направи селекция, намери добър треньор а има и публика. Време е да спрете да мислите за Ботев като през времето на христолов (вярно че някои в тоя форум друго не помнят и не са виновни) Аз мисля че Ботев пак няма да има загуба и в "Б" група.
Според мен Спартак ВН са най-силния тим.Бяха силни,след разпадането на фенски Спартак, станаха още по-силни.Каква е връзката не знам,не знам изобщо има ли такава.Според мен те са най-стабилния тим на изток.Както казах,според мен в Нефтохимик ще се налеят средства от спонсор или собственик.В момента са далеч като класа зад Ботев,но знаем какво правят парите в един отбор.За нафтата си мисля,че дори след първия полусезон да са по-назад,в края пак ще се докопат поне до второто място,макар и изкуствено(подобно на Лудогорец).
- track.and.field
- Контакти:
На Запад ще е изключително интересно. Само не разбрах, защо не сляха 2-те групи, доста по-удобно щеше да бъде и наистина по-добрите отбори щяха да се класират за по-горния ешалон. Тъпанари са си тия от БФС и тъпанари ще си останат 

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
В Източната всеки мач ще е дерби. Луда работа!
Пълен идиотизъм са 2те Б групи. Нали разделението е за да се намалят разходите от пътуванията, а то какво излиза освен Любимец и Сливен, Ботев ще гостува на най-малко 200 км от Пловдив - 5 морски отбора + Добрич, Силистра и Търново егати спестяванията. Сигурен съм, че ще бием наред без проблеми но логиката на БФС е идиотска. 

Пълен идиотизъм са 2те Б групи. Нали разделението е за да се намалят разходите от пътуванията, а то какво излиза освен Любимец и Сливен, Ботев ще гостува на най-малко 200 км от Пловдив - 5 морски отбора + Добрич, Силистра и Търново егати спестяванията. Сигурен съм, че ще бием наред без проблеми но логиката на БФС е идиотска. 

- Simo Smurfa
- Контакти:
Значи ако не разбрахте най-важното е:всеки който мисли че Ботев който ще събира по 40 000 зрители на полупразния си 20 000 стадион(справка Митко Лишев)и мисли че те(който си мислят че са още по селските терени)няма да финишират с ПОне 34 точки пред втория е шут и няма право да пише...
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
-
- Контакти:
ta4i написа:Наистина че източна "Б"група ще много интересна и няма лошо да бъдат излъчвани мачове от там Ще има доста така наречените за Българските стандарти "дербита"
Съвсем сериозно,на мен ще ми е по-интерестно да гледам Етър-Нефтохимик и Доростол-Ботев,отколкото Монтана-Левски или Видима-ЦСКА примерно.Преди време Канал 3 даваше мачове от Б група,но сега е абсурд някой да има желание да ги излъчва.То за А група е такава цигания с тези права,че....

-
- Контакти:
Ботев е изявения фаворит няма две мнения.Дано влезнат с футбол и само футбол.Всички са на мнение че ще обиграват отбор за А група,дано не им изиграе шега това.Като знам методите на Хубчев ще скалъпи добър отбор.Успех им желая на отбора и на феновете и да са търпеливи.Относно за Нафтата си мисля че ще разпределят местата всичко ще се решава от тях.Достатъчно изтрадахме опита да ни затрият отбора,но оцеляхме.Просто познавайки манталитета на треноьорския щаб и старите пушки като Митко,Благо едва ли ще се хвърлят насляпо да преследват на всяка цена А група,те знаят че феновете са зад тях.3 години бяхме в В група,една че ще престоим в Б не е проблем.Просто ще се обиграва отбор.Ще спомена името на ПоРточанов с големите пари на Нефтохима не се хвърли веднага,направи си отборче и тогава влезе в А.Спартак и те изтрадаха много и те са надъхани и си зслужават да играят в А група но мисля им е рано и на тях.Винаги са били по симпатичния отбор.Поморие си разпродадоха играчите така че от тях едва ли ще се очаква нещо.За другите нз ....абе Поживём — увидим.
Simo Smurfa написа:Значи ако не разбрахте най-важното е:всеки който мисли че Ботев който ще събира по 40 000 зрители на полупразния си 20 000 стадион(справка Митко Лишев)и мисли че те(който си мислят че са още по селските терени)няма да финишират с ПОне 34 точки пред втория е шут и няма право да пише...
Как събра толкова простотия в едно изречение че и чак многоточие си сложил. Мисля че е типично
Върни се в “Футбол - България”