Наков доволно чака 1,3 милиона

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Наков доволно чака 1,3 милиона

Мнениеот Libera » 29 юни 2011 13:18

Бербатов няма да ходи никъде, не го ли проумяха малоумните медии?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 юни 2011 13:23

PFC Litex написа:
rhaegar написа:Съмнява ме тая работа, ама щом пък казвате. На Бербатов ще му е пети трансфер след Пирин, нещо малко нагло ми се струва да искат още пари.

При всеки един трансфер има такса солидарност за клуба с който е подписал първият професионален договор и ако ще един футболист да бъде трансфериран 20 пъти през кариерата си, то този процент винаги им се дава.

Такса солидарност няма нищо общо с договори, договорки и подобни, просто се дава на клуба.

Ясно, мерси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

barama
Контакти:

Мнениеот barama » 29 юни 2011 13:52

Само ще припомня ,че Пирин беше изхвърлен края на август 2005 ,малко преди Бербатов да бъде продаден в Тотнъм за 16 млн . паунда - странно нали :) Като цяло измекярите на БГ футбола бая се налапаха нея година.Изгониха Пирин създадоха се 100 Пирина само и само да лапнат парите от Берба , ЦСКА който биеше наред с 6 ,7 и 8 гола разлика и водеше да Левски 8 точки на полусезона, изведнъж се срина ,Левски влезе в групите на ШЛ , ама парите от това влезнаха не в касата на Герена , а напълниха гушите на други такива измекяри ,като цяло грозна работа
Последна промяна от barama на 29 юни 2011 14:09, променено общо 1 път.

келеша
Контакти:

Мнениеот келеша » 29 юни 2011 14:09

Добре е за Пирин,но дебелия-кол и кур! :!:

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 29 юни 2011 14:21

Дали е Наков или Маков е без значение...Парите си отиват в Пирин и никой не може да оспори това,жалкото е ,че отбора имаше огромен потенциал,а ще трябва да се мъчи из долните дивизии сега...дано са им от полза тези средства и по-скоро се завърнат на заслуженото си место ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 юни 2011 14:41

B__A__N__DA__TA написа:Дали е Наков или Маков е без значение...Парите си отиват в Пирин и никой не може да оспори това,жалкото е ,че отбора имаше огромен потенциал,а ще трябва да се мъчи из долните дивизии сега...дано са им от полза тези средства и по-скоро се завърнат на заслуженото си место ;)

Парите отивали в Пирин... че, когато го имаше отбора, пак не отиваха в касата, а по сметка на Галчев... Жалко, че тази самозабравена свиня с 2 мозъчни клетки забрави какви ги говореше съвсем скоро!!!

"Абсолютно подкрепям стачката на футболистите. Те са в правото си да стачкуват, тъй като играят страхотно, а не могат да си получат възнагражденията. Аз също стачкувам, тъй като седем месеца не съм получавал заплата като изпълнителен директор”, коментира Емил Наков пред е-79.

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 29 юни 2011 15:07

ДОКАТО ОНЯ С ИЗКУСТВЕНАТА КОСА НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ФУТБОЛА ЩЕ ВЪРВИ САМО НАДОЛУ, НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА СЕ МАХНЕ ТОЯ БОКЛУК МРЪСЕН, ГАВРАТА С НАШИЯ ФУТБОЛ СТИГНА НЕЧОВЕШКИ РАЗМЕРИ И ВИКАМ ЧЕ Е ВРЕМЕ КАКТО КАЗАХА ГЪЦИТЕ "ДА СЕ СЪБУДИМ" И АКО НЕЩАТ САМИ ДА СЕ МАХНАТ ДА ГИ СВАЛИМ С БОЙ...
[offtopic]Съжелявам за Болда и КапсЛока но ми писна вече от безсрамието на тея нещасници...[/offtopic]
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 29 юни 2011 15:48

Извинявайте ама Пирин сами си натресоха това крадливо прасе......

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 юни 2011 16:35

Muscarin написа:Извинявайте ама Пирин сами си натресоха това крадливо прасе......

Спорна работа... Колкото вие сами си натресохте Селския...

Върни се в “Футбол - България”