Лято 2011 трансфери и спекулации!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Re: Балдовалиев: В България бих играл само за Локо Пловдив

Мнениеот Марти Камбуров » 21 юни 2011 18:46

Muscarin написа:Поредните клишета! Курдов само за Ботев,този само за Локо,що ли не им вярвам!

!!!! Тоя филм сме го гледали, поне да беше някои, който има връзка с града и отбора. Ще се радвам да се върне, ама тия думи да си ги запази.
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Re: Балдовалиев: В България бих играл само за Локо Пловдив

Мнениеот GBP » 21 юни 2011 19:15

Абе, дума дупка не прави... :lol:
Преди 40-50 години наистина може да е било така, но сега вече ме съмнява. Не само Балдовалиев, а който и да е друг би отишъл при "по-добрата" заплата. И да има някое изключение, то ще е толкова често срещано, колкото можеш да видиш черен тенисист на "Уимбълдън". Има там едни сестри Уилямс и за други особено не се сещам...

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Лято 2011 трансфери и спекулации!

Мнениеот Ванко_Ултраса » 22 юни 2011 01:39

Зоран Балдовалиев ясно каза, че е готов да се завърне на Лаута стига само нашите да го потърсят и разбира се да му предложат прилични условия.Балдовалиев поне си го знаем - доказал се е както тук, така и в чужбина, че може да бележи.Не знам само нашето ръководство, каво чака :?: :!:
Имам чувството, че ръководството ни предпочита да привлича разни анонимници, вместо футболисти, които са се доказали.
Имаме проблеми с атаката, това е ясно както на нас-фоневоте, така и на ръководството.Имат готов нападател, като Зоран те седят.Има някаква причина, но засега си я знаят само от ръководството.
Изображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 23 юни 2011 12:47

Здравейте момчета.Извинявам се,че пиша тук,но можете ли дадете оценки за играта на тези момчета,Християн Попов и Марчев,които май ще почват подготовка с нас.Марчев още миналия сезон го гласяха,но тогава нещо не се разбраха с Динев.
Благодаря ви! ;)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 23 юни 2011 13:26

ralimavridov написа:Здравейте момчета.Извинявам се,че пиша тук,но можете ли дадете оценки за играта на тези момчета,Християн Попов и Марчев,които май ще почват подготовка с нас.Марчев още миналия сезон го гласяха,но тогава нещо не се разбраха с Динев.
Благодаря ви! ;)

Веско е крилце - има линейна скорост и добра техника, ще Ви свърши работа при всички случаи.
Младо момче е и е много талантлив.Генов предполагам, че ще го пуска титуляр т.е ще му гласува доверие и момчето ще израстне много при Вас.Аз лично съжалявам, че не си го върнахме, но няма как да се вмести с чуждестранните зевзди на Коко.

Християн съм го гледал, но поне мен не ме е впечатлил с нещо.Може и да стане, но се иска много работа и търпение с него.
Чечко ще го пуска, като резерва и малко по-малко ще го налага...така се работи с младите.Иначе Веско е готов титуляр и скоро лично ще се убедиш, че заслужава да е сред първите 11 на терена.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 юни 2011 12:46

Гледам, че работата на Мишо Венков с Металург Донецк се е развалила...нашите да го докарат по спешност на Лаута, няма какво да се чудят и маят :!: Къде ще намерят такъв ляв бек като Мишо?Сигурно ще иска много пари, но човекът си има покритие затова - българин, бивш национал и най-вече се е доказал в първенството ни.Има моменти, когато наистина Коко трябва да се бръкне по-дълбоко в джоба и се надявам този момент да не го пропусне.Стига вече с тези чуждестранни пелета, когато имаме опция с български вариант при това качествен :!:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 юни 2011 14:27

Ще го докарат не на Лаута, а в Банско аххаа
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 юни 2011 15:34

Пловдив1926 написа:Ще го докарат не на Лаута, а в Банско аххаа

А дано де...дано стане работата.
Има ли изгледи да подпише с нас...нашите въобще искат ли го?
Щото Канатларовски нещо говори, че щял да идва ляв бек, но не от България, а от странство :mrgreen: -
Локо Пловдив чака класно попълнение от чужбина за по­ста ляв бек. Това призна вче­ра старши треньорът на черно-белите Драган Канатларовски.В момента това е най-сла­бото място в състава ни. Раз­полагаме само с Ангел Йошев, който все още кара проби. Ча­кам до седмица подсилване за тази позиция от чужбина, но засега не мога да ви разкрия повече подробности", заяви македонският специалист.

Трябва ни ляв бек, на кого­то направо слагаме екипа и той започва да играе, а такъв можем да намерим най-вече от чужбина", категоричен бе Канатларовски
Източник: NS
Изображение

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 29 юни 2011 18:42

Ако не вземем Венков или поне не направим опит да го привлечем, сериозно ще почна да мисля, че има други интереси в трансферите... Ако няма някакви извънземни претенции, мястото му е на ЛАУТА!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”