ultra_shark написа:kartago написа:Пич, не ти говоря глупости, а ти казвам реалностите ! Защо да ги купува някой "зелените", като МС ги продава без стадион ?! Вие къде играете сега ? На стадиона на "Черноморец" ли ?! А Събев, ще ги вкара точно толкова, колкото преди две години с Вихрен, които бяха пъти по-слаби от Нафтата, точно тогава имах работа с ръководството на стадиона, не си виждал такива гузни физиономии просто !....Не споря, че сте верни, адмирации за това, но запомни от мене, уважавай всички, не са селяни, и не нам кво си, това също са верни момчета на своите отбори, които в нашето тъпо първенство заслужават единствено уважение !!!!!....
След, като не си запознат с нещата около Бургаския футбол не говори. МС търси абсолютно всякакви начини да се отърве от ПФК Нафтекс и единствената възможност това да стане е да влязат в елита. Ще видиш, че ще го направят.
Аз ли не съм запознат ???? Я ходи да се прегледаш или отивай да берш гъби на луната !!!!.........Не ми отговри, на чии стадион играете ?!