Новите отбори в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Новите отбори в А група

Мнениеот kartago » 24 май 2009 18:39

ultra_shark написа:
kartago написа:Пич, не ти говоря глупости, а ти казвам реалностите ! Защо да ги купува някой "зелените", като МС ги продава без стадион ?! Вие къде играете сега ? На стадиона на "Черноморец" ли ?! А Събев, ще ги вкара точно толкова, колкото преди две години с Вихрен, които бяха пъти по-слаби от Нафтата, точно тогава имах работа с ръководството на стадиона, не си виждал такива гузни физиономии просто !....Не споря, че сте верни, адмирации за това, но запомни от мене, уважавай всички, не са селяни, и не нам кво си, това също са верни момчета на своите отбори, които в нашето тъпо първенство заслужават единствено уважение !!!!!....

След, като не си запознат с нещата около Бургаския футбол не говори. МС търси абсолютно всякакви начини да се отърве от ПФК Нафтекс и единствената възможност това да стане е да влязат в елита. Ще видиш, че ще го направят.

Аз ли не съм запознат ???? Я ходи да се прегледаш или отивай да берш гъби на луната !!!!.........Не ми отговри, на чии стадион играете ?!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 18:42

emo написа:
PFC Litex написа:Монтана, като ще влизат базата им, в какво състояние?
И те ли ще митарстват по други стадиони, когато са домакини?

май са нещо от сорта на Локо Мз.ще си играят на стадион Огоста край едноименната река

Бе то аз и на стадиона съм им ходил, но идеята е същият дали е ремонтиран, защото в този си вид няма, как да получат лиценз.
Стадиона на Локо Мз. е цвете пред техния.
Изображение

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 24 май 2009 18:45

PFC Litex написа:
emo написа:
PFC Litex написа:Монтана, като ще влизат базата им, в какво състояние?
И те ли ще митарстват по други стадиони, когато са домакини?

май са нещо от сорта на Локо Мз.ще си играят на стадион Огоста край едноименната река

Бе то аз и на стадиона съм им ходил, но идеята е същият дали е ремонтиран, защото в този си вид няма, как да получат лиценз.
Стадиона на Локо Мз. е цвете пред техния.

признавам си скоро не съм им виждал стадиона.но ако не играят в Монтана ще играят в Мездра.няма да им е далече

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 18:49

Не става дума за далече.
Става дума за това, че искаме да ни върви футбола нагоре, а в действителност тъпчем на едно място.

По-новите изисквания за лицензиране има вероятно стадиона в Ловеч да не получи лиценз за вътрешното първенство.

Очаквайте много изненади, много. Има вероятно да не стартира новият шампионат.
Изображение

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 24 май 2009 18:54

PFC Litex написа:Не става дума за далече.
Става дума за това, че искаме да ни върви футбола нагоре, а в действителност тъпчем на едно място.

По-новите изисквания за лицензиране има вероятно стадиона в Ловеч да не получи лиценз за вътрешното първенство.

Очаквайте много изненади, много. Има вероятно да не стартира новият шампионат.

еееееееееееееееееееее как няма да стартира?ти чуваш ли се.ако трябва ще играят на 1-2 стадиона но ще има футбол

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 19:03

emo написа:еееееееееееееееееееее как няма да стартира?ти чуваш ли се.ако трябва ще играят на 1-2 стадиона но ще има футбол

Дано нещо минем отново между капките, но нещата са много сериозно, МНОГО.

След като ти казвам, че има вероятност стадиона на Литекс да не получи лиценз прави сметка.
Изображение

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 24 май 2009 19:05

kartago написа:
ultra_shark написа:
kartago написа:Пич, не ти говоря глупости, а ти казвам реалностите ! Защо да ги купува някой "зелените", като МС ги продава без стадион ?! Вие къде играете сега ? На стадиона на "Черноморец" ли ?! А Събев, ще ги вкара точно толкова, колкото преди две години с Вихрен, които бяха пъти по-слаби от Нафтата, точно тогава имах работа с ръководството на стадиона, не си виждал такива гузни физиономии просто !....Не споря, че сте верни, адмирации за това, но запомни от мене, уважавай всички, не са селяни, и не нам кво си, това също са верни момчета на своите отбори, които в нашето тъпо първенство заслужават единствено уважение !!!!!....

След, като не си запознат с нещата около Бургаския футбол не говори. МС търси абсолютно всякакви начини да се отърве от ПФК Нафтекс и единствената възможност това да стане е да влязат в елита. Ще видиш, че ще го направят.

Аз ли не съм запознат ???? Я ходи да се прегледаш или отивай да берш гъби на луната !!!!.........Не ми отговри, на чии стадион играете ?!

Че ние кво сме виновни, че играем там? Мислиш ли, че ни е приятно и се чувстваме, като домакини? А, така, като гледам не си запознат да. Ще си говорим пак.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 май 2009 19:07

Монтана мисля че дори имат победа над ЦСКА на армията, в средата на 90-те
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 24 май 2009 19:09

PFC Litex написа:
emo написа:еееееееееееееееееееее как няма да стартира?ти чуваш ли се.ако трябва ще играят на 1-2 стадиона но ще има футбол

Дано нещо минем отново между капките, но нещата са много сериозно, МНОГО.

След като ти казвам, че има вероятност стадиона на Литекс да не получи лиценз прави сметка.

ето затова А група трябва да е от 10 отбора.а вие ще получите лиценз.спокойно.Гришата ще направи ремонт и ще ви лицензират

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 19:12

emo написа:ето затова А група трябва да е от 10 отбора.а вие ще получите лиценз.спокойно.Гришата ще направи ремонт и ще ви лицензират

Ако искаш ми вярвай, нещата са много, много, много сериозни, а за ЕКТ са :shock:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”