Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 28 юни 2011 21:08

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
tevez написа:Интересен метод за наказание измисли треньорът на Левски Георги Иванов. На днешната втора тренировка на "сините" в Правец играчите се разделиха на три отбора с по седем полеви играчи и играха всеки срещу всеки. Любопитно бе, че останалият на трето място в импровизираната надпревара отбор трябваше да се прибира пеша от игрището до хотела. Разстоянието между тях е 2,2 км. Сред отбора на загубилите бяха Дарко Тасевски, Орлин Старокин, Мариян Огнянов, Сержиньо Грийн, юношите Тонев и Живков и стражът Кирил Акалски.

Победител в състезанието стана "жълтият" тим с капитан Владимир Гаджев. Вратар на спечелилите бе Божидар Митрев, а в отбора бяха още Александър Башлиев, Стефан Станчев, Даниел Димов, Марко Видович, Тодор Христов и Иван Цветков.

Капитан на завършилите на второ място пък бе Христо Йовов

Тасевски както го мързи,това наказание е точно за него. ;) :)

+Мърдиян Огнянов!

Подсети ме,защо не предложим на Херо да вземе Мариян

Щото не го ще!!!Да не е луд!

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 28 юни 2011 21:26

Херо прави напук най вероятно на Батков....не ми се вярва да има пререкание с Гонзо но както и да е.Аз лично се радвам че Херо не ни стана треньор защото той ми падна в очите като човек когато публично изрече и твърдеше че играчите на Ловеч вземат яко допинг/а самият сър Херо им беше преди това треньор и мълчеше по този въпрос като риба/Така и Зума се изхвърли за някакви доказателства и говореше за някакъв ресторант и свидетели.......така и Ристе СТоичков се перпереше с някаква тайна папка която щеше да покаже пред обществото........това са хора шушумиги.......това са п.....е в БГ футбола и нямат място да ми се правят на мъже.Иначе да се изкажа за интервюто на холандеца....прави впечатление на интелигентен пич който не е дошъл току така.....а наистина иска да се докаже като голмайстор и аз от все сърце му пожелавам успех и да знае че с това интервю си спечели много фенове.......ние сме с теб и ще те подкрепяме до край защото ти вече си един от нас.......облечеш ли веднъж синята фанелка обичай отбора до края на живота си.....така както го обичаше великия и незабравим за нас Георги Аспарухов-ГУНДИ.Успех холандецо.... давай смело.....синя БЪЛГАРИЯ вече те обича и те подкрепя за твоето ново начало.......от тук и само нагоре....към върха от който навярно ти стиска палци и твоето загубено детенце и то се моли като нас да успееш с великия отбор ЛЕВСКИ!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 юни 2011 22:21

turbogena написа:
tevez написа:Интересен метод за наказание измисли треньорът на Левски Георги Иванов. На днешната втора тренировка на "сините" в Правец играчите се разделиха на три отбора с по седем полеви играчи и играха всеки срещу всеки. Любопитно бе, че останалият на трето място в импровизираната надпревара отбор трябваше да се прибира пеша от игрището до хотела. Разстоянието между тях е 2,2 км. Сред отбора на загубилите бяха Дарко Тасевски, Орлин Старокин, Мариян Огнянов, Сержиньо Грийн, юношите Тонев и Живков и стражът Кирил Акалски.

Победител в състезанието стана "жълтият" тим с капитан Владимир Гаджев. Вратар на спечелилите бе Божидар Митрев, а в отбора бяха още Александър Башлиев, Стефан Станчев, Даниел Димов, Марко Видович, Тодор Христов и Иван Цветков.

Капитан на завършилите на второ място пък бе Христо Йовов

Тасевски както го мързи,това наказание е точно за него. ;) :)

Хах ,доста добро наказание :lol:

Абсолютно!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 юни 2011 10:53

Днеска по БНТ 1 от 18:30 - Балада за Гунди - документален филм(България, 2003г.) ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
BiJuTeRa
Контакти:

Мнениеот BiJuTeRa » 29 юни 2011 12:04

turbogena написа:Днеска по БНТ 1 от 18:30 - Балада за Гунди - документален филм(България, 2003г.) ;)

Мерси,чух онзи ден по телевизията но не запомних от колко чеса !
Изображение
▒▓█▀▄▀▄ L E V S K I ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 юни 2011 14:16

Отдавна съм си го "изтеглил"!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2011 14:18

turbogena написа:Днеска по БНТ 1 от 18:30 - Балада за Гунди - документален филм(България, 2003г.) ;)

Филмът е уникален. Аз съм го гледал няколко пъти, но днес отново ще го гледам.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юни 2011 17:35

Тази вечер в "Шоуто на Слави" - Мира Баджева & Величка Аспарухова

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 юни 2011 19:18

Младите Стамболийски и Атанасов са направили добро впечатление с играта си и физическите данни!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 юни 2011 19:19

Тодор Христов: Гонзо знае как да ни изведе до върха
Новото попълнение на столичния гранд Левски - Тодор Христов изрази възхищението си към предводителя на сините - Георги Иванов.

"Гонзо знае как да ни изведе до върха. Сигурен съм, че под негово ръководство на Левски тепърва му предстоят много успехи. Аз не съм точно човекът, който ще се наеме да коментира треньорските му качества, но си личи че е амбициран да работи здраво, защото иска в края на сезона да зарадваме феновете ни. Той е изключителен професионалист", сподели лявото крило.

"Новите съотборници ми помагат да се интегрирам по-добре в отбора и на този етап всичко е наред и нямам проблеми. Старая се да изпълнявам правилно всички упражнения по време на тренировките. Надявам се да дебютирам още в събота срещу Локо Сф", добави бързакът.

"Вярвам, че ще стана шампион още при първия ми сезон на Герена. Ако не го мислех, въобще нямаше да обличам синята фланелка", каза още Христов.

Върни се в “Левски”