Новите отбори в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_champions

Новите отбори в А група

Мнениеот Red_champions » 24 май 2009 17:44

На края сме на едно интригуващо и изпълнено с интересни мачове първенство.Но ето,че е време и да погледнем кои ще са новите участници от догодина в А група.Монтана за първи път ще влезе в А група и ще имаме възможността да гледаме нов колоритен отбор в елита.Монтана са на първо място в Западната Б група.Битката за второто място,което дава място на баража за влизане в А група, е яростна.Пирин Банско и Спортист Своге са на разлика две точки един от друг,преднината е в полза на банскалии.В Източната Б група нещата изглеждат сякаш по-ясни.Един клтов отбор с богата история догодина ще играе в А група-става дума за Берое Стара Загора.И докато миналата година разни мафиоти извадиха старозагорци от елита,още след година бяло-зелените се заръщат в лигата,верни на максимата "нема мое,нема твое,всичко е Берое!".На второ място е не друг,а... Нафтекс!Бургазлии а на крачка от елита,но ще трябва да преодолеят своя съперник на баража -Спортист или Банско.Кои от трите отбора мислите,че ще е третия участник в елита освен Берое и Монтана?
Имам и един въпрос.Търсих,четох,но така и не намерих инфо,затова ви питам тук,някой знае ли,за кога са насрочени баражите и ще има ли по традиция телевизия,която да излъчва пряко баража?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
emo

Re: Новите отбори в А група

Мнениеот emo » 24 май 2009 17:50

Монтана вече са били в Агрупа.баражът е в 1 мач на 20.06 ако не се лъжа за датата.Нафтекс ще загуби баража независимо срещу кого играе.Предполагам знаеш защо

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 24 май 2009 17:52

Мисля че Нафтекс ако не продаде пак баража както преди 2 год срещу Видима ще влезе в А група . И така ще се появят още дербита Черноморец - Нафтекс както и не чак толкова голямото но все пак дерби Сливен - Берое ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 24 май 2009 17:53

emo написа:Монтана вече са били в Агрупа.баражът е в 1 мач на 20.06 ако не се лъжа за датата.Нафтекс ще загуби баража независимо срещу кого играе.Предполагам знаеш защо

Значи за Монтана,там където четох информацията е била грешна.А относно това,че Нафтекс с който и да играе ще загуби баража,не занм нищо подобно,но ми стана интересно,кажи защо?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 24 май 2009 17:53

за твое сведение, Монтана бяха членове на А група през деветдесетте, дори Стилиян Петров дойде от там на Армията. Отделно от това през годините на комунизма под името Септемврийска слава са участвали в Б РФГ , но не успяват да пробият в А група.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 24 май 2009 17:56

killer написа:за твое сведение, Монтана бяха членове на А група през деветдесетте, дори Стилиян Петров дойде от там на Армията. Отделно от това през годините на комунизма под името Септемврийска слава са участвали в Б РФГ , но не успяват да пробият в А група.

А,да ,май ако не се лъжа бяха в първата десетка?

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 24 май 2009 17:58

Red_champions написа:
emo написа:Монтана вече са били в Агрупа.баражът е в 1 мач на 20.06 ако не се лъжа за датата.Нафтекс ще загуби баража независимо срещу кого играе.Предполагам знаеш защо

Значи за Монтана,там където четох информацията е била грешна.А относно това,че Нафтекс с който и да играе ще загуби баража,не занм нищо подобно,но ми стана интересно,кажи защо?

защото 1 собственик няма право да има 2 отбора в една дивизия.М.Събев е собственик на Нафтекс и Черноморец.Хр.Ковачки пък на Миньор и Берое.така че ще гледаме кво ще правят заралии и перничани есента

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 24 май 2009 18:00

да напълно съм съгласен с колегата и аз знам,че нафтата ще пуснат на баража,в наща група,се знае отдавна нещо като неписан слух е,че така ще направят,също както така вече направиха,а и ощше правят отборите на спартак пд и родопа(за спарвка вище къде бяха в началото на полусезона и къде са сега и колко поредни резила имат),както и да е,но е ясно,че новият член ще е от западната б група,а честито на печелившите :) пален резил :| :?: :?: :?: :oops:
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 май 2009 18:07

Колкото и е за уважение Митко Събев за това което уж прави за "Черноморец" в момента ( междувпрочем, така рекламираната тренировачна база за 6 млн. евро, която трябваше да започне да се прави април месец и до края на годината трябваше да е готова, още нищо не е пипнато !!!), та колкото е за уважение, така и трепането му е малко, заради пълното пренебрегване на "Нафтекс", даже сега са си добър отбор, с много добра детско-юношеска школа ( една от най-добрите в България ), не вярвам, че някога феновете на бившия "Нефтохимик" ще се присъединят към срамно слабата агитка на "Черноморец", общо взето бъдещето ще покаже, също е срамно, че "Черноморец" е с регистрация в Айтос, щото култовото лице Дражев държи правата на истинския "Черноморец", бе голям смех е там.......
П.П. Апропо, не знаех, че "Миньор" и симпатичния отбор на "Берое" са с общ собственик, не може да играят в една група, не знам какво ще се случва, но ще има циркове пак !!!!!...

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 24 май 2009 18:14

Срамно слабата агитка на Черноморец :D
Те другите пък дето са много силни....
Дано да има бургаско дерби ама не ми се вярва.

Върни се в “Футбол - България”