На края сме на едно интригуващо и изпълнено с интересни мачове първенство.Но ето,че е време и да погледнем кои ще са новите участници от догодина в А група.Монтана за първи път ще влезе в А група и ще имаме възможността да гледаме нов колоритен отбор в елита.Монтана са на първо място в Западната Б група.Битката за второто място,което дава място на баража за влизане в А група, е яростна.Пирин Банско и Спортист Своге са на разлика две точки един от друг,преднината е в полза на банскалии.В Източната Б група нещата изглеждат сякаш по-ясни.Един клтов отбор с богата история догодина ще играе в А група-става дума за Берое Стара Загора.И докато миналата година разни мафиоти извадиха старозагорци от елита,още след година бяло-зелените се заръщат в лигата,верни на максимата "нема мое,нема твое,всичко е Берое!".На второ място е не друг,а... Нафтекс!Бургазлии а на крачка от елита,но ще трябва да преодолеят своя съперник на баража -Спортист или Банско.Кои от трите отбора мислите,че ще е третия участник в елита освен Берое и Монтана?
Имам и един въпрос.Търсих,четох,но така и не намерих инфо,затова ви питам тук,някой знае ли,за кога са насрочени баражите и ще има ли по традиция телевизия,която да излъчва пряко баража?
Новите отбори в А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_champions
Новите отбори в А група
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Re: Новите отбори в А група
Монтана вече са били в Агрупа.баражът е в 1 мач на 20.06 ако не се лъжа за датата.Нафтекс ще загуби баража независимо срещу кого играе.Предполагам знаеш защо
Мисля че Нафтекс ако не продаде пак баража както преди 2 год срещу Видима ще влезе в А група . И така ще се появят още дербита Черноморец - Нафтекс както и не чак толкова голямото но все пак дерби Сливен - Берое 

[center]

[/center]

- Red_champions
emo написа:Монтана вече са били в Агрупа.баражът е в 1 мач на 20.06 ако не се лъжа за датата.Нафтекс ще загуби баража независимо срещу кого играе.Предполагам знаеш защо
Значи за Монтана,там където четох информацията е била грешна.А относно това,че Нафтекс с който и да играе ще загуби баража,не занм нищо подобно,но ми стана интересно,кажи защо?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
за твое сведение, Монтана бяха членове на А група през деветдесетте, дори Стилиян Петров дойде от там на Армията. Отделно от това през годините на комунизма под името Септемврийска слава са участвали в Б РФГ , но не успяват да пробият в А група.
- Red_champions
killer написа:за твое сведение, Монтана бяха членове на А група през деветдесетте, дори Стилиян Петров дойде от там на Армията. Отделно от това през годините на комунизма под името Септемврийска слава са участвали в Б РФГ , но не успяват да пробият в А група.
А,да ,май ако не се лъжа бяха в първата десетка?
Red_champions написа:emo написа:Монтана вече са били в Агрупа.баражът е в 1 мач на 20.06 ако не се лъжа за датата.Нафтекс ще загуби баража независимо срещу кого играе.Предполагам знаеш защо
Значи за Монтана,там където четох информацията е била грешна.А относно това,че Нафтекс с който и да играе ще загуби баража,не занм нищо подобно,но ми стана интересно,кажи защо?
защото 1 собственик няма право да има 2 отбора в една дивизия.М.Събев е собственик на Нафтекс и Черноморец.Хр.Ковачки пък на Миньор и Берое.така че ще гледаме кво ще правят заралии и перничани есента
да напълно съм съгласен с колегата и аз знам,че нафтата ще пуснат на баража,в наща група,се знае отдавна нещо като неписан слух е,че така ще направят,също както така вече направиха,а и ощше правят отборите на спартак пд и родопа(за спарвка вище къде бяха в началото на полусезона и къде са сега и колко поредни резила имат),както и да е,но е ясно,че новият член ще е от западната б група,а честито на печелившите
пален резил

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Колкото и е за уважение Митко Събев за това което уж прави за "Черноморец" в момента ( междувпрочем, така рекламираната тренировачна база за 6 млн. евро, която трябваше да започне да се прави април месец и до края на годината трябваше да е готова, още нищо не е пипнато !!!), та колкото е за уважение, така и трепането му е малко, заради пълното пренебрегване на "Нафтекс", даже сега са си добър отбор, с много добра детско-юношеска школа ( една от най-добрите в България ), не вярвам, че някога феновете на бившия "Нефтохимик" ще се присъединят към срамно слабата агитка на "Черноморец", общо взето бъдещето ще покаже, също е срамно, че "Черноморец" е с регистрация в Айтос, щото култовото лице Дражев държи правата на истинския "Черноморец", бе голям смех е там.......
П.П. Апропо, не знаех, че "Миньор" и симпатичния отбор на "Берое" са с общ собственик, не може да играят в една група, не знам какво ще се случва, но ще има циркове пак !!!!!...
П.П. Апропо, не знаех, че "Миньор" и симпатичния отбор на "Берое" са с общ собственик, не може да играят в една група, не знам какво ще се случва, но ще има циркове пак !!!!!...
-
- Контакти:
Срамно слабата агитка на Черноморец :D
Те другите пък дето са много силни....
Дано да има бургаско дерби ама не ми се вярва.
Те другите пък дето са много силни....
Дано да има бургаско дерби ама не ми се вярва.
Върни се в “Футбол - България”