Черно море е най-добрия отбор през пролетния полусезон

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море е най-добрия отбор през пролетния полусезон

Мнениеот Sagittarius » 24 май 2009 17:22

Локо Сф се пръкна на футболния небосклон случайно,защото убиха Георги Илиев в Слънчев бряг и Локо пд отстъпи назад.Веднага щом се появи нов сериозен отбор героите от Чачак бързо си намериха мястото.Гигов пък е най-смешния президент на футболен клуб.Години наред си тика отбора със съдии,а сега когато не го подпират реве на умряло.Разбира се,че ще разбием вашата хегемония.Колко са силни ЦСКА видяхме нагледно в мачовете си с тях 1:1 и 1:0,пълен наш превес.Нито ни имат базите,нито школите,нито играчите.Предизборно ги напомпаха,ни догодина избори няма и ще ги издухаме с мръсна газ.Колкото до вас не знам,ще видим как ще тръгне сезона,но ако пак станете Евроидиот и се гипсирате нищо чудно с Литекс да се борим за титла.Крайно време е да не сте в играта :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 18:40

ludiq1913 написа:
PFC Litex написа:Научи се да четеш.
Питам НАЦИОНАЛНИЯ СЕЛЕКЦИОНЕР, къде се е провалил, говорим за НАЦИОНАЛНИЯ селекционер, а не КЛУБЕН такъв :!:
Разликата в двете понятия е адски голяма.

Да нали си е национален селекционер и в Литекс, така че какво да не му броим резилите и в клубното му тимче ли, той там не може да се справи, а това че е бил Беларус и Кипър наистина са невероятни постижение, браво щом бием такива гиганти наистина сме големи

За момента освен да мълчиш и да чакаш издънка за да злорадстваш друго не ти остава :lol:
Като национален селекционер имали загуба - НЕ.
Отборът играе ли добре - ДА.
Върна ли се надеждата в момчетата - ДА.

Всичко останало ми е през знаеш, кое футболистите, от кои отбори. Ако ще половината да са Бацова маала все ми е тая.

Към феновете на Черно море: отново ли ще играете в Бургас или София мачовете си за ЕКТ?
Изображение

savi
Контакти:

Мнениеот savi » 24 май 2009 19:33

В Бургас едва ли ще искат да играят заради терена ,Сливен няма ли лиценз?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 20:51

До 03.06.2009 трябва да заявите стадионите, на които искате да играете за да могат да бъдат инспектирани от УЕФА.
За ЕКТ от този сезон едно от задължителните изисквания, но мисля, че е за груповата фаза е да има задължително светлинно табло, осветление, паркинг за минимум 1000 автомобила, тоалетни и още ред неща.
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 май 2009 22:28

Pride написа:и трите тима сте едни силни :lol: :lol: :lol: и вчера се видя с 10 човека ЦСКА в опълчение, с "Левски" 3:0 за нас, Черно море ги спаси слугата им Игнатов. Смешно е ТИМ да говори за купуване, цял сезон вървите с пачките и мутрите напред

А вие как вървите с Гигов?Да бяхте били Локо Пд в Надежда,да бяхте вкарали на ЦСКА,с 10 души почти ги смачкахте,пак ли ние моряците сме ви виновни?Типично по български всички са виновни,ТИМ,БФС,ЦРУ и ЕС.Кольо Спасов,добре ви каза че сте сапунен отбор,смешнико.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 24 май 2009 22:41

PFC Litex написа:
ludiq1913 написа:
PFC Litex написа:Научи се да четеш.
Питам НАЦИОНАЛНИЯ СЕЛЕКЦИОНЕР, къде се е провалил, говорим за НАЦИОНАЛНИЯ селекционер, а не КЛУБЕН такъв :!:
Разликата в двете понятия е адски голяма.

Да нали си е национален селекционер и в Литекс, така че какво да не му броим резилите и в клубното му тимче ли, той там не може да се справи, а това че е бил Беларус и Кипър наистина са невероятни постижение, браво щом бием такива гиганти наистина сме големи

За момента освен да мълчиш и да чакаш издънка за да злорадстваш друго не ти остава :lol:
Като национален селекционер имали загуба - НЕ.
Отборът играе ли добре - ДА.
Върна ли се надеждата в момчетата - ДА.

Всичко останало ми е през знаеш, кое футболистите, от кои отбори. Ако ще половината да са Бацова маала все ми е тая.

Към феновете на Черно море: отново ли ще играете в Бургас или София мачовете си за ЕКТ?

Няма да ти отговарям повече, но ще ми е интересно ако загубите от Пирин как ще скриеш разочарованието си Мъриту :lol:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 май 2009 23:04

Стадиона в Бургас вече е заявен.А затова кой ще е треньор и кои играчи ще бъдат викани в национала не ме интересува.Важното е само да вървим напред.Не да ме е срам като ме питат хората в Европа защо не се класираме за поредното световно или европейско,аз да се чудя какво да им отговарям.Сякаш аз съм избирал селекционера или играчите. :(
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 24 май 2009 23:48

Pride написа:и трите тима сте едни силни :lol: :lol: :lol: и вчера се видя с 10 човека ЦСКА в опълчение, с "Левски" 3:0 за нас, Черно море ги спаси слугата им Игнатов. Смешно е ТИМ да говори за купуване, цял сезон вървите с пачките и мутрите напред

Отворко,добре че взехте Камбуров.Без него бяхте много зле.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 25 май 2009 04:12

Veso1913 написа:Стадиона в Бургас вече е заявен.А затова кой ще е треньор и кои играчи ще бъдат викани в национала не ме интересува.Важното е само да вървим напред.Не да ме е срам като ме питат хората в Европа защо не се класираме за поредното световно или европейско,аз да се чудя какво да им отговарям.Сякаш аз съм избирал селекционера или играчите. :(

От къде знаеш, че е заявен стадиона в Бургас, нали не бяха доволни от терена там, бил много лош може пак да решат в шопско

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 май 2009 17:58

Vailo написа:цаци, благодарим ви че спряхте ЦСКА :lol: .. ама тва 'черно море шампион догодина' е доста смешна скоропоговорка.. за да стане провинциален отбор шампион трябва да купи много мачове .. питайте Локо пловдив и Литекс ;) и си оправете най-накрая смешния маломерен стадион.. грозно е 3тия в А група да играе на игрище малко по-дълго от хандбално.. това е основната причина да печелите домакинствата ... до преди години и Асенал играеха на малкия 'Хайбъри' и за това рядко губеха у дома ;) 'Тича' не става за футбол, по-скоро за крикет или софтбол или за квартална градинка :lol:

На калпав моряк и водоралсите с аму виновни,.Айде д ане казвам кой е провмциален отбор.....
Айде да не казвма вие ак си вземате тилтлите.
По-добре замъчли четсно,че се излагаш!!!

Върни се в “Черно море”