Нови шест ( 6 ) в селекцията на Херо...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ta4i
Контакти:

Re: Нови шест ( 6 ) в селекцията на Херо...

Мнениеот ta4i » 26 юни 2011 09:27

Вярвам на Херо той е единственият треньор който би направил отбор достоен да върне публиката на Бургас.Радвам се че Херо предпочете Бургас но щях да бъда по щаслив ако
отборът който ще сглобява се наричаше "Нефтохимик". Въпреки всичко пожелавам на Херо и отборът на "Черноморец" много успехи но със силни мачове а не като отборчето на онова алчно "БЪЛГАРЧЕ" Краси Балъков. Още веднъж успех и дано тази прекрасна публика на Бургас се върне на стадиона .
Бургас не е провинция.
НАФТА ОЛЕ...ОЛЕ...ОЛЕ :o :o :o :o :o :o
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 юни 2011 15:47

Някой има ли идея какво се случва с Браганца ? Ще го има ли в отбора ? Лъхаше на футбол от него.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 юни 2011 18:24

Все още не се е прибрал след ваканцията. Никой в отбора не знае каква е причината, той самият не се е обаждал.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 юни 2011 19:20

k.dimitrov написа:Все още не се е прибрал след ваканцията. Никой в отбора не знае каква е причината, той самият не се е обаждал.

Причината е че мандрата свърши.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 юни 2011 20:04

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
k.dimitrov написа:Все още не се е прибрал след ваканцията. Никой в отбора не знае каква е причината, той самият не се е обаждал.

А може и с Нафтата да преговаря... :) ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 юни 2011 20:09

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

А може и с Нафтата да преговаря... :) ;)

Едва ли би направил такава грешка.Ултрасите ще му стъжнят живота. Нефтохимик е като Зенит-ако се интересуваш,разбираш какво искам да ти кажа
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 юни 2011 21:04

В тази връзка ултрасите ще приемат ли Саката ?????
Между другото Херо се е разшетал из пазара за футболисти. Бори се за халфа Веселин Марчев и Християн Попов ( които и да са те ). Дори от Черно море ги искали, но се притесняват, че Херо ще им ги измъкне...Баааах тоА страх. Херо ми изглежда, като детенце в МОЛ смного пари в джоба. Купува и после ще види какво е купило.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 юни 2011 21:18

ntodorov написа:В тази връзка ултрасите ще приемат ли Саката ?????

Точно по въпроса за Сакалиев се дискутира в сайта ни. Има някои които твърдо са против него.Но повечето (и аз) бихме го приели отново.Все пак той е най-добрия голмайстор в историята на Нефтохимик,а и за мен не е извършил някакво голямо предателство за разлика от някои други наши бивши любимци.Но това е лично мое мнение и не говоря от името на всички мазути

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 юни 2011 22:01

Аз бях от тези, които се заричаха, че никога няма да го приема за себе си. Впрочем за по-голямо предателство от това да се изгавриш със зелената фланелка криейки червената и гнусно показващ я пред нас - не помня. Уж се чешеше по гърба, а я надигаше. Във форумите на ЦСКА се говореше, че навсякъде тръбял, че в отбор със селски манталитет не му се играело повече. Няма как да си забравил, че го водиха за повода да играе, а той се опъваше, като магаре по лед...уважавах го, когато игра в Нафтата, но лично на мен ми падна в очите...Не виждам един Браганца с какво е по-виновен от него освен с това, че е с по-черен цвят на кожата и хич не е чувал през живота си нито Черноморец, нито Нефтохимик преди някой си да го привика в Черноморец. Така мисля аз де. Въпреки, че съм от хората, които и заради един малък жест съм способен отново да давам шанс на човек.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 юни 2011 22:46

ntodorov написа:Аз бях от тези, които се заричаха, че никога няма да го приема за себе си. Впрочем за по-голямо предателство от това да се изгавриш със зелената фланелка криейки червената и гнусно показващ я пред нас - не помня. Уж се чешеше по гърба, а я надигаше. Във форумите на ЦСКА се говореше, че навсякъде тръбял, че в отбор със селски манталитет не му се играело повече. Няма как да си забравил, че го водиха за повода да играе, а той се опъваше, като магаре по лед...уважавах го, когато игра в Нафтата, но лично на мен ми падна в очите...Не виждам един Браганца с какво е по-виновен от него освен с това, че е с по-черен цвят на кожата и хич не е чувал през живота си нито Черноморец, нито Нефтохимик преди някой си да го привика в Черноморец. Така мисля аз де. Въпреки, че съм от хората, които и заради един малък жест съм способен отново да давам шанс на човек.

Сакалиев точно тогава искаше да премине в по-голям клуб и се беше изнервил-не го оправдавам де.Показал е и среден пръст на феновете(лично аз това не съм го видял) след много обиди от тяхна страна.А това за селският манталитет наистина не бях го чул.А що се отнася до Браганца-ами точно това имах предвид-единственото "престъпление"е че е черен,а не че е играл за Черноморец.Нашите са доста "чувствителни" на тази тема-не че сме нямали в миналото чернокожи де.А Зенит Санкт Петербург не взема чернокожи футболисти-политика на клуба....малко е дискриминационно,но така са си решили-тяхна си работа

Върни се в “Черноморец”