Доста по-напред са от нас! Виж им само селата, жилищния фонд, автопарка, енергоспествяащите съоръжения. Да не говорим, че градовете има са подредени, с ниско застрояване и ясни правила за живот! За второто си правhaiobaio написа:не са много по-напред от нас. Мързи ги да дишат.
Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

dunavfc написа:На гръка не му пука,но на поколенията след него ще им пука,разбираш ли,защо е лошо като има изкуствен балон ? Така е било с комунизмът у нас,това добро образование,здравеопазвнае,инфраструктура и т.н да не мислиш,че не са били подържани изскуствено за да е доволен народа ? И накрая какво става не само с нас и с много други социалистически страни,бам бум и балонът се спука.Гърците ги очаква най-малко 10-12 год. мъчителен и бавен растеж на горе.Изобщо няма да се учудя ако след 15-20 год. сме или равни с Гърция или ако сме я разминали.Гърция се крепи изключително много на туризмът си,а сега с тия безредици и стачки,те сами си забиват ножа в сърцето.
А дали е точно така както го казваш или имаше хора които сега са милионери на които им беше позволено да си вземат което си харесат и нищо не остана за държавата. Дали не беше попиляно всичко което работеше. Дали едно време не сме имали болници и салами от месо а не от боклуци. Я питай някой по възрастен дали пенсионерите са си броили стотинките преди 1990-та година. Дали хората са се чудили как да си намерят работа тогава? Защото сега е така? Трябва ли да замина в Западна Европа за да ми бъде даден шанс да се развивам? ДА Комунизма е имал недостатъци, но не бива да бъде отричано всичко. Тогава е имало и здравеопазване и образование и работа за всички. Имало е работеща икономика. Сега какво произвеждаме?
[center]
[/center]

[/center]Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?
magga написа:Вижте само колко хора пишете в тоя форум,а не бачкате ? И после няма париИ докато някой не ме е оплюл аз все още уча,но всяко лято работя и знам какво е да си изкарваш парите с тежък труд... Вие вместо да се оплаквате се радвайте,че поне нещо се прави,защото в залата в София ще се провеждат състезания,концерти и тн и това са пари,във Каварна също концерти,също пари,ако правиш нещо ще изкарваш пари,ако само се оплакваш ставаш озлобен тъпак и всезнайко... Я отворете един сайт за работа и вижте,че има какво да се работи,може и за 300 лв да е ама са пари,а без тях по-добре ли е ? Истината е,че българина го мързи,ама иска да зима колкото немеца и да кара мерцедес,а дали може да яде няма значение... Аз познавам поне 10 човека,които карат БМВ и разни джипове,а ядът хляб и лук е не могат да си платят тока... Ей това сме ние
И аз докато учех, разсъждавах като теб. После завърших и се сблъсках с жестоката реалност. Работил съм и в чужбина и съм видял и разбрал за какво става въпрос. Не искам да взимам колкото немеца и да карам мерцедес, но определено не искам да работя и за 300 лева. Предполагам сега учиш, вашите ти помагат,което е нормално, но помисли ако взимаш 300 лева заплата и живееш сам, дали ще ти стигат за нещо - ток, вода, храна, разходи да си отидеш до работата,да се прибереш и т.н. Всеки човек си прави своя избор , по кой път ще върви. Както каза един мой приятел вчера, сега вече е лесно - продаваш колата и заминаваш. На който му харесва, остава
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Invader написа:Доста по-напред са от нас! Виж им само селата, жилищния фонд, автопарка, енергоспествяащите съоръжения. Да не говорим, че градовете има са подредени, с ниско застрояване и ясни правила за живот! За второто си правhaiobaio написа:не са много по-напред от нас. Мързи ги да дишат.
Прочети и коментирай целия цитат, не само това и ще разбереш какво искам да кажа. За мързела-ясно
ТВЪРДО ,ДА, МАКАР ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА КОСТОВ НА ИЗБОРИТЕ, ЗА КОЕТО СЕГА СЪЖАЛЯВАМ.
ПП Посочете ми по-добро правителство, в последните 22 години.
ПП Посочете ми по-добро правителство, в последните 22 години.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]
stannn написа:dunavfc написа:На гръка не му пука,но на поколенията след него ще им пука,разбираш ли,защо е лошо като има изкуствен балон ? Така е било с комунизмът у нас,това добро образование,здравеопазвнае,инфраструктура и т.н да не мислиш,че не са били подържани изскуствено за да е доволен народа ? И накрая какво става не само с нас и с много други социалистически страни,бам бум и балонът се спука.Гърците ги очаква най-малко 10-12 год. мъчителен и бавен растеж на горе.Изобщо няма да се учудя ако след 15-20 год. сме или равни с Гърция или ако сме я разминали.Гърция се крепи изключително много на туризмът си,а сега с тия безредици и стачки,те сами си забиват ножа в сърцето.
А дали е точно така както го казваш или имаше хора които сега са милионери на които им беше позволено да си вземат което си харесат и нищо не остана за държавата. Дали не беше попиляно всичко което работеше. Дали едно време не сме имали болници и салами от месо а не от боклуци. Я питай някой по възрастен дали пенсионерите са си броили стотинките преди 1990-та година. Дали хората са се чудили как да си намерят работа тогава? Защото сега е така? Трябва ли да замина в Западна Европа за да ми бъде даден шанс да се развивам? ДА Комунизма е имал недостатъци, но не бива да бъде отричано всичко. Тогава е имало и здравеопазване и образование и работа за всички. Имало е работеща икономика. Сега какво произвеждаме?
Не разбираш, точно какво иска да ти каже човека, че нищо от това не е издържано с наши(български) пари - всичко е идвало от Съюза. И нормално, като се разпада, тук кранчето спира. А това, че всичко, което остана бе пропиляно е така, но днешното правителство ли има вина за това или любимите ти комунисти, които си разделиха благата и парите на социалистическа България? При тях винаги необразованите са били силни.
Последна промяна от haiobaio на 28 юни 2011 16:18, променено общо 1 път.
За мен във всяко едно правителство от 1990-та насам имаше кадърни хора. Просто всяко следващо трябваше да ги запази. Да ама не. Нали трябва да си сложим нашите хора. Писна ми от връзкари вече.
Последна промяна от stannn на 28 юни 2011 16:20, променено общо 4 пъти.
[center]
[/center]

haiobaio написа:Не разбираш, точно какво иска да ти каже човека, че нищо от това не е издържано с наши(български) пари - всичко е идвало от Съюза. И нормално, като се разпада, тук кранчето спира.
Спира защото 90-та година казахме ние вече сме демократична държава не на Русия. Защо не се запазиха добрите отношения? Пазарите там. Всичко беше зачеркнато и се надупихме на американците. Е те мислят повече за нас нали?
[center]
[/center]

И аз докато учех, разсъждавах като теб. После завърших и се сблъсках с жестоката реалност. Работил съм и в чужбина и съм видял и разбрал за какво става въпрос. Не искам да взимам колкото немеца и да карам мерцедес, но определено не искам да работя и за 300 лева. Предполагам сега учиш, вашите ти помагат,което е нормално, но помисли ако взимаш 300 лева заплата и живееш сам, дали ще ти стигат за нещо - ток, вода, храна, разходи да си отидеш до работата,да се прибереш и т.н. Всеки човек си прави своя избор , по кой път ще върви. Както каза един мой приятел вчера, сега вече е лесно - продаваш колата и заминаваш. На който му харесва, остава
[/quote]
Да с 300-400 кинта не се живее добре,но някои хора се отказват и от тях и чакат на нещо повече,това явно ни е манталитет... Отиваш на интервю за работа оня ти казва взимаш 300 лв,тебе ти се виждат малко и си тръгваш,а иначе и 300 нямаш ? Каква е логиката ? И да сега аз като бъдещ студент надявам се
виждам много неща които другите не- училището не е западнало,а децата не може да идваш за 1 час пиян и в голямото да ядеш шкембе на пазара до даскалото !! Не може да не учиш и на матурите да имаш 5-6 За ниските резултати не са виновни даскалите,а учениците
Да с 300-400 кинта не се живее добре,но някои хора се отказват и от тях и чакат на нещо повече,това явно ни е манталитет... Отиваш на интервю за работа оня ти казва взимаш 300 лв,тебе ти се виждат малко и си тръгваш,а иначе и 300 нямаш ? Каква е логиката ? И да сега аз като бъдещ студент надявам се
stannn написа:За мен във всяко едно правителство от 1990-та насам имаше кадърни хора. Просто всяко следващо трябваше да ги запази. Да ама не. Нали трябва да си сложим нашите хора. Писна ми от връзкари вече.
Тук вече съм съгласен,особено в СДС и при НДСВ имаше много кадърни хора.Но разбирам,защо ББ не иска да има нищо общо с тях..