Чавдаров в Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Чавдаров в Литекс

Мнениеот Deluxx » 28 юни 2011 15:58

Литекс иска да привлече в редиците си третия вратар на ЦСКА. Става дума за Здравко Чавдаров. Вратарят не попада в сметките на Милен Радуканов и ще продължи кариерата си в друг отбор.

Договорът на стража изтича през 2012 г, но и двете страни са готови да се разделят по взаимно съгласие. След интереса от Литекс, шефовете на Армията ще искат 50 000 лева за Чавдаров. Любослав Пенев търси спешно вратар, защото Голубович напусна Ловеч в посока Разград, и в тима останаха Винисиус Баривиейра и младока Евгени Александров.

[offtopic]sportabg.com[/offtopic]

Какво мислите? Според мен трябва вече да си ходи няма шанс да е титуляр ... а това да излезнеш от ЦСКА и да отидеш направо в Литекс е голям късмет.Успех му пожелавам

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Чавдаров в Литекс

Мнениеот bekono » 28 юни 2011 16:03

Време е да смени клубната си принадлежност. Вече е ненужен в ЦСКА. Не беше лош вратар, успех му пожелавам, където и да отиде :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
savov123
Контакти:

Мнениеот savov123 » 28 юни 2011 16:03

Незнам,струва ми се че не е за Литекс.
На този свят всичко е преходно!!!!Само ЦСКА е вечно

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 28 юни 2011 16:05

savov123 написа:Незнам,струва ми се че не е за Литекс.

Литекс го вземат за резерва на Баривиера. Ако инфото е вярно, а много ме съмнява.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 юни 2011 16:07

Мисля, че не му се даде достатъчно шанс. Все пак виждам логика в това, че другите са по-млади и е нормално да бъдат предпочетени. Ако Чавдаров бъде продаден, то Божидар Стойчев вероятно ще остане в отбора като трети вратар, макар че наскоро чух, че ще го преотстъпваме.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 юни 2011 16:12

Чавдаров не е лош вратар, но е много слаб в захвата на топката, изпуска я все едно ръцете му са от кашкавал. Има доста добър рефлекс и плонж. В излизанията също е доста зле. Според мен няма място в ЦСКА. На нас ни трябва вратар с класа над него. Караджата също не ни прилича. М'Боли беше страхотен 8-) Де да можеше да си го върнем.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юни 2011 16:20

Четвърти вратар не ни трябва, така че подобен трансфер никога не е влизал в плановете.
Изображение

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 28 юни 2011 17:22

crap написа:Чавдаров не е лош вратар, но е много слаб в захвата на топката, изпуска я все едно ръцете му са от кашкавал. Има доста добър рефлекс и плонж. В излизанията също е доста зле. Според мен няма място в ЦСКА. На нас ни трябва вратар с класа над него. Караджата също не ни прилича. М'Боли беше страхотен 8-) Де да можеше да си го върнем.

Как ще връщате нещо което не е било никога ваше? Той си беше бяло гълъбче! :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 28 юни 2011 17:32

Не виждам, защо Литекс ще взимат вратар, който не е играл от миналата година. Вярно, че Любо го докара на Армията, но не знам дали има качества за водещ отбор. За твърда резерва има.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 юни 2011 18:30

аби написа:
crap написа:Чавдаров не е лош вратар, но е много слаб в захвата на топката, изпуска я все едно ръцете му са от кашкавал. Има доста добър рефлекс и плонж. В излизанията също е доста зле. Според мен няма място в ЦСКА. На нас ни трябва вратар с класа над него. Караджата също не ни прилича. М'Боли беше страхотен 8-) Де да можеше да си го върнем.

Как ще връщате нещо което не е било никога ваше? Той си беше бяло гълъбче! :)

Да бе, така е, но игра при нас, или се бъркам?!
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”