Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Мнениеот Madridist » 28 юни 2011 15:51

dunavfc написа:
Madridist написа:
haiobaio написа:И ако се вдигнем на бунт, какво печелим? Международна изолация, спадане рязко на приходите, задлъжняване все повече и повече къд други страни. Мисленето ви е ограничено, вижте в Гърция какво се случва, ако това е модел за подражание, вие наистина сте ненормални.

Гърция не е модел за подражание, но там минималната работна заплата е 650 евро, а тук е 120 евро (средна за страната 240 евро по официални данни на НСИ). Ако те са зле, ние как сме :| :| :|

Ама се съгласи,че не е виновно сегашното правителство за това нали ? От 1990 до 2009 кои е виновен,че заплатите са 240 лв ? Не са ли виновни бкп,сините,царя,дпс и другите ? Трябва да си супер ограничен и наивен за да смяташ,че едно правителство в лицето на ГЕРБ може за 2,3 год. да направи някакви фундаментални промени в цялата държава и то в период на страхотна криза.А гърците не ми ги давайте за пример,отвратителна държава с отвратителен народ...

Въобще не искам да обвинявам само и единствено Бойко, че заплатите са такива. Той не е фокусник от празна шапка, да извади нещо. Отговорност носят всички предишни правителства. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 28 юни 2011 15:54

Вижте само колко хора пишете в тоя форум,а не бачкате ? И после няма пари :roll: И докато някой не ме е оплюл аз все още уча,но всяко лято работя и знам какво е да си изкарваш парите с тежък труд... Вие вместо да се оплаквате се радвайте,че поне нещо се прави,защото в залата в София ще се провеждат състезания,концерти и тн и това са пари,във Каварна също концерти,също пари,ако правиш нещо ще изкарваш пари,ако само се оплакваш ставаш озлобен тъпак и всезнайко... Я отворете един сайт за работа и вижте,че има какво да се работи,може и за 300 лв да е ама са пари,а без тях по-добре ли е ? Истината е,че българина го мързи,ама иска да зима колкото немеца и да кара мерцедес,а дали може да яде няма значение... Аз познавам поне 10 човека,които карат БМВ и разни джипове,а ядът хляб и лук е не могат да си платят тока... Ей това сме ние

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 28 юни 2011 15:56

Вижда се, че нещата започват да влизат в ред, особено в МРРБ и МОСВ с които работим. А тези промени искат жертви! Кранчетата спряха и комунягите не :lol:
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2011 15:57

pomiqrat написа:
haiobaio написа:
Не е възможно да работиш по 3-4 часа на ден и да взимаш големите пари. Ако някога си работил, би трябвало да знаеш. И съм сигурен, че балонът ще се спука, защото нищо, което е създадено фалшиво не успява да просъществува и рано или късно - умира.

Ходил ли си в Гърция?

+1, аз работя с гърци-е няма такива хора. Половината си тръгват към 13 часа от работа, обаче рядко почват по-рано от 9. В събота и неделя е абсурд да ги накараш да свършат нещо, освен ако те не са на мнооооого голям зор. На всеки празник се почива, предния и следващия ден пък хептен не им се работи. А заплатите им са в пъти по-големи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 юни 2011 15:58

magga написа:Вижте само колко хора пишете в тоя форум,а не бачкате ? И после няма пари :roll: И докато някой не ме е оплюл аз все още уча,но всяко лято работя и знам какво е да си изкарваш парите с тежък труд... Вие вместо да се оплаквате се радвайте,че поне нещо се прави,защото в залата в София ще се провеждат състезания,концерти и тн и това са пари,във Каварна също концерти,също пари,ако правиш нещо ще изкарваш пари,ако само се оплакваш ставаш озлобен тъпак и всезнайко... Я отворете един сайт за работа и вижте,че има какво да се работи,може и за 300 лв да е ама са пари,а без тях по-добре ли е ? Истината е,че българина го мързи,ама иска да зима колкото немеца и да кара мерцедес,а дали може да яде няма значение... Аз познавам поне 10 човека,които карат БМВ и разни джипове,а ядът хляб и лук е не могат да си платят тока... Ей това сме ние

Ти пък откъде знаеш, че не бачкам? Когато е трябвало да уча, съм учил. Учи и ти и не се оплаквай от всичко и всички. Успех

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юни 2011 16:01

stannn написа:
haiobaio написа:Изкуствено поддържана заплата! Балонът се спука и да видим дали ще ги зимат тея заплати пак! И да, много са зле. Средно на човек се падат по 45000евро дългове!!!!

Дали гръка му пука, че заплатата му е изкуствено поддържана. Когато влезе в магазина той не се чуди дали да си купи Хляб от 1 евро или от 2. Гледа качеството. А тук как е? Мизерия. Гледаш как пенсионери си броят стотинките защото не им стигат да си купят най -важното ХЛЯБА. Да не говорим за месо. Има хора за които месото е лукс. Айде не ми говори за спукани балони. При тях поне балон има. А тук и това откраднаха.

На гръка не му пука,но на поколенията след него ще им пука,разбираш ли,защо е лошо като има изкуствен балон ? Така е било с комунизмът у нас,това добро образование,здравеопазвнае,инфраструктура и т.н да не мислиш,че не са били подържани изскуствено за да е доволен народа ? И накрая какво става не само с нас и с много други социалистически страни,бам бум и балонът се спука.Гърците ги очаква най-малко 10-12 год. мъчителен и бавен растеж на горе.Изобщо няма да се учудя ако след 15-20 год. сме или равни с Гърция или ако сме я разминали.Гърция се крепи изключително много на туризмът си,а сега с тия безредици и стачки,те сами си забиват ножа в сърцето.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 28 юни 2011 16:02

haiobaio написа:
magga написа:Вижте само колко хора пишете в тоя форум,а не бачкате ? И после няма пари :roll: И докато някой не ме е оплюл аз все още уча,но всяко лято работя и знам какво е да си изкарваш парите с тежък труд... Вие вместо да се оплаквате се радвайте,че поне нещо се прави,защото в залата в София ще се провеждат състезания,концерти и тн и това са пари,във Каварна също концерти,също пари,ако правиш нещо ще изкарваш пари,ако само се оплакваш ставаш озлобен тъпак и всезнайко... Я отворете един сайт за работа и вижте,че има какво да се работи,може и за 300 лв да е ама са пари,а без тях по-добре ли е ? Истината е,че българина го мързи,ама иска да зима колкото немеца и да кара мерцедес,а дали може да яде няма значение... Аз познавам поне 10 човека,които карат БМВ и разни джипове,а ядът хляб и лук е не могат да си платят тока... Ей това сме ние

Ти пък откъде знаеш, че не бачкам? Когато е трябвало да уча, съм учил. Учи и ти и не се оплаквай от всичко и всички. Успех

Ми аз не се оплаквам и не говоря за теб,а като цяло,защото в тоя форум сега пишат 100 човека в някой друг още 100 и така,българина се чуди как да мине тънко и ако може да отложи работата или да я свърши през пръсти,поне с такова впечатление съм останал от хората с които съм работил,на никого в тая държава не му се бачка яко,но всеки иска лъскава кола и манекенка за жена...

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 28 юни 2011 16:04

dunavfc написа:
stannn написа:
haiobaio написа:

Дали гръка му пука, че заплатата му е изкуствено поддържана. Когато влезе в магазина той не се чуди дали да си купи Хляб от 1 евро или от 2. Гледа качеството. А тук как е? Мизерия. Гледаш как пенсионери си броят стотинките защото не им стигат да си купят най -важното ХЛЯБА. Да не говорим за месо. Има хора за които месото е лукс. Айде не ми говори за спукани балони. При тях поне балон има. А тук и това откраднаха.

На гръка не му пука,но на поколенията след него ще им пука,разбираш ли,защо е лошо като има изкуствен балон ? Така е било с комунизмът у нас,това добро образование,здравеопазвнае,инфраструктура и т.н да не мислиш,че не са били подържани изскуствено за да е доволен народа ? И накрая какво става не само с нас и с много други социалистически страни,бам бум и балонът се спука.Гърците ги очаква най-малко 10-12 год. мъчителен и бавен растеж на горе.Изобщо няма да се учудя ако след 15-20 год. сме или равни с Гърция или ако сме я разминали.Гърция се крепи изключително много на туризмът си,а сега с тия безредици и стачки,те сами си забиват ножа в сърцето.

Вярно е аз се чудех дали да ида в Гърция или Турция ,но заради тия глупости които правят ще ида при турчулята,а и там в момента е много по-евтино отколкото в Гърция

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 юни 2011 16:06

pomiqrat написа: Ходил ли си в Гърция?

Да, много пъти съм бил там.
Да, не е лошо, но за 40 години наливане на милиарди долари, евро и кво ли още не, те не са много по-напред от нас. Мързи ги да дишат.

Ходих точно преди 1 година, на почивка, на един остров в близост до Атина. Тогава започваха протестите и местните се оплакваха, че туристите са с 20% по-малко. Не ми се мисли тая година какво ще им е. Но всяко нещо си има край, с падането на соц. блока, вече няма кой да им налива пари, за да са трън в окото на социализма.

Потребителски аватар
Пловдивският любимец
Контакти:

Мнениеот Пловдивският любимец » 28 юни 2011 16:07

Доволен съм , разбира се ;)
Отборът на Пловдив !

Върни се в “Свободна зона”