Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Мнениеот toffees » 28 юни 2011 15:29

haiobaio написа:И ако се вдигнем на бунт, какво печелим? Международна изолация, спадане рязко на приходите, задлъжняване все повече и повече къд други страни. Мисленето ви е ограничено, вижте в Гърция какво се случва, ако това е модел за подражание, вие наистина сте ненормални.

Става въпрос да се промени начина на избори, както виждаш едни и същи маймуни ни управляват вече 23 г и нищо не се е променило само се пребоядисват и хоп пак в парламента на лапаницата, та аз 2000-та год взимах същите пари като сега , а цените на всичко са се вдигнали с 1000% сигурно
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 юни 2011 15:31

Madridist написа:
haiobaio написа:И ако се вдигнем на бунт, какво печелим? Международна изолация, спадане рязко на приходите, задлъжняване все повече и повече къд други страни. Мисленето ви е ограничено, вижте в Гърция какво се случва, ако това е модел за подражание, вие наистина сте ненормални.

Гърция не е модел за подражание, но там минималната работна заплата е 650 евро, а тук е 120 евро (средна за страната 240 евро по официални данни на НСИ). Ако те са зле, ние как сме :| :| :|

Изкуствено поддържана заплата! Балонът се спука и да видим дали ще ги зимат тея заплати пак! И да, много са зле. Средно на човек се падат по 45000евро дългове!!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 юни 2011 15:33

По-голяма пародия от управлението на ГРЪБ, Знойко Омирисов и Милион Ташанков няма.Другите може да са крали, но поне са изкарвали пари, които могат да с еоткраднат, а тия и това не могат да направят.
Последна промяна от pomiqrat на 28 юни 2011 15:33, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 юни 2011 15:34

toffees написа:

Става въпрос да се промени начина на избори, както виждаш едни и същи маймуни ни управляват вече 23 г и нищо не се е променило само се пребоядисват и хоп пак в парламента на лапаницата, та аз 2000-та год взимах същите пари като сега , а цените на всичко са се вдигнали с 1000% сигурно

Добре кой да дойде? Аз също живея вече 20 години в надежда и мога да ти кажа, че до сега това управление се справя най-добре. Надявам се и други хора да го разбират и на следващите избори, отново да подкрепят ГЕРБ, за да се видят наистина положителните неща в сегашното им управление.
Не искам и да си представям пак БСП на власт. След всяко тяхно управление, страната изпада в зверска криза.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 юни 2011 15:34

haiobaio написа:
Madridist написа:

Гърция не е модел за подражание, но там минималната работна заплата е 650 евро, а тук е 120 евро (средна за страната 240 евро по официални данни на НСИ). Ако те са зле, ние как сме :| :| :|

Изкуствено поддържана заплата! Балонът се спука и да видим дали ще ги зимат тея заплати пак! И да, много са зле. Средно на човек се падат по 45000евро дългове!!!!

От 3 години слушам как балонът им ще се спука
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 28 юни 2011 15:35

твърдо не съм доволен от ГЕРБ и политиците като цяло!!!
само маскари, кур.ви и педер.унгели :?
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 юни 2011 15:35

pomiqrat написа:По-голяма пародия от управлението на ГРЪБ, Знойко Омирисов и Милион Ташанков няма.Другите може да са крали, но поне са изкарвали пари, които могат да с еоткраднат, а тия и това не могат да направят.

Господ да ни е на помощ с такива хора!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 28 юни 2011 15:36

Ми не, не съм доволен! Бойко само говори, администрацията му с нищо не помага на бизнеса, напротив само пречи. Пътните дружества вече две години не са получавали дължимите си пари за зимно почистване и подръжка, еврофондовете не се усвояват дори на 10% заради неефективната и ненужно утежнена процедура, земеделието ни е на ръба на пропастта а науката ни беше екзекутирана в два поредни годишни бюджета! цените на горивата и храните се качват непрекъснато, докато средната заплата не е мръднала две години!
Бойко говори за магистрали- постори се една около 30 км. и сега се прави още една около 90 км. Е аз пътувах наскоро през цяла Сърбия и мога да кажа това- не само, че там пътищата са по-добри, но и местното правителство строи огромни проекти почти в цялата страна, по мои изчисления (гледайки километража) бяха поне 300 км магистрали в строеж, половината бяха почти готови! От това, което чувам от мои бизнес партньори в Румъния и Босна и Херцеговина (!) пътишата са много по добри от българските! така че и едничката му гордост на Бойко е нищо в сравнение с реланостите извън нашата татковина!

не знам кой би се справил с управлението на България, но Бойко със сигурност не се справя!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юни 2011 15:36

haiobaio написа:Изкуствено поддържана заплата! Балонът се спука и да видим дали ще ги зимат тея заплати пак! И да, много са зле. Средно на човек се падат по 45000евро дългове!!!!

Дали гръка му пука, че заплатата му е изкуствено поддържана. Когато влезе в магазина той не се чуди дали да си купи Хляб от 1 евро или от 2. Гледа качеството. А тук как е? Мизерия. Гледаш как пенсионери си броят стотинките защото не им стигат да си купят най -важното ХЛЯБА. Да не говорим за месо. Има хора за които месото е лукс. Айде не ми говори за спукани балони. При тях поне балон има. А тук и това откраднаха.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 юни 2011 15:37

ЕС, няма да позволи Гърция да фалира, по простота причина, че се страхува, че ще има ефектът на домино. И нека са им изкуствено поддържани заплатите, тук защо никой не ги подържа изкуствено, аз лично няма да имам нищо против. А не в момента, на един средностатистически нашенец, половината заплата му отива в разходи за ток и вода (нещо невиждано никъде и в никоя друга членка в ЕС) , а ако трябва да плаща и квартира и другата половина от заплатата му е отишла. За храната - каквото остане :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”