Прогнози за финала Пирин - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Прогнози за финала Пирин - Литекс

Мнениеот paceto » 22 май 2009 18:04

Converse написа:Всъщност аз си мечтая български отбор (няма значение дали е Литекс,Пирин,Левски,ЦСКА,Локо и т.н.) стигне полуфинал или финал в Шампионска лига,Лига Европа,ето вижте Шахтьор Донецк тръгнаха от 2-ри или 3-ти квалификационен кръг,а взеха купата на Уефа,защо да не го направи български отбор?

Много просто - няма достатъчно пари, които да се вливат в клубовете.
Ще ти каже нещо и се надявам да ме разбереш правилно и като се замислиш ще видиш, че е възможно.

Значи едвали скоро време ще стигнем това, което направи Шахтьор или Зенит например, но можем поне да станем в скоро време отбори, които всеки би трябвало да уважават и като се паднем с по-силен съперник те да казват "Ммм сериозен отбор са ще ни е много трудно", а не да казват както сега "Добър отбор са, но ние сме по-добрите и вярвам в нашият успех" или нещо подобно.
Ако нашите отбори започнат да влизат редовно в ШЛ или ЛЕ (Лига Европа) дори да не е всяка година ще можем поне да станем тези стъбилни отбори, от които всеки един отбор ще се страхува, че можем да му подлеем вода.
След като станем редовни в ЕКТ в групите там ще падат добри пари особенно в новият формат на Купата на Уефа (ЛЕ), където парите са почти изравнени с тези от ШЛ.
Мисълта ми е, че редовното влизане в групите ще дава добри приходи на клуба и ще може да се вземат по качествени играчи, да се мисли за школата и т.н.

Един спонсор влага пари в клуба, но той иска след като ги вложи да е на +, но със сегашните изяви това не е много на +, а с едно редовно влизане в групите бюджета всяка година ще е голям.
До момента българските клубове имат доста стъбилен коефицент и тази година имаме шанса да отворим още една квота за ЕКТ и едно излизане на един Пирин ще ни върне няколко години назад ...

Не знам защо така сте се заблудили, че Пирин може да спечели купата и може да постигне нещо повече от така наречените ни грандове.Това, че са победили ЦСКА (от дузпи) и Левски (които играха безумно слабо все едно се бяха предали) не означава, че ще бият и Литекс, на който не му остава нищо друго освен Купата.
Плюс всичко това БФС едвали ще пусне отбор като Пирин, който до скоро беше на ръба от изпадащите да излиза в Европа, защото едно влизане на наш клуб в групите това е + и за БФС и те получават някакви суми ;)

Според мен лично мача във вторник ще бъде доста интересен и очаквам голове и в двете врати, а може и до продължения да се стигне и всичко това ще радва футболният запалянко ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 22 май 2009 18:16

paceto написа:
Converse написа:Всъщност аз си мечтая български отбор (няма значение дали е Литекс,Пирин,Левски,ЦСКА,Локо и т.н.) стигне полуфинал или финал в Шампионска лига,Лига Европа,ето вижте Шахтьор Донецк тръгнаха от 2-ри или 3-ти квалификационен кръг,а взеха купата на Уефа,защо да не го направи български отбор?

Много просто - няма достатъчно пари, които да се вливат в клубовете.
Ще ти каже нещо и се надявам да ме разбереш правилно и като се замислиш ще видиш, че е възможно.

Значи едвали скоро време ще стигнем това, което направи Шахтьор или Зенит например, но можем поне да станем в скоро време отбори, които всеки би трябвало да уважават и като се паднем с по-силен съперник те да казват "Ммм сериозен отбор са ще ни е много трудно", а не да казват както сега "Добър отбор са, но ние сме по-добрите и вярвам в нашият успех" или нещо подобно.
Ако нашите отбори започнат да влизат редовно в ШЛ или ЛЕ (Лига Европа) дори да не е всяка година ще можем поне да станем тези стъбилни отбори, от които всеки един отбор ще се страхува, че можем да му подлеем вода.
След като станем редовни в ЕКТ в групите там ще падат добри пари особенно в новият формат на Купата на Уефа (ЛЕ), където парите са почти изравнени с тези от ШЛ.
Мисълта ми е, че редовното влизане в групите ще дава добри приходи на клуба и ще може да се вземат по качествени играчи, да се мисли за школата и т.н.

Един спонсор влага пари в клуба, но той иска след като ги вложи да е на +, но със сегашните изяви това не е много на +, а с едно редовно влизане в групите бюджета всяка година ще е голям.
До момента българските клубове имат доста стъбилен коефицент и тази година имаме шанса да отворим още една квота за ЕКТ и едно излизане на един Пирин ще ни върне няколко години назад ...

Не знам защо така сте се заблудили, че Пирин може да спечели купата и може да постигне нещо повече от така наречените ни грандове.Това, че са победили ЦСКА (от дузпи) и Левски (които играха безумно слабо все едно се бяха предали) не означава, че ще бият и Литекс, на който не му остава нищо друго освен Купата.
Плюс всичко това БФС едвали ще пусне отбор като Пирин, който до скоро беше на ръба от изпадащите да излиза в Европа, защото едно влизане на наш клуб в групите това е + и за БФС и те получават някакви суми ;)

Според мен лично мача във вторник ще бъде доста интересен и очаквам голове и в двете врати, а може и до продължения да се стигне и всичко това ще радва футболният запалянко ;)

Прав си,нека тази година си пожелаем добро представяне в Европа и поне 1/8 финал!
[center]Изображение[/center]

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 23 май 2009 16:16

paceto написа:Мисълта ми е, че редовното влизане в групите ще дава добри приходи на клуба и ще може да се вземат по качествени играчи, да се мисли за школата и т.н.

Ето това са реалните цели за българския футбол, особено с новия формат на ЕКТ Европа ни предлага едва ли не на тепсия огромни парични средства и ако не се възоплзваме от шанса, значи сме абсолютното дъно на европейския футбол. А за да се ограничи възможността за провал, то най-добре Литекс да спечели Купата на България.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 май 2009 19:06

Това ми е мисълта, но на повечето омраза към клуба от Ловеч е гоялма и им замъглява мисленето.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 24 май 2009 08:33

PFC Litex написа:Като изключим момента, че все пак става дума за финал и всичко се решава в един двубой и както се казва може да вземе да "върже" не виждам Пирин, с какво превъзхождат отбора на Литекс в спортно-техническо отношение.

Да вероятно ще последва сега някой пост, че видиш ли те отстранили ЦСКА и Левски. Да така е, но това не ги прави силни ;)

Ами,понеже питаш да ти обясня с какво Пирин превъзхожда Литекс ... Това е финал и ако се играе феърплей (нещо,в което дълбоко се съмнявам !) нещата се решават в един мач. Пирин е турнирен боец ! Отстранявал е в турнири не веднъж и два пъти силни отбори,както стори това и този сезон с Левски и ЦСКА. Има отбори и на Запад,които в първенствата не блестят,но в турнирите са "костелив орех". Именно такъв отбор са Пирин у нас ! Имат изключително бързи и технични нападатели,които могат на контраатака да матират всяка една защита. Освен това "македонците" имат дух и борбеност,каквито рядко се виждат в Литекс,защото в Благоевград играят повече местни (от региона) момчета,а в Литекс са наемници. Историята доказва,че в битки между наемници и местни, наемниците често губят ! ...
И пак казвам,ако мачът се играе истински нищо не се знае ... Лошото е,че всички знаем за финансовата империя Гриша Ганчев и аз лично се съмнявам,че отбор,който ляга на бедния Ботев няма да легне пред милионерите от Литекс ,а от това губим всички ние - феновете ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 май 2009 11:52

Безпроблемен мач за Орлетата ;) Ако оставим майтапа на страна , контрите на орлетата са доста опасни така че залагам за Пирин !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Sid Vicious
Контакти:

Мнениеот Sid Vicious » 24 май 2009 17:06

paceto написа:До момента българските клубове имат доста стъбилен коефицент и тази година имаме шанса да отворим още една квота за ЕКТ и едно излизане на един Пирин ще ни върне няколко години назад ...

и заради това не заслужават купата ? :o

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 май 2009 18:31

Оле ама вие сте много зле вярно :shock:
Един ми вади статистика на Пирин от преди 50 години от отбор, който няма нищо общо с сегашният :shock:
Друг ми казва какви страхотни футболисти имат за разлика от всички други отбори :roll:
Е хубаво де като са толкова добри що не са Пирин към 2-3 място ми са малко над чертата от изпадащаите?

Sid Vicious

Тук не говорим дали е заслужава или не, а се говори после какво ще направи даденият отбор, защото купата не е само да е вземеш и да е сложиш във витрината, а тя е този символ който представя България в Европа !
Пирин няма опит за турнирни битки, Пирин нямат финансовата възможност за ЕКТ, Пирин нямат много неща, които се искат за участие в ЕКТ.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 25 май 2009 14:58

1-0 с гол на дока
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Пиринъ

Мнениеот Пиринъ » 25 май 2009 15:47

PFC Litex написа:
Converse написа:За последните 5 години примери бол-Литекс-Одра 1:3,Литекс-Белхатов 0:0,Литекс-Паралимни 3:4,Литекс-Джеф Юнайтед 1:2

Тези мачове за какво са били?
:lol: :lol: :lol:

Eто Ви пълна статистика на Литекс в ЕКТ
http://store3.data.bg/galacomgr/FC_Lite ... ndex1.html

Когато Пирин е мачкал в ЕКТ, Гриша Ганчев е играл на фунийки в махалата а Осъм е бил отборче от средноселска класа!
Никой не мрази вашия отбор, той не може да бъде никакъв дразнител за нас, просто сте СМЕШНИ. Ако застрелят Гриша Ганчев или недай си боже катастрофира некъде, фирменото тимче Лекс/Латекс Комерс се връща отново в селските групи с ново име. Това е разликата между фирмени отборчета като Латекс, Видима Раковски и институции от ранга на Пирин, Ботев, Локо Пловдив. Вие сте живи благодарение на един добър човек, а нас ни има въпреки многото лоши хора минали през нас! И с Галчев и Байкушев, и без тех, Пирин си е Пирин, школата на Пирин си е школа, а привържениците - привърженици. А на вас Гриша Ганчев ви направи и стадион - не одите на мачове, направи ви футболна академия със специалисти от Холандия - немате млади таланти... Не сте футболен град, не сте футболен регион, липсва ви футболния ген който имаме ние. Най-добре Гриша Ганчев да насочи средствата си към театралното изкуство, да ви построи един камерен театър, ставате за театрална публика. :lol:

За българския футбол е по-добре Пирин да играе в Лига Европа отколкото Латекс Комерс, нашите момчета винаги се раздават максимално и са по-мотивирани в такива мачове. Те играят на 100% от възможностите си, а и Пирин е турнирен отбор. С вашите маймуни и бивши национали в предпенсионна възраст само излагате България на празния си стадион.

Единствения шанс Литекс да спечели купата е ако се изпълнят тия две условия:
1. Мощна подкрепа за Литекс от съдийската тройка
2. Пренавиване в отборо на Пирин

Шо и да стане, ние вече сме моралните победители в тоя турнир, след като се изгаврихме със софийските чифтокопитни отбори и ги отсранихме!

Върни се в “Литекс”