Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Paralel » 27 юни 2011 23:26

MaCuMo написа:Аман от разбирачи, като четох последните 2 страници ми стана ясно колко я разбирате играта. Играта на Лукаш колкото и да не се харесва на хората е много много важна, Раул не може да му се опре на малкия пръст когато става дума за дефанзивна игра. Питам къде беше Раул преди Краля да го пусне атакуващ? Колко гола станаха заради грешни отигравания на Раул в дефанзивен план. После за Адам, дървар бил. Тва трябва да си спял за да го кажеш. Или да не си гледал един негов мач. Голове, асистенции, пробиви, халфа с най-много центрирания, 3-ти с най-много точни пасове. Има невероятен поглед и пас, за мен е най-чакания трансфер след този на Суарез.

Лукас Лейва е може би най-нетехничният бразилец, който играе в голямо първенство, но въпреки това ме наричат иронично разбирач, като кажа, че Лейрелеш е с класи над него :lol: Мейрелеш е един от футболистите в отбора на Ливърпул, които изминават най-много километри, съпоставено с минути игра, включва се много дейно в изнасяне на топка, при контра атаките, когато отборът се защитава и в отсъствието на Джерард е един от лидерите на отбора. За 2860 минути Лейва има 0(нула) гола и 2 асистенции, а за 2550 минути Мерелеш има 5 гола и 5 асистенции във Висшата лига. Португалецът е желан от редица грандове, въпреки че е с 4 години по-възрастен от Лукас, а аз не съм срещал някой да проявява какъвто и да е интерес към бразилеца. Съгласен съм с човека, който каза, че Лейва е нужен на Ливърпул, защото отборът не разполага с друг дефензивен халф(Поулсен не го броя за човек), но не ми казвайте, че Лукас е по-добър от Мейрелеш като футболист, моля ви :lol:

Иначе съм съгласен, че Чарли Адам е добър футболист и ще е от голяма полза на "мърсисайдци".

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юни 2011 23:30

Най-вероятно ще изпуснем и Запата, който е много близо до трансфер с Виляреал :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 27 юни 2011 23:37

да не си останем само с Хендерсън накрая :)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 28 юни 2011 01:12

Paralel написа:Лукас Лейва е може би най-нетехничният бразилец, който играе в голямо първенство, но въпреки това ме наричат иронично разбирач, като кажа, че Лейрелеш е с класи над него :lol: Мейрелеш е един от футболистите в отбора на Ливърпул, които изминават най-много километри, съпоставено с минути игра, включва се много дейно в изнасяне на топка, при контра атаките, когато отборът се защитава и в отсъствието на Джерард е един от лидерите на отбора. За 2860 минути Лейва има 0(нула) гола и 2 асистенции, а за 2550 минути Мерелеш има 5 гола и 5 асистенции във Висшата лига. Португалецът е желан от редица грандове, въпреки че е с 4 години по-възрастен от Лукас, а аз не съм срещал някой да проявява какъвто и да е интерес към бразилеца. Съгласен съм с човека, който каза, че Лейва е нужен на Ливърпул, защото отборът не разполага с друг дефензивен халф(Поулсен не го броя за човек), но не ми казвайте, че Лукас е по-добър от Мейрелеш като футболист, моля ви :lol:

Иначе съм съгласен, че Чарли Адам е добър футболист и ще е от голяма полза на "мърсисайдци".

Мисля че ключовото изречение в изказването на MaCuMo е "Раул не може да му се опре на малкия пръст когато става дума за дефанзивна игра". Никой не твърди, че Лукас е техничен играч, но е много полезен в дефанзивен план и не знам въобще какво го сравнявате с Раул, който след идването на Далглиш играе с доста свободни функции и изнесен доста по-напред, така че статистика с головете и асистенциите не е на място. Сравни ако искаш и головете и асистенциите на Рейна и Кайт като си почнал така.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 юни 2011 01:12

Gil-galad написа:Най-вероятно ще изпуснем и Запата, който е много близо до трансфер с Виляреал :)

Копа Америка свършва след около месец(естествено за Колумбия най-вероятно по-рано).Може би тогава ще си разглежда офертите.Едва ли по време на п-вото ще хукне да подписва договори.

IvanAtanasov написа:да не си останем само с Хендерсън накрая :)

Няма как да стане.Просто за сега са ни бавни ходовете или поне не със скоростта която се очакваше.

Paralel написа:За 2860 минути Лейва има 0(нула) гола и 2 асистенции

Абсурд е това да му гледаме като основен показател.Машчерано ако не ме лъже паметта има само един гол в ПШ за около 100тина мача.По тази логика и той не става за нищо.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 юни 2011 01:19

Е ясно че всички казаха, че след Копа-та ще разглеждат оферти....това не пречи до тогава Виляреал и Удинезе да са се разбрали за цената, а Ливърпул да не са направили нищо....или пък ние да сме привлекли друг играч на тази позиция...Според мен ще е най-добре ако всички трансфери или поне по-голямата част, без 1-2 по-големи и продължителни да са направени до началото на предсезонната подготовка, за да могат играчите да се опознаят и да свикнат да играят един с друг....Въпреки, че ми е пределно ясно, че това е почти невъзможно :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 юни 2011 01:42

Явно това са методите на Камоли.Трансферите да стават накрая на прозореца и с по няколко оферти докато се завърши трансфера.Видя какво стана със Суарез през януари.В Тотнъм също голяма част от трансферите започваха през Август.Което по принцип не е фатално,но поне за мен е малко странно.Поне можеше да се завършат няколко очаквани трансфера до сега.За ляв защитник,Адам,евентуално Даунинг,евентуално Уикъм,а и Чембърлейн.То така или иначе доста се изговори и интереса ни е явен.С тази тактика крие винаги опасността някой да ни изпревари или да трябва да наддаваме за някой играч.
Със сигурност имаме много повече ресурс от предните години и нещата ще се получат.Аз за себе си съм убеден ,че поне 1 голямо име ще пристигне(бих заложил за Агуеро).

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 юни 2011 01:53

Аз лично не бих заложил на Агуеро....не, че не го искам в отбора, но първо - той най-вероятно ще отиде в Юве и второ - защо още един нападател, при положение, че така или иначе ще се взема резервен...не виждам лично аз много логика...Лично аз си мисля, че голямата изненада ще е Коентрао...просто така ги усещам нещата... :)

[offtopic]И малко офтопик....появи се слух, че Тотнъм са предложили на Болтън Басонг, Кийн, Джинас и Хътън, а в замяна да получат Гари Кейхил....това са общо взето всички играчи от които шпорите искат да се отърват през лятото и са оценявани на обща стойност от около 20 милиона паунда....ако е истина това ми се струва, че ще бъде добра сделка за Болтън....и въпреки това звучи прекалено несериозно :)[/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 юни 2011 02:06

Gil-galad написа:Аз лично не бих заложил на Агуеро....не, че не го искам в отбора, но първо - той най-вероятно ще отиде в Юве и второ - защо още един нападател, при положение, че така или иначе ще се взема резервен...не виждам лично аз много логика...Лично аз си мисля, че голямата изненада ще е Коентрао...просто така ги усещам нещата... :)

[offtopic]И малко офтопик....появи се слух, че Тотнъм са предложили на Болтън Басонг, Кийн, Джинас и Хътън, а в замяна да получат Гари Кейхил....това са общо взето всички играчи от които шпорите искат да се отърват през лятото и са оценявани на обща стойност от около 20 милиона паунда....ако е истина това ми се струва, че ще бъде добра сделка за Болтън....и въпреки това звучи прекалено несериозно :)[/offtopic]

Ще видим как ще се получат нещата.Ако дойдат и двамата още по-добре. :)
За Тотнъм според мен няма как да стане поне в този си вид.Все един ще откаже да отиде в Болтън.Все пак там не се славят с високите си заплати. ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 юни 2011 02:08

Считаният за сигурно ново попълнение на Реал Мадрид Фабио Коентрао започна днес лятна подготовка с настоящия си клуб Бенфика. 23-годишният ляв бек приключи ваканцията си и чинно се яви на лагерсбора на "суперорлите". Клаузата за откупуване на португалския национал е 30 милиона евро.

След назначението на Андре Вилаш-Боаш в Челси и от "Стамфорд Бридж" заявиха желание да се борят за талантливия защитник.

Мен това много ме озадачи. Уж всичко беше финализирано..

Върни се в “Ливърпул”