sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?
Не знам как се процедира на ЛС,ама си поизчистете форума за всеки случай /важи и за Асенчо и за новия модератор/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?
Irish stout написа:sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?
Пишеш на pop@armenia.com.
milen.hristov написа:paceto написа:Запознат ли си с потребителят Гара Дембеле и с никовете му и най вече, че го държим на мушка?
Знам койе но не съм запознат с никовете му.
Модератор ЛокоПД написа:sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?
Не знам как се процедира на ЛС,ама си поизчистете форума за всеки случай /важи и за Асенчо и за новия модератор/За да няма пак "предизвикателства към противника".Ако "нямате сили" или "нямате време",някой от "зелените" да да се събуди

Alternative написа:Модератор ЛокоПД написа:sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?
Не знам как се процедира на ЛС,ама си поизчистете форума за всеки случай /важи и за Асенчо и за новия модератор/За да няма пак "предизвикателства към противника".Ако "нямате сили" или "нямате време",някой от "зелените" да да се събуди
Форумът ни е наред.Най-добре си гледайте вашия.Чудно ми е защо всеки път гледате в нашия двор.
Модератор ЛокоПД написа:Alternative написа:
Форумът ни е наред.Най-добре си гледайте вашия.Чудно ми е защо всеки път гледате в нашия двор.
Наред е...вече.Ще гледаме,където си искаме.Гледай и ти.Ако имаш претенции към нещо в нашия форум,кажи.

Alternative написа:Форумът ни е наред.Най-добре си гледайте вашия.Чудно ми е защо всеки път гледате в нашия двор.
Irish stout написа:sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?
Пишеш на pop@armenia.com.
sorcererals написа:slavia_forever и аз имам едно модераторско действие от днес
sorcererals написа:ама живота е това, което се случва докато ние си правим планове.
sorcererals написа:П.С. Ама не казахте с картаго, че ше прави рок клуб и си пиете самички. Глоба по бутилка шотландско от всеки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта