Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 юни 2011 19:08

LFC1892 написа:
MaCuMo написа:Аман от разбирачи, като четох последните 2 страници ми стана ясно колко я разбирате играта. Играта на Лукаш колкото и да не се харесва на хората е много много важна, Раул не може да му се опре на малкия пръст когато става дума за дефанзивна игра. Питам къде беше Раул преди Краля да го пусне атакуващ? Колко гола станаха заради грешни отигравания на Раул в дефанзивен план. После за Адам, дървар бил. Тва трябва да си спял за да го кажеш. Или да не си гледал един негов мач. Голове, асистенции, пробиви, халфа с най-много центрирания, 3-ти с най-много точни пасове. Има невероятен поглед и пас, за мен е най-чакания трансфер след този на Суарез.

Напълно те подкрепям. За Адам и Мата се надявам най-много да успеем да ги привлечем. А освен това, почти съм сигурен, че Хендерсън "дървото" няма да играе вътрешен халф, освен при наличие на много контузии в центъра. А Раул вярно направи няколко много силни мача, но също така в края на сезона никакъв го нямаше, докато Лукас може би беше най-постоянния ни играч, заедно с Кайт. И аз не го харесвах преди Лукас, но на бялото не мога да кажа черно. Стискайте палци да вземем Адам и после всички, които сте го плюли предварително, ще си върнете думите назад.

Адам направи 1 уникален сезон, но нали се сещате, че Блекпул играеше за него? А в Пул няма да е така. Ако става въпрост и Р Х беше мениджър на годината но в Ливърпул не напрваи нищо? А за Хендерсън мисля, че грешиш той е страхотен и ще го докаже с Пул не с Националния на Англия !!! А и ти плюеш предварително не другите !!!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 юни 2011 19:14

dsadsadasdasdasd написа:
LFC1892 написа:
MaCuMo написа:Аман от разбирачи, като четох последните 2 страници ми стана ясно колко я разбирате играта. Играта на Лукаш колкото и да не се харесва на хората е много много важна, Раул не може да му се опре на малкия пръст когато става дума за дефанзивна игра. Питам къде беше Раул преди Краля да го пусне атакуващ? Колко гола станаха заради грешни отигравания на Раул в дефанзивен план. После за Адам, дървар бил. Тва трябва да си спял за да го кажеш. Или да не си гледал един негов мач. Голове, асистенции, пробиви, халфа с най-много центрирания, 3-ти с най-много точни пасове. Има невероятен поглед и пас, за мен е най-чакания трансфер след този на Суарез.

Напълно те подкрепям. За Адам и Мата се надявам най-много да успеем да ги привлечем. А освен това, почти съм сигурен, че Хендерсън "дървото" няма да играе вътрешен халф, освен при наличие на много контузии в центъра. А Раул вярно направи няколко много силни мача, но също така в края на сезона никакъв го нямаше, докато Лукас може би беше най-постоянния ни играч, заедно с Кайт. И аз не го харесвах преди Лукас, но на бялото не мога да кажа черно. Стискайте палци да вземем Адам и после всички, които сте го плюли предварително, ще си върнете думите назад.

Адам направи 1 уникален сезон, но нали се сещате, че Блекпул играеше за него? А в Пул няма да е така. Ако става въпрост и Р Х беше мениджър на годината но в Ливърпул не напрваи нищо? А за Хендерсън мисля, че грешиш той е страхотен и ще го докаже с Пул не с Националния на Англия !!! А и ти плюеш предварително не другите !!!

Може да поема отговорност и да поведе цял отбор след себе си. Точно това ни трябва, човек тип Джерард. Убеден съм че Адам ще направи фантастичен сезон и в Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юни 2011 19:51

dsadsadasdasdasd написа:
LFC1892 написа:

какви са тия глупости ..блякпул играели за него ..хаха..къде е логиката бе пич ??? той играеше за блякпул и ги носеше на гърба си цял сезон а не те за него ..точно от такива лидери имаме нужда !!! другия хендерсън бил страхотен и щял да го докаже в пул а не в националния ..хаха..предлагам ти да не се излагаш повече само глупости пишеш.. един играч трябва да се доказва навсякъде ..даже при младежите трябва да изпъква повече ..и не можеш да ме убедиш ,че след един месец това момче ще играе по различен футбол от сега ..след една две години под ръководството на кени може би ..дай боже ..но на тоя етап да ми го сравняваш с адам просто е смешно
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 юни 2011 21:35

Middlesbrough написа:http://www.gol.bg/liverpool/2011-06-27/livyrpul-pregovaria-s-tuluza-za-musa-sisoko.108185
ей тоя е мн добър ... но няма ли да ви станат мн халфове :Д

Ще станат,но какво да се прави. ;)
Според мен може би е резервен вариант на идващия до 48 часа,24 часа,утре сутринта,днес следобед,пътува вече с колата,днес играещ голф и други подобни Адам.Може би в крайна сметка ако се провали тази сделка Сисоко би бил не лош вариант.При всички положения обаче има някаква истина в това,че имаме интерес към Сисоко.На доста сериозни места го има като новина.
Между другото и днес си продължават простотиите вече около Адам.Пак до 24 часа уж щял да идва на медицински.Те тия 24 часа вече минаха 6 месеца...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юни 2011 22:10

Някакви слухове, че сме търсели дефназивен полузащитник и, че сме направили запитване за Джак Родуел....но не знам колко е достоверно, а и ми се струва малко вероятно :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 юни 2011 22:13

Gil-galad написа:Някакви слухове, че сме търсели дефназивен полузащитник и, че сме направили запитване за Джак Родуел....но не знам колко е достоверно, а и ми се струва малко вероятно :)

Да,днес бяха отворили в RAWK темата за Родуел(т.е. има нещо ново и според модовете е поне малко достоверно),но не съм чел много много за какво иде реч.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 юни 2011 22:25

http://www.blackpoolgazette.co.uk/sport ... _1_3515566

Изглежда краят на една сага е близо... Но не знам какво да мисля вече. Както каза един пич по-горе - те тези 24 часа станаха 6 месеца... И все пак, пише го сайт на Блекпул, така че явно е вярно. А тези слухове за Родуел... Ако ще градим отбор за титла, да купим попълнения на всеки пост ! Не да имаме 6 защитника, 10 халфа и 4 нападателя... Трябва ни ляв бек, централен защитник и две крила, ако смятам Адам за сигурно попълнение !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 27 юни 2011 22:40

dsadsadasdasdasd написа:
LFC1892 написа:

Къде видя да съм плюл Хендерсън не зная. "Дървото" не напразно съм го сложил в кавички, защото някои преди мен го определиха като такъв, с което аз не съм съгласен. Не мога да съдя един футболист преди да го видя как играе в нашия отбор. Мисълта ми е, че според мен няма да играе вътрешен халф понеже имаме доста на тази позиция, а като гледам се очаква да вземем и още. И по-полека с това, че всички в Блекпул били играели за него. По-скоро смея да твърдя обратното. Ако Адам го нямаше, Блекпул може би щяха да са в Чемпиъншип още 10 кръга преди края на сезона.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юни 2011 22:52

Говори се, че в близките часове или най-вероятно утре Димитри Пайет ще подпише с Лил, които го привличат като заместник на Жервиньо, който е пред трансфер в Арсенал :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 юни 2011 23:13

LFC1892 написа: Къде видя да съм плюл Хендерсън не зная. "Дървото" не напразно съм го сложил в кавички, защото някои преди мен го определиха като такъв, с което аз не съм съгласен. Не мога да съдя един футболист преди да го видя как играе в нашия отбор. Мисълта ми е, че според мен няма да играе вътрешен халф понеже имаме доста на тази позиция, а като гледам се очаква да вземем и още. И по-полека с това, че всички в Блекпул били играели за него. По-скоро смея да твърдя обратното. Ако Адам го нямаше, Блекпул може би щяха да са в Чемпиъншип още 10 кръга преди края на сезона.

Къде 10, може би дори 20 ! :mrgreen: Просто Адам е страхотен футболист. Истински лидер на отбора си. Изглежда е и много добър човек като цяло, като Джерард. Единственото негативно впечатление, което ми направи този сезон, беше инцидента с Бейл, но той не е искал, влезе за топката и всичко стана случайно. Това го има във футбола и неможе да бъде избегнато, когато е предназначено да се случи. Така че според мен ако вземем Адам, няма другите да играят за него, а той ще играе за отбора, ще обича Ливърпул и ще защитава подобаващо емблемата !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”