Тази седмица националният отбор казва ''чао'' на Варна и ДКС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тази седмица националният отбор казва ''чао'' на Варна и ДКС
Много важни два мача, почти сигурно последни от Световната лига във Варна, тъй като националния отбор се мести в новата модерна и по-голяма зала на София. Дано националният отбор покаже много силна игра и да направи така ,че тези последни мачове да се помнят, както и публиката в Конгресна също да помогне да победим и да се класираме!Напред българи! 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- mile kitic
Re: Тази седмица националният отбор казва ''чао'' на Варна и ДКС
Шопите никога няма, да си напълнят залата ! Освен ако не им пуснат вход свободен или билета да е по левче. 

Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
- fabregas_949
- Контакти:
mile kitic написа:Шопите никога няма, да си напълнят залата ! Освен ако не им пуснат вход свободен или билета да е по левче.
Айде да видим...

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
За последен път отивам на мач на националния отбор във Варна
Дано с новата зала , се постигнат и нови успехи !

- modor
- Контакти:
mile kitic написа:Шопите никога няма, да си напълнят залата ! Освен ако не им пуснат вход свободен или билета да е по левче.
Ей това злобата няма край.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Интесено, аз лично отивам със семейството ми и 2ма приятели от София специално за мачовете във Варна. Един вид плащам 100 лв. за семейството ми да посети 2та мача, поемам си пътните и преспиването. Или давам една минимална месечна заплата от 240 лв за да дойда до Варна да гледам националния отбор. По стечение на обстоятелствата се оказа, че и други мой приятели правят същото, като по май сметки говорим за 30 човека, които аз познавам, а София не е 50 човека, за да кажа, че това ще са всички софиянци на мача. Как мислиш дали ако мача не беше в София нямаше да ми е по-лесно да отида, както и на хора, които не са събирали цяла година за 2 мача . . .
fabregas_949 написа:mile kitic написа:Шопите никога няма, да си напълнят залата ! Освен ако не им пуснат вход свободен или билета да е по левче.
Айде да видим...
Айде да видим

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
На вас пък като ви сложиха по 5-10 лв. билет видяхме каква публика сте...
Фабрегас,спокойно ще видим,ако не са хората от ПРОВИНЦИЯТА както казвате,мога да ти кажа по колко ще бъдете на мачовете на Левски и ЦСКА,не по вече от тия на Локо София и Славия,бъдете сигурни.А камо ли да има билет малко по висок от няколко левчета.Не знам,ама миналия сезон давах по 7 кинта да гледам Лудогорец във "Б" група а на вас ако ви кажат толкова за "А" няма да има никой на стадиона.Там искат да ползват всичко без пари,е вече няма такъв филм.
-
- Контакти:
Аре да видим дали софиянци няма да пълним залата всеки път !