Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Дайте ни титлата срещу Миньор!

Мнениеот peho » 24 май 2009 00:19

cska_evropeiski написа:
yasen написа:Аз мисля, че има достатъчно основания да бъде приготвена шампионската купа за следващия домакински мач срещу Миньор. Просто най-нормалното нещо, като гледах днес ЦСКА, е да не бият Литекс другата седмица, а ако това стане, то едва ли Левски ще загуби точки срещу Миньор. СЛЕДОВАТЕЛНО ЛЕВСКИ ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН КРЪГ ПРЕДИ КРАЯ. и ще може да разпуснат отбора да почива още на 30 май, а после срещу Пирин да играят юноши и дублиращия отбор.

То и аз като гледах играта на Левски, най-нормалното нещо беше да паднете когато гостувахте на Литекс, но накрая се изненадах. Така, че нищо не е сигурно

На мача Литекс -Левски по-добрия отбор беше Литекс ,но Левски имаше положения и си ги вкара.Става така понякога във футбола.За това има приказка "По-добре грозна победа, отколкото красива загуба!"Лошото е когато нямаш положение цял мач, нямаш удар в очертанията на вратата.Тогава как да биеш-с автогол! :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: “Левски” - 95 години отбор на народа

Мнениеот ehh » 24 май 2009 00:20

ЧРД на всички левскари :)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 24 май 2009 00:21

Честито на всички които обичаме ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: ФЕНОВЕ

Мнениеот Junior-Urchin » 24 май 2009 00:40

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=EipHt1eKq_Y
ОТ люлка до гроб, ти си цялия ми живот!

Потребителски аватар
cska_evropeiski
Контакти:

Мнениеот cska_evropeiski » 24 май 2009 00:45

ЧРД на Левски и от мен
За мен ЦСКА е Отбора на Народа. От къде на къде ФК Левски ще се опитва да ми натрапва, че той е отбор на Народа.
Всички Български отбори са отбори на народа щом имат привърженици, които ги обичат и това че Левски се опитва да си присвой това звание само за себе си ми се струва малко нагло и обидно за останалата част от народа, която симпатизира и обича други отбори. Не се прави така господа Левскари.
Последна промяна от cska_evropeiski на 24 май 2009 00:54, променено общо 3 пъти.
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)

Мнениеот jore1914 » 24 май 2009 00:45

Според мен Дарко , Зе , Гонзо , Рабех.. до сега в мачовете в които е играл Рабех е почти без грешен.. Зе ги побърква.. на всеки мач не знаят на къде ще тръгне.. и винаги намира начин да пробие и да центрира че даже напоследък и голове вкарва.. Дарко ми хареса даже за целия сезон... и според мен най голямата грешка на Левски ще е това да го продадът.. Жо много малко игра този полусезон заради контузии след като се завърна не беше в предишната си форма , а за Гонзо няма какво да казвам той може би е човекът от цялото БГ първенство който излиза с най голям хъс и желание за игра.. кажете вие вашето мнение това е моето :) А за заглавието на темата.. написах го правилно просто нямаше място и.. да..
Последна промяна от jore1914 на 24 май 2009 00:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)

Мнениеот Junior-Urchin » 24 май 2009 00:48

Ако Рабех е бил безгрешен значи си гледал друг отбор тоя сезон!
Гаджев и Миланов са най-постоянните, а Гонзалвеш е играч на сезона!
Две мнения нема!

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)

Мнениеот WALENTINAAA » 24 май 2009 00:49

Живко , Зе , Дарко , Гонзо , Божидар , в тези мачове които заместваше Гошо вратаря , Георги Христов ми прави добро впечатление когато е в игра , и Рабех г/д
Изображение

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: Хореографията днес

Мнениеот Junior-Urchin » 24 май 2009 00:52

emo написа:
PFC Litex написа:Е тези, които люпят семки, къде другаде да се набутат? :lol:
В общи линии добре беше хореографията Ви. Нямаше нищо по различно в нея от мача с ЦСКА, но беше доста слаба, като цяло.

оооооооооооооооооо айде да не си говориме за хореография с вас.става ли?

Много точно си го е казал люляка! Не знам какъв е тоя башкунстански навик да се скача на всяко мнение, което не ти изнася! 1-то полувреме бяхме зле с оглед на бройката!
Хореото не беше зле изобщо иначе.

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Re: БНТ1 пуска филм за Левски

Мнениеот WALENTINAAA » 24 май 2009 00:52

Дано да е нещо оригинално , и да е приятно за окото ( разбира се когато играе Левски , няма как да не ти е приятно да гледаш ) :roll:
Изображение

Върни се в “Архив”