Ривър Плейт изпадна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Re: ШОК: Ривър Плейт изпадна!!!

Мнениеот mon1nho » 27 юни 2011 03:41

ShooterMan написа:Ривър Плейт може,но измислените комунистически грандове Левски и ЦСКА-не.Ако ше да имат 20 000 000 дълг държавната хранилка е зад тях!Но затова Аржентина има 2 световни титли,има Меси,имаше Марадона,а България е в 9-та глуха :!:

аржентина имат меси и 2 световни титли защото са 40 милиона а ние 7. а не защото ривър е изпаднал след 110 години а ЦСКА и Левски след 60 и 100 не са ... а и ние нямаме меси но имахме стойчков тръгнал от един от тези "ИЗМИСЛЕНИ" грандове а меси къде е играл в аржентина ще ми кажеш ли? никъде... а да ритал е като 12 годишен по някакви поляни в някакво отборче което е еквивалент на черно море. ное изграден във барселона... хайде сега 1000дата фена които не са такива на ЦСКА или Левски да се успокоят.

hrclspr12
Контакти:

Re: Ривър Плейт изпадна!

Мнениеот hrclspr12 » 27 юни 2011 09:45

Така са се загрижили някои, все едно, че Ривър Плейт им е родният отбор. Живеем в България и най - нормалното нещо е да подкрепяме на първо време нашите отбори. Това не бива да го забравяте.
Левски и ЦСКА са най - големите ни отбори. Отборите с традиции винаги са ги подкрепяли и ще ги подкрепят. Естествено нещата опират до периоди нали.

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 27 юни 2011 09:47

ЧЕСТИТО!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 юни 2011 09:53

hrclspr12 написа:Така са се загрижили някои, все едно, че Ривър Плейт им е родният отбор. Живеем в България и най - нормалното нещо е да подкрепяме на първо време нашите отбори. Това не бива да го забравяте.
Левски и ЦСКА са най - големите ни отбори. Отборите с традиции винаги са ги подкрепяли и ще ги подкрепят. Естествено нещата опират до периоди нали.
Айде стига с тези "крокодилски сълзи" за Ривър...90% процента от хората тук едва ли са гледали някога мач на този отбор,да не говорим за повече подробности.Изпаднали,изпаднали....sorry,случват се и такива работи-не са нито първите,нито последните

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 27 юни 2011 10:38

Това се чакаше от 2-3 години

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 27 юни 2011 11:40

Ривър изпаднаха , защото от две години са много трагични.
Причина поради която изпадат всички отбори по света.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 юни 2011 11:45

Бока са ми по-симпатични така че това не може да не ме радва донякъде, макар че няма да има дербита
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 27 юни 2011 14:03

Ох,чуйте се всички!
Едни се възхищават,че гранд изпадал,всичко значи било тип-топ,честно и кристално чисто.А залози за изпадането им дали няма случайно някъде,замислихте ли се?Големички,може би...А за безумията,насилието и пострадалите нищо ли няма да кажете?Това ли е футболът на здрави основи?Нормално ли е?
Друг пък...губели дербито... :lol: :lol: Нерде София,нерде Буенос Айрес... :lol: :lol: Много са ми смешни тези,които викат за Реал,Барса,Челси и т.н.''ние'',''нас'',''спечелихме'' :o :lol: Но това пък чак за Аржентина ме уби. :)
Иначе жалко за клуб със сто и десет годишна традиция,още по-лошо,че има пострадали.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 27 юни 2011 17:38

levskifenka написа:Ох,чуйте се всички!
Едни се възхищават,че гранд изпадал,всичко значи било тип-топ,честно и кристално чисто.А залози за изпадането им дали няма случайно някъде,замислихте ли се?Големички,може би...А за безумията,насилието и пострадалите нищо ли няма да кажете?Това ли е футболът на здрави основи?Нормално ли е?
Друг пък...губели дербито... :lol: :lol: Нерде София,нерде Буенос Айрес... :lol: :lol: Много са ми смешни тези,които викат за Реал,Барса,Челси и т.н.''ние'',''нас'',''спечелихме'' :o :lol: Но това пък чак за Аржентина ме уби. :)
Иначе жалко за клуб със сто и десет годишна традиция,още по-лошо,че има пострадали.

Много интересно!
asl? :mrgreen:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Футбол - Свят”