1. ЦСКА (мале ша са нАпия :D)
2. Лудогорец (кефи ме че наливат пари :D)
3-15. Да си трошат главата

16. Левски (:D)
А сега по-сериозно:
1.ЦСКА (предвид продажбата на Делев и други такива може да слезе до 3-4то място)
2. Левски (предвид консолидирането на отбора могат да стигнат и 1во, но заради продадения Дембеле може и 3-4то)
3. Литекс (може да се сринат и още ако продължават да продават така играчите си без заместници)
4. Локо Пд (пак няма да стигнат евроквота, може би догодина)
5. ЧМ (всички знаем Тича... ако вземат точки и навън може да са на 4то място)
6. Лудогорец (много пари се наляха и всичко се изгражда наново; селекцията не е слаба, но може и да има крах - 6то - 12то)
7. Локо Сф (жал ми е за този клуб и как постепенно отмира... не се прави нищо сериозно и всичко е на късмет при тях)
8. Берое (освен да спъват големите, Берое не са много силни; може да се ориентират към Купата освен това)
9. Славия (още един замиращ отбор...)
10. Черноморец (без Балъков се видя, че Черноморец е слаб отбор; плюйте по Балъков...)
11. Миньор (не са особен фактор, но може да излязат и по-напред)
12. Монтана (не ги харесвам, но са стабилни; може да излязат и по-напред)
13. Калиакра (no comment за яденето на миди и други такива; не ми дреме, че Цонко е от ЦСКА и че е метал - да си ходят, стига циркове.)
14. Ботев Вр (могат да бъдат и изненада, но ако ги напиша на по-горна позиция няма как да са изненада :D)
15. Светкавица (и те горките не знаят как са влезнали; Перукан знае)
16. Видима (тия кои са??? А, те изпаднаха, ама ги върнаха. Пак ще пробват да изпаднат. Пак може да ги върнат. Перукан си знае.)